Nou stil de viatza (101)
Raspunsuri - Pagina 8
zisaCami spune:
Buna dimineata,
Cu
va spun ca am facut-o lata saptamana ce tocmai a trecut: am alergat de nebuna pe la test-drive si am mancat ce am apucat ( KFC, Mc Donald's, Springtime, pizza, floricele - la film ), nu am mai baut cei 2 l de apa pentru ca as fi fost nevoita sa fac carare la
... drept urmare de dimineata aveam 62 de kg ( e drept ca nu am fost la
, dar nici nu mai am timp, ca trebuie sa plec ). Nu am crezut ca este posibil sa iau 3 kg intr-o singura saptamana!
Merit din plin 

. Nu stiu daca are vreo importanta faptul ca am tinut tot postul, iar dupa am mancat "normal", fara sa incep si eu treptat, cum ar fi fost cazul!
Am fost si eu ieri la sala, dupa ~ o luna de pauza si am constatat ca nu am mai putut face nimic din ce faceam inainte, am obosit imediat, iar cand am iesit imi tremurau picioarele si aveam o foame, incat am devorat o jumatate de cutie de stiks-uri. ![]()
Va doresc tuturor o saptamana excelenta! Eu nu voi mai avea timp sa intru pe forum in timpul asta. 
Delia Si eu ma bronzez cand stau sub umbrela, desi ma dau si cu crema protectoare. Dar stau destul de mult in apa si probabil de aceea. 
Cel putin te-ai odihnit si ti-ai incarcat bateriile ... acum reincepi in forta sa faci sport. 
Cami
cookie spune:
'Neata, 'neata!
M-am trezit cu o durere de cap...
...pe aici ploua, poate de asta...
Delidana, lasa, tu, nu-i bai, asa se intampla in concediu...of, ma gandesc si eu cu groaza la asta, plec peste o luna si pe acolo doar chestii gen paste si pizza se papa...
Diana, si eu tot pe WW sunt...numai ca de la Pasti incoace am numarat puncte doar in gand, fara sa ma tin de ele...chiar am papat la greu! Dar de azi, pe baricade!
Am uitat :60,0kg ![]()
Nora__ spune:
Neatza fetele!
Delidana,sa-ti fie de bine concediul.Oare ce inseamna sa stai cu burta la soare si sa nu-ti ceara nimeni nimic?
Cami,sa iti faci poze cu noua masina,cand va veni.
Io stagnez...adica 56 kg.Adica au fost zile cand eu cred ca am scazut sub 56,dar a fost oscilant.Ma bucur ca nu am pus in plus,ca de Pasti am mancat moderat,dar de toate.Se pare ca la mine pragul psihologic si fizic s-a mutat la 56.Poate mai dau jos pana in iunie,cand cununam.
Am intrat doar si v-am citit,parca sunt intr-un vartej.Ma bat cu fiica-mea pe calc si in plus,ne-am chinuit sa vindem un apart si vrem sa ne luam altul.Poate saptamana viitoare am casa noua
,pana atunci stau cu inima stransa.Apoi va fi vartej cu vanzarea apart nostru.
Spor la slabit si sa aveti o saptamana minunata!
Nora
Comorile Norei
Costume carnaval
Noi doi
Tzuni spune:
Neata fetelor!
Soarta se razbuna: m-am urcat azi dimi pe cantar si sa nu-mi vina sa cred
: 63,4 kg. Nu se poaaaaateeee! 

Sambata am pacatuit cu o shaorma, dar in restul zilei am papat numai frcte, iar ieri am fost la un gratar si-am mai pus pe langa putin cascaval, painica si prajitura. Dar chiar atat de mult sa fi luat in greutate? Nu pot sa cred! Ma rog...dati-mi bice si purcice! ![]()
Meniul de azi:
D: o cafea cu zaharina si o salata mediteraneana cu sos de branza
P: castraveti cu Feta
S: baton Fibrobar
2 l apa + o pastila cu vitamine + cascat in voie (mi-e somn de mor
)
am vazut in we asta:
1. Basic Instinct 2 - dezamagitor
2. Cronicile din Narnia - merge
3. Fratii Grimm - asa si-asa
4. Nunta la comanda - o aiureala
Revin azi.
