Nou stil de viatza (101)
Raspunsuri - Pagina 7
roxana1974 spune:
Tzuni, mai zau ca meriti
pai sa lucri tu atata in weekend...nu mi-ai zis cum faci sa bagi atata apa...
Cami, cum merge mai masinutza?
Daria (mamagiulei), ia zi pe unde umbli? Io am inteles ca te refaci dupa kefuri grele, da' nici chiar asa
Carmen (mephala), ia zi, ai frigider mare? Hai, fa-mi in ciuda ca io-l urasc pe piticarnitza al meu! uite-asa vreau sa fac cu el
mai viu...
vidiazni, sticla
... dauneaza grav sanatatii...
zisaCami spune:
Buna fetelor,
Multumesc tuturor pentru urari: Roxana, Miag, Delidana, Crystina, Sigrid 

Delia bine ai revenit! Cum a fost in scurta vacanta, te-ai bronzat? 
Roxana inca nu am luat masina, am facut doar formalitatile ... abia spre sfarsitul lunii sau inceputul lui iunie o voi avea. De aceea a spus sotul meu sa o consider cadou de ziua numelui ( Elena - 21 mai ). 
Sigrid m-ai impresionat cand mi-ai facut urarea cu scaunelul pt. bb, sper sa se si adevereasca ... asta-mi doresc cel mai mult si este tot ce-mi lipseste! Constat ca nici macar
nu-mi provoaca o mare bucurie, asa cum ar fi fost normal, intr-o astfel de situatie! M-am bucurat in prima zi, iar acum ma simt de parca nu s-ar fi intamplat nimic! Poate sunt "defecta"
...
Miag Cu placere pentru pont! Ma bucur ca ti-au placut hainutele si mai ales ca ai fost admirata! Daca tot nu stii in ce sa te imbraci la nunta, mai da inca o tura pe la Yokko!
Si eu ma gandesc cu groaza ca la sfarsitul lui iulie trebuie sa merg la o nunta in Franta, iar acolo doamnele casatorite de peste 30 de ani poarta palarie!

Tzuni Merci pt. site-ul cu palarii! Primele 3 mi-au placut, acum trebuie sa vad cu ce as putea sa le combin. 
Crystina suna bine
baia cu spuma cu sclipici si apoi 
sampanie pe sezlong, in gradina. ![]()

Cami
Delidana spune:
Miag,
si eu pe tine. ![]()
Roxa-boxa, ia zi cum a fost filmul cu Tom Cruise? L-am vazut si eu da' zi tu prima impresii. ![]()
Dordia, bafta cu regimul tau in continuare.
Mie mi-ar fi tare foame doar cu lapte batut si fructe seara.
Lacri, da' cine te pune mama sa renunti la supa de gaina? Ia trimite-mi si mie o farfurie ca si mie imi place. 
Cami, m-am bronzat desi am stat doar sub umbrela de pe plaja si nu m-am dat cu crema protectoare. A fost frumos dar cam plictiseala, toata ziua sa stau cu ochii'n soare si la propriu si la figurat.
, dar nu mai pup eu vacanta pina la sfirsitul anului asa ca n-ar trebui sa ma pling, nu?
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
andrruzza spune:
Fetelor, nu-i cazul pentru felicitari, n-am fumat o zi, a doua zi seara am fumat
Dar oricum le voi lasa, cum am mai facut-o de doua ori, pot si acum, nu??
Va
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
lacri spune:
Delidana daca as putea ti-as trimite prin pm vreo cateva portii ,sa ai si pe maine .dar stii tu nu se compara ciorba din gaina de tara cu puiul de stat;gaine e foarte grasa si babana nu ca puii astea din magazine care sunt umflati cu pompa.
adevarul ca am mancat cam multa ciorba si cu foarte mare pofta s-a pus bine pe mine,stiu eu ce zic un bici mic tot merit acolo.
Andrruzza daca nu as fi fumatoare te-as trage putintel de ureche dar asa......te inteleg.iti doresc mai multa tarie.
va pup
CristinaT spune:
Maine dimineata trebuie sa ma cantaresc pe nemancate, nu??? 

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
roxana1974 spune:

inainte de noapte buna..
Delidana, mie mi-a placut filmul..nasol a fost ca m-am dus nervoasa cu stomacul ghem din cauza unei vecine nesimtite, si nu am savurat filmul asa cum as fi vrut...altfel, eram in mood pt filme de genul Ingerii lui Charlie.. .![]()
mie imi place "action-ul" si-mi plac efectele speciale...nu mor dupa TC ... io-s cu Banderas, cu Sting...Matthew MCaugnacy sau-cum-s-o-fi-scriind (ai vazut Sahara si Cum sa scapi de un barbat in 10 zile? sau Wedding Planner - m-o omorat e sexi de mori...)
vidiazni, sticla
... dauneaza grav sanatatii...
dordia2000 spune:
Fetelor chiar nu mai tzine nimeni WW?? Sunt singura???
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
Delidana spune:
Buna
CristinaT, asa e, te cintaresti dimineata cind te scoli, pe stomacul gol, de preferinta dupa ce mergi la toaleta.
Lacri, sa-ti fie de bine. Eu la ciorba nu dau
, doar la abateri majore gen ciocolata, pizza si altele asemenea. ![]()
Roxa-boxa, si mie mi-a placut filmul si sint de acord cu tine, tot mai bun e Banderas.
Si nici actorul din Sahara nu e de lepadat, pe aici a venit un film cu el si Sarah Jessica Parker, "Failure to Launch" (comedie) dar n-am apucat sa-l vad. Da de ce te-ai
cu vecina?
Crystina, am gasit si eu biscuiti Wasa (parca tu mincai asa ceva), inca n-am mincat din ei dar urmeaza sa o fac.
Dordia, din cite stiu eu Crystina mai tine WW.
Cind am venit de la mare si m-am suit pe cintar m-am cam speriat: 68 kg!
Azi dimineata insa m-am cintarit si mi-a mai venit inima la loc, asadar pentru raport am 67 kg. De data asta las
acolo pina cind scad iar la 66.5kg.
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Eftimie C. spune:
Buna dimineata.
Bine ai venit Delidana.S-ar parea ca suntem singure la 
Am venit direct de la socri de la tara si nu m-am cantarit, dar maine dimineata dau raportul.Oricum nu ma astept la ceva bun, cum era vineri, pentru ca intre timp mi-am facut de cap
Azi sunt nervoasa si trista (din motive de sot si neamuri de-ale lui).Am inceput de luni prost, dar sper sa fie bine spre sfarsitul saptamanii, mai ales daca mergem la Bucuresti la control cu Edi.Inca nu stim daca sa mergem acum sau saptamana viitoare.Dar pe 20-21 avand sarbatori in familie, cred ca ramane pentru duminica asta
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)