Sa continuam sa fim alaturi de batranii nostri

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micaels spune:

Din pacate, in ziua de 24 iunie, baietelul meu are examen la engleza si nu pot lipsi de langa el. Daca data excursiei nu poate suferi modificari, am sa contribui oricum cu 300 RON sau echivalentul in produse (sucuri, dulciuri, racoritoare sau orice este nevoie). De asemenea, in ceea ce priveste sarbatorirea celor nascuti in luna iunie, voi aduce tortul de rigoare, iar despre prezenta vorbim dupa ce stabilim data in care se va tine petrecerea.
Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristas spune:

buna ziua,

felicitari pentru initiativa.
as dori sa contribui cu o suma la initiativa excursiei. cred ca va iesirea va fi binevenita pt toti.
va rog 2 lucruri:
- cont, banca si titular in care putem dona;
- ce nevoi mai sunt?

, tatal mariucai,bb cu inimioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Cristas - eu am intrebat acelasi lucru si nu mi s-a raspuns asa incat am virat bani in contul de pe pagina 1 deschis la Transilvania de buggy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Buna,Miramar si Cristas va multumesc in numele batranilor pt preocupare.
Pe prima pagina aveti toate datele, le mai scriu aici inca o dataContul bancar pt fonduri: LEI: RO63BTRL04301201670038XX
EURO: RO12BTRL04304201670038XX
DOLARI: RO46BTRL04302201670038XX
CODUL SWIFT : BTRLRO22XX iar numele meu este Stoica Andreea Mihaela Micaels in legatura cu data, maine stabilesc daca ramane sau nu 24.
Revin cat pot de repede cu restul detaliilor
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput

Pana la urma s-a decalat data plecarii cu o zi. Nu se mai pleaca pe 24, se pleaca pe 25. Am vorbit cu cei de la centru si le-am spus sa facem doua evenimente separate.Am si lista sarbatoritilor, Micaels ti-o trimit pe mail. Daca nu o primesti te rog da-mi un semn.Va pup si tinem legatura"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput

buggy,

nu era specificata banca. am banuit ca era vorba de transilvania.
ma bucur ca e 25 iunie, ziua mea de nastere. se presupune ca fac eu cinste, nu?
maine depun banutzii. rog sa confirmati cand intra.
distractie placuta si vreme frumoasa

Mergi la inceput

Cristas La multi si ani!!! Multumim mult pt contributie.
Scuze ca am uitat sa specific
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by buggy

Pana la urma s-a decalat data plecarii cu o zi. Nu se mai pleaca pe 24, se pleaca pe 25. Am vorbit cu cei de la centru si le-am spus sa facem doua evenimente separate.

Am si lista sarbatoritilor, Micaels ti-o trimit pe mail. Daca nu o primesti te rog da-mi un semn.

Va pup si tinem legatura

Este super ca s-a schimbat data excursiei. Nu am primit inca lista.
Numai bine!

Mergi la inceput

rog verificati si confirmati intrare banutzi.

distractie placuta

Mergi la inceput

Buggy, sarbatorirea celor nascuti in iunie va avea loc in saptamana urmatoare excursiei?

Mergi la inceput