Io si matza lu' Pumpkin
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
Ioana75 spune:
Buna dimineata! Am vazut in sfirsit porcusorii din lista, super ideea
.
Pentru raport: stagnare la 73,5 kg; am facut si electrostimulare si impachetare, si daca n-as fi mincat ca o herghelie de
in weekend probabil ca s-ar fi vazut la cintar. Oricum, bine ca nu m-am ingrasat
.
Saptamina asta incerc sa scot brinza/cascavalul din salata zilnica - eu abia acum am citit cit de mult ingrasa brinza (ne-dietetica).
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
dordia2000 spune:
'Neatza fetelor.
Eu am o dimineatza frumoasa desi vremea e ploioasa. M-am trezit in gemetele lu' fi'miu care se chinuia sa se intoarca si nu putea ca dormea si...nu gasea calea. Am uitat sa va zic ca fi'miu are 5 luni si 3 saptamani si...e o comoara care merge de-a busilea stilul broasca. Adica se arunca i fatza sau se taraste ca o omida. Dar e ok ca face km ptin tzarc. In fine...
M-am trezit dim si m-am cantarit si...surpriza placuta e ca aveam 101 kg adica cu 2 kg mai putzin. Ce-i drept ca acum ma desumflu...,a mai fost si ciclu si...e pe terminate asa ca...sper ca in continuare macar 1 kg pe saptamana sa dau jos si sunt supermultzumita.
Cookie si Crystina ma bucur ca imi suntetzi colege de dieta si as avea si eu cateva intrabari ca siunt incepatoare si habar nu am si sunt un pic in ceatza. Ma putetzi ajuta?
- punctele se calculeaza conform formulei sau se iau generic cele 22p conform altui site despre ww? Se iau in calcul si 30 p bonus pe sapt sau nu?
- Fructele si legumele au 0 p indiferent de cantitate? sau...nu. Adica eu am mancat o rosie si un castravete(200 gr) iar la pranz o salata 280gr si am calculat 0p . Oare e ok sau...nu?
- uleiul din salata voi il calculatzi cat ulei punetzi sau aprox? Ca mai ramane ulei dupa terminarea salate deci...nu il papam pe tot.
- eu ma plimb zilnic aproape cu fi'miu si calculez punctele dar...in ce categ sa ma incadrez? plimbare normala sau mers pe jos? Ieri spre ex am mers la Cora si am mers pe jos prin mag.cam 1h si jumatate si ar insemna cam 6 p economisite dar...mi se pare cam mult totusi. Voi cum calculatzi???
Hai ca v-am bombardat cu intrebari! Scuze si va rog daca putetzi sa imi raspundetzi...va pup 
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
Delidana spune:
Buna dimineata la toata lumea! 
Cookie, Eftimie C, Nora, multumesc de primire. 
Cami, sala va trebui sa mai astepte ca sint cu rusii pe cap dar ma "distrez" facind curat prin casa si bucatarind.
Azi am facut salata de vinete (fara maioneza) si tare mult mi-a placut. 
Tzuni, ce mitza fericita!
Dar ce repede ti-a crescut parul, tin minte ca in pozele trecute era mai scurt... Mitza ta ce mai face, de ce n-ai facut o poza si cu ea? Cit despre dieta eu zic ca tu maninci prea dietetic si atunci cind "bagi" ceva mai solid (si nu neaparat "prostioare") imediat se cunoaste...sau o fi din cauza ca nu servesti carne decit rar si maninci mai mult fara sa-ti dai seama....sau poate bat cimpii...
Filmele nr. 2 si 3 le-am vazut si eu si mi-au placut. "Mission Impossible 3" cu Tom Cruise este bun. 
Carmen, modifici tu lista acum si deschid eu subiect nou cind ajungem la pagina 10...e bine asa?
V-am pupat.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
leeloo2004 spune:
Buna dimineata!
Sariti si la mine, pentru prima oara, cu o
- cintarul arata dimineata 76.6kg! Vestea fiind imbucuratoare, ii dau inainte cu daneza - in principiu pina simbata, daca nu, cit de mult pot sa o tin.
Oricum in mod clar asta nu e o dieta pe termen lung - pe mine seara ma ia cu durere de cap de la foame si daca nu mi-as pune vointa in joc, cred ca as fi esuat in frigider de 1000 de ori pina acum! Dar duminica ma duc la un botez, asa ca as vrea sa arat cit mai prezentabil...
Mia si Delidana, bine ati revenit!
Mia - ii dau inainte cu sportul - simbata am fost prima oara la o ora de aerobic (de fapt combinatie 1/2 h step aerobic si 1/2 h body aerobic, adica antrenament cardio) - prima jumate a fost ok, am facut fata in mare, dar partea a 2-a m-a ucis... In plus m-a si demoralizat foarte tare - eram cea mai grasa de acolo si in plus si lipsita de conditie fizica...groaznic, am venit acasa ca strutul, cu capul in pamint...Dar sper ca in citeva luni de antrenament sa se schimbe si chestia asta...
Meniul meu de azi:
MD: un morcov mare
Prinz: 200 G cod cu lamiie (facut la cuptor, cu unt)
Cina: 200g pui la gratar cu salata verde cu ulei de masline.
O zi buna la toata lumea!
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Tzuni, ce mitza fericita!Dar ce repede ti-a crescut parul, tin minte ca in pozele trecute era mai scurt... Mitza ta ce mai face, de ce n-ai facut o poza si cu ea? Cit despre dieta eu zic ca tu maninci prea dietetic si atunci cind "bagi" ceva mai solid (si nu neaparat "prostioare") imediat se cunoaste...sau o fi din cauza ca nu servesti carne decit rar si maninci mai mult fara sa-ti dai seama....sau poate bat cimpii...
Filmele nr. 2 si 3 le-am vazut si eu si mi-au placut. "Mission Impossible 3" cu Tom Cruise este bun.
...Delidana, o sa razi, dar poza e facuta inainte sa mai tai din par. Creste fff repede! Si, spre bucuria mea, e sanatos! Cu matza mea am poze, dar - rusine mie!!! - nu stiu inca sa le scot din aparatul photo! Dar promit sa invat! Faza cu kilogramele ma gandesc ca s-ar putea sa fie si de la o mica retentie de apa: am mancat ppn verde foarte mult in we asta si n-am fost la baie cat ar fi trebuit sa merg! Zic si io... Si ma gandesc si la varianta cu bateria cantarului descarcata! Ca, sincer, n-am exagerat cu mancatul mai mult decat am facut-o altadata cand nu s-au pus kilele chiar asa...
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
mephala30 spune:
Salut!
Delia, sigur ca da: modific lista diseara, cand vor da raportul mai multe fete si de la pag. 10 subiectul va fi pe mainile tale.
Recunoste ca ti-e dor sa ai grija de lista. Asa-i?
Tzuni, faine protagonistele din poza! Eu prefer persanele.
Subscriu si eu la ce-a zis Delia: tu mananci ft. putin si imediat cum scapi la mai multa mancare sau la interzise, pui repede inapoi.
Dovada: cele 6 kile de care ai scapat anul trecut si pe care le-ai pus inapoi la fel de repede.
Solutia: un compromis! (o imbinare intre cele 2 variante...sper ca intelegi)
O zi usoara la munca!
A, ma pregateam si eu de Basic Instinct 2, daca zici ca nu merita....vad ce zice si sotul.
Eu am vazut 'Legaturi bolnavicioase'- ma asteptam la altceva, nu m-a impresionat.
Roxa, ca mi-am amintit acum intrebarea ta, tot o piticanie de frigider am si eu.
Felicit fetele care au slabit saptamana trecuta! Bravo! 
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin