Sa continuam sa fim alaturi de batranii nostri
Raspunsuri - Pagina 6
micaels spune:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mail2micaela/album?.dir=babcre2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/mail2micaela/my_photos
Aici sunt fotografiile facute la ultima petrecere. Din pacate ploaia ne-a schimbat planurile in ultimul moment si... se vede si din fotografii, am fost nevoiti sa ne restrangem in club, unde nu incap foarte multi. Speram ca data viitoare, vremea sa fie mai ingaduitoare cu noi.
Cei mai multi dintre sarbatoriti nu au putut sa vina la club, fie pentru ca erau foarte bolnavi, fie pentru ca nu sunt deplasabili. Buggy si mamica ei s-au dus la fiecare sarbatorit in parte, din randul celor care nu au venit la club, cu o felie de tort pe care s-a pus o lumanarica si un trandafir de martipan. Sa speram ca i-am bucurat macar putin.
Numai bine!
carolinah spune:
Si eu sunt aici, din pacate doar financiar. Buggy, suna-ma cand ai nevoie de bani!
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
buggy spune:
Buna,Va multumesc mult pt sprijin
Am avut o perioada mai aglomerata si nu am reusit sa finalizez lista cu ce am cheltuit si cati bani mai sunt, aici pe forum. Incerc saptamana asta sa fac ultimele calcule si sa le afisez. De bani vom mai avea nevoie pt ca mai avem inca 5 luni de aniversari fara Decembrie, cand sper la un Craciun similar celui de anul trecut.Am postat la un moment dat ca Despre Copii finanteaza actiunea noastra cu 400 de euro. I-am primit si inainte de a-i cheltui m-am gandit ca ar fi firesc sa va consult si pe voi.Necesitatile sunt numeroase printre ele se enumera o biblioteca pt carti, aniversarile lunare (unde nu prea mai sunt bani), ma gandeam la niste cursuri de pictura si modelaj, mi s-au cerut deja niste carje pt un batran, ar avea nevoie si de scaune din plastic pt afara-nu au decat mese de lemn si niciodata suficiente scaune-ce sa mai o gramada de lucruri. Imi doresc foarte mult sa hotaram impreuna. Ce parere aveti? Eu as propune sa rezolvam problema cu carjele, scaunele si biblioteca si in rest sa mai strangem bani.Astept cu nerabdare parerile si propunerile voastre.
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
Miramar spune:
Scaunele si carjele in primul rand si daca mai raman bani si de biblioteca, daca nu....alta data.
micaels spune:
Buggy, am vazut sambata carje la o farmacie din Calea Rahovei si arata ca asta: http://www.ortopedica.ro/magazin/uploads/mari/comfort.jpg
Pretul era 50 sau 55 RON. Din cate am inteles de la farmacista, daca persoana se deplaseaza in prezent cu bastonul (asa cum face dl. Radu), ii este suficienta o singura carja, ba chiar este posibil ca a doua sa-l incomodeze. Cred ca cel mai bine ar fi sa ii cumparam una acum, sa vedem cum se descurca cu ea si apoi sa aflam daca ii este necesara si a doua.
In ceea ce priveste scaunele de plastic, am fost pe la magazine (cora, metro etc.) duminica si mi s-au parut cam scumpe. Am gasit azi insa pe net adresa firmei rouella, care au o oferta interesanta zic eu, pentru noi: o masa si 4 scaune de plastic = 99 ron. Ce nu scrie insa pe site este daca pretul contine sau nu TVA.
Daca mai gasesc te anunt.
Numai bine!
buggy spune:
Micaels esti o adevarata comoara Asa facem cu carjele, luam intai una si vedem cum se descurca cu ea. In legatura cu scaunele cam cate zici ca ar fi bine sa luam?
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
micaels spune:
Am sunat acum la firma de care iti spuneam si am dat de o doamna foarte draguta, dar din pacate nu mai este valabila oferta aceea, pentru ca au terminat stocul. Mi-a promis insa ca se duce in depozit maine dimineata si ma suna sa imi spuna ce putem face. I-am comunicat ca pentru inceput ne-ar interesa 15 scaune si 3 mese. Sa vedem ce ne spune maine si in functie de preturi si nevoi ne decidem.
buggy spune:
Buna,Micaels, am sunat acolo pt scaune, a ramas ca ma suna doamna aceea in aceasi zi sa imi spuna cum sa facem si nu a sunat...am mai lasat-o zi (adica marti) si de miercuri pana acum am tot sunat eu si nimic, nu mi-a mai raspun sau avea telefonul inchis. Nu stiu ce sa facem...sa luam din metro? In alta ordine de idei, directoarea centrului s-a gandit sa ii duca pe batrani in septembrie la mare pt 2 zile. Ce parere aveti?
www.funscience.ro
buggy spune:
Cum spuneam revin cu calculele pe care nu le-am mai facut de ceva timp si trebuie sa fiu la zi cu ele.Mai exact ramasesem la suma de 1251 ron din care am mai cheltuitIn Aprilie pt vopsitul oualelor ( nu Pastele) 157,03 ron -oua, vin, manusi de plastic, oua de ciocolataMai : Cadouri + sucuri 300 ronIunie: excursie : 364,12 ron tot ce trebuia pt gratar + 100 ron mancare de dimineataIunie aniversari: (cadouri + sucuri) 197,64ron
Asta inseamna ca mai avem din 1251 ron - 1118,79 ron = 132.21 - banii vechi ramasi de la Craciun.Am mai primit anul acesta bani cash de la
Terry 100 ron
AndreeaTx 100 ron
Desprecopii 1410 ronAsta inseamna ca mai avem un Total de 1742.21 ron + bani in banca asa cum urmeaza in extras de cont:Voicu Victor : 100 ron (21.02.06)
Plinge Nicoleta: 200 ron (21.04.06)
Cimpoiescu Viorica: 80 ron (17.05.06)
Cosmina Simion : 100 ron (9.06.06)
Darie Constantin: 200 ron (13.06.06)Total bani in banca cu tot cu comisoane : 673,04 ronCam asta este situatia financiara in acest moment. Din cei 1410 ron de la Desprecopii vom cumpara scaune, mese, o carja unui batran si sa vedem ce mai raman din ei.Trebuie sa strangem bani pt excursia la mare, pe care mi-o doresc din suflet sa le putem organiza daca vreti si voi.Pt aniversari iar vor mai trebui bani pana la sfarsitul anului.Mi-as dorii daca am putea face rost de niste sponsorizari sa le luam tuturor cuverturi frumoase pt pat, sunt asa urate cele pe care le au.Si nu in ultimul rand mi-as dorii sa le asiguram pe cat posibil niste cursuri de pictura si materialele aferente.Va multumesc din suflet ca v-ati implicat alaturi de mine. Nu imi vine sa cred ca a trecut deja jumatate de an... Va rog daca am uitat sa trec pe cineva in lista sau apare vreo nepotrivire sa imi spuneti."Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro