Sa continuam sa fim alaturi de batranii nostri

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

La toate gandurile negative pe care le-ai putea avea, Dumnezeu are un raspuns pozitiv pentru tine.

Cu drag,
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Micaels multumim pt fotografii si pt tot.
Imi pare rau ca nu am mai scris in ultimul timp dar trec printr-o perioada foarte incarcata. De saptamana viitoare o sa am mai mult timp. Am niste idei noi si abia astept sa le discutam.
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput

Buna,Dupa cum spuneam mai sus, directoarea centrului s-a gandit sa organizeze pt ei o excursie la Bran Eu imi doresc foarte tare De transport se ocupa ei iar de mancare pe drum si biletele de intrare la Bran ne-au rugat pe noi, deoarece ei nu se descurca.
Ce parere aveti, sunteti de-acord sa sarbatorim ziua celor nascuti in luna Iunie la Bran? Ceva bani mai sunt, insa nu multi in sensul ca deocamdata nu imi ajung pana in noiembrie.
Trebuie sa ne sfatuim.
Si ar mai fi ceva...m-am gandit sa platim pe cineva o ora pe saptamana sa faca impreuna cu ei cursuri de pictura iar ceea ce picteaza ei sa vanda in folosul centrului.
Din cate am inteles ne-ar costa pana intr-un milion pe luna si cred ca ar fi foarte fericiti.
Am nevoie de voi neaaparat sa vedem ce facem. "Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaels spune:

Sincer, nu mi se pare ok. Cred ca ar fi un oarecare dezechilibru intre modul in care i-am serbat pe cei de pana acum si cei care vor merge in excursie cu ocazia aniversarii lor. Acest lucru ar da nastere, probabil, unor sentimente mai putin placute in randul celorlalti.
Mi s-ar parea ok sa ii sarbatorim pe cei nascuti in iunie, la fel ca si pana acum si, separat, sa organizam aceasta excursie, fara un motiv anume.
In ceea ce priveste mancarea pentru drum, mi-ar fi de ajutor sa stiu despre cate persoane este vorba, pentru a-ti putea spune sigur care este contributia mea (in mancare, racoritare si apa). De asemenea, te rog mult sa imi spui despre ce data este vorba?

Numai bine!

Mergi la inceput

micaels, are foarte multa logica ce spui tu si sunt complet de acord cu tine. oamenii sunt extraordinar de sensibili si categoric se vor naste resentimente.

La toate gandurile negative pe care le-ai putea avea, Dumnezeu are un raspuns pozitiv pentru tine.

Cu drag,
Mihaela

Mergi la inceput

Din acest motiv am si spus ca trebuie sa ne sfatuim. Bineinteles ca aveti dreptate...initial am unit cele doua evenimente din motive economice si de timp. Sunt de-acord si m-ar bucura enorm sa le facem pe-amandoua daca se poate.
Micaels este vorba de 25 de persoane iar ca data pe 24 iunie.
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Dragelor, foarte frumoasa initiativa voastra. Micaels uitandu-ma la poze aproape mi-au dat lacrimile. Ceea ce faceti voi este un lucru extraodinar. Din pacate eu nu as putea sa fac ce faceti voi, imi este fizic si psihic imposibil, probabil nu am o inima atat de mare. Dar va voi ajuta de departe. Ma bucur ca ati postat conturile.

Succes in continuare!

Cosmina

Mergi la inceput

Vreau sa virez 1000 RON pentru a va ajuta pe voi sa-i ajutati pe batranei. Virez in contul de mai sus pe numele Stoica Mihaela? Sau cum altfel?

Mergi la inceput

Pardon, cu ROL / vs. RON m-am incurcat. 100 RON, nu am eu atata putere financiara pentru 1000 RON

Mergi la inceput

Miramar, vezi ca ai o inima la fel de mare ca a noastra?!

Cu drag,
Mihaela

Mergi la inceput