Nou stil de viatza (101)
Nou stil de viatza: www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73765&whichpage=1" target="_blank">98, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74155&whichpage=1" target="_blank">99, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74609&whichpage=1" target="_blank">100
Albumul nostru
Au slabit anul trecut (2005): 
1. Cami - 15 kg
2. Crystina - 10 kg
3. Sigrid, Mariana - 9,5 kg
4. Delidana, Georgiana - 9 kg
5. Miag - 8 kg
6. Mephala, Eftimie, Georgiana, Tzuni - 6 kg
Concursul "O talie mai subtire" se desfasoara in perioada 10 aprilie - 10 mai. Succes tuturor participantelor! 
1. Carolinah - 65.5 cm (talie), 94.5 cm (sold)
2. Cami - 72 cm (talie)
3. Cookie - 76 cm (talie)
4. Ange - 86 cm (talie)
Podiumul:
1. Daria, Sigrid, Eftimie- 9 kg
2. Mamicadulce - 8.7 kg, Cookie - 8.5 kg
3. Miag - 4.9 kg
4. Tzuni - 3.6 kg
Clasamentul actualizat (luni, 7 mai 2006):
"Categoria usoara" 50 - 69 kg
Mik - 1,58 m : 52 kg____ 51 kg, 52,5 kg ..... 47 kg
Sabina - 1,61 m : 56 kg___ 54.5 kg, 54 kg, 55 kg
..... 50 kg
Ioana - 1,70 m : 57.5 kg___ 57.7 kg, 57.5 kg ..... 54 kg
Nora- 1,62 m : 58 kg ___ 56 kg, 56.3 kg, 56 kg
..... 55 kg
Ange - 1,60 m : 58 kg___ 58 kg, ..... 55 kg
Mihaela A - 1,68 m : 58 kg___ 58 kg..... 55 kg
Lacri - 1,64 m : 58 kg___ 56 kg, 55kg, 54 kg..... 53 kg
Roxana - 1,73 m : 59 kg___ 59.3 kg, 59.6 kg, 59.7 kg
...... 57 kg
Georgiana - 1,64 m : 59 kg ___ 56 kg, 57 kg ..... 55 kg
Dara - 1,65 m : 60.5 kg___.....56 kg
MihaStroescu - 1,60 m : 60.5 kg___59.3 kg
.....50 kg
Carolinah - 1,67 m : 60.6 kg___ 58.7 kg, 58.4 kg ..... 57 kg
Anemona - 1,64 m : 61 kg___ 60.1 kg, 60.5 kg ..... 54 kg
Cami - 1,65 m : 62 kg___ 59 kg, 62 kg
..... 55 kg
Aime - 1,60 m : 63 kg ___ 61.5 kg, 60.5 kg ..... 60 kg
CristinaT - 1,60 m : 63.5 kg___63.3 kg
.....54 kg
Lulu 77 - 1,64 m : 64 kg___ 64 kg .....56 kg
Delidana - 1,72 m : 66 kg___ 66.5 kg, 67 kg
..... 64 kg
Tzuni - 1,78 m : 67 kg___ 61.4 kg, 63.4 kg
..... 60 kg
Cookie - 1,52 m : 68.5 kg___ 60.2 kg, 60 kg
..... 55 kg
Olo - 1,74 m : 69 kg___ 68.1 kg, 68.5 kg ..... 64 kg
Miag - 1,60 m : 70 kg___ 66.8 kg, 65.1 kg ..... 50 kg
Copilutzu - 1,56 m : 70 kg___ 68.5 kg, 69 kg ..... 60 kg
Andrruzza - 1,68 m : 80 kg___66 kg,.....58 kg
"Categoria medie" 70 kg
Puskin - 1,67 m : 70 kg___ 71 kg, 70 kg ..... 65 kg
Crystina - 1,60 m : 73.5 kg___ 72 kg, 72.7 kg
..... 55 kg
Diadaniela - 1,68 m : 74 kg___ 71 kg, 71.5 kg ..... 60 kg
Ioana75 - 1,71 m : 74 kg___ 73.5 kg
.....64 kg
Mariana - 1,65 m : 74.5 kg___ 72.4 kg, 71,9 kg ..... 65 kg
Leeloo - 1,67 m : 77 kg___ 78.5 kg, 76,6 kg
..... 65 kg
Daniflor - 1,63 m : 78 kg___ 76.2 kg, 77.2 kg
..... 65 kg
Daria - 1,74 : 82 kg___ 73 kg, ..... 60 kg
"Categoria grea" 80 - 90 kg
An_k - 1,67 m : 83.7 kg____ 82 kg, 85 kg
..... 70 kg
Zfcristina - 1,67 m : 86 kg ___ 81.5 kg, 80.5 kg ..... 75 kg
Eftimie - 1,70 m : 89 kg___ 79.5 kg, 80.5 kg, 80 kg
..... 80 kg
Mamicadulce - 1,77 m : 89kg___ 82.4 kg, 80.3 kg ..... 70 kg
Sigrid26 - 1,68 m : 93 kg___ 84.5 kg, 85 kg, 84 kg
..... 70 kg
Danat - 1,78 m : 96 kg___ ..... 75 kg
Dordia - 1,66 m : 103 kg___101 kg
.....80 kg
Mentinere:
Klaus - 1.58 m: 42.2 kg (48 kg - 42.2 kg)
- 77.6 kg, Nastad
, Diana
, Mephala
, Alipiticot
si Mamescu 
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Raspunsuri
mihaStroescu spune:
Woaw, n-am scris de 2 zile si deja suntem la editia 101!!!!
Bravo fetelor!
Tocmai am terminat de mancat o salata cu pui, legume mexicane, paste si maioneza slaba si o inghetata cu ciocolata, iar peste 2 ore plec la aerobic, dupa care....nimic!
Sunt in concediu (asta din cauza ca inca mai imi caut serviciu)si e ffff frumos afara de imi vine sa plec la munte
Ieri mi-am facut un control la san la Fundatia Renasterea; nu am nimic!
Va pup!
leeloo2004 spune:
Stiu mephala, dar tu ma descurajezi, cind eu am nevoie de incurajari...? Dar ai dreptate, o sa-mi fac un meniu personalizat cu ceea ce imi place sa maninc (adica fara alea bune si dulci...
) si nu ingrasa, dar asta cred ca o sa-mi ia ceva timp... Am inceput dieta asta daneza pentru ca vroiam sa am ceva rezultate pe cintar intr-o perioada mai scurta - dupa asta vad eu cum ma inspir de la voi! Multi
!
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
mephala30 spune:
Leeloo, eu pot s-o iau si pe partea cealalta, adica sa te incurajez (in viziunea ta): bravo, continua cu daneza, vei reusi! Eventual fac si galerie. 
Ei, acu e mai bine? ![]()
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
mihaStroescu spune:
Fetelor....mi-e un pic rusine...[il
Ma adresez Delidanei: cred ca am hemoroizi din cauza constipatiei mele...
Mai pot lua Ceaiul ala Sanye?
zisaCami spune:
Buna fetelor,
Carmen Sotul ma plimba de peste o saptamana pe la diversi dealeri de masini,insista sa fac test-drive , initial fara nici o tinta ... ca ieri sa-mi faca o adevarata surpriza si sa-mi cumpere o
( cadou de ziua mea )
!
Asa incat de luna viitoare nu mai am nici o scuza, voi incepe serios sa merg cu regularitate la sala.
Tu cum te mai simti, a crescut burtica? 
Delia Petrecere frumoasa la
... cu intarziere ![]()

Sigrid am tot fost in contratimp in ultimul timp, sper si eu sa reusim sa mai vorbim. 
Tzuni Ce filme ai mai vazut? Pot sa-ti mai dau si eu daca vrei. 
Zuzilici cand ai timp, mai pune niste poze noi cu printesa mica! 
Mik cum a fost in vacanta? 
Eftimie C Frumoas cadou i-ai facut sotului! 
tuturor
Cami
Mik spune:
Uite ca bintui seara pe Internet.
Cami, s-o stapinesti sanatoasa ! Ce cadou fain ! intrebare (de cucoana) : ce culoare e ?
Fiindca m-ai intrebat : vacantele au fost faine, am vazut multe chesti interesante (ruine, cetati, manastiri), aerul era frumos mirositor de la salcimi + portocali + iasomie, vegetatia era nemaipomenita de ma simteam ca in Gradina Botanica. In rest, vremea a fost frumoasa primele 3 zile, apoi acceptabila, apoi lamentabila si deci ne am putut profita prea mult de plaja. La copii le-a placut. Intr-o cetate fiica-mea il cauta pe dragon : "Dragon, ou es tu ?" striga cit o tinea gura. Cel mare parea putin blazat si cel mijlociu a fost foarte multimit de calatoria cu avionul si de jucat pe malul marii.
Am dat si in boala porcului (mincat si odihnit) care ingrasa de nu se mai poate. Singurul "sport" era sa urc sau sa cobor diverse dealuri cu Marghilitza in brate.
Mai putin nostim e acum la intoarcere, am spalat o multime de rufe pe care nu le-am calcat inca.
Intrebare : unde au disparut Daria (mamagiuliei) si Georgiana ?
Leloo, n-am reusit sa gasesc post-ul tau in care ne spuneai cite kg ai, dar s-ar putea ca dieta daneza sa fie prea drastica pentru tine. Sincer, mi se pare ca trebuie mai intii sa-ti faci o lista cu ceea ce maninci intr-o saptamina, sa calculezi caloriile si sa ajustezi in minus ceea ce e prea mult (si sa excluzi bazaconiile).
Ca fiindca vorbesc de bazaconii : vreau bice pe spinare caci am baut un pahar de vin rosu la masa (si tare bine m-am simtit !). Sa-mi fie rusine !
Pentru fetele pasionate de filme : eu am vazut pe bucati ultimul Wallace & Gromit, absolut delicios. Vi-l recomand daca inca nu l-ati vazut.
Va pup pe toate de noapte buna.
Mik.
zisaCami spune:
Mik Multumesc mult! Este un Citroen C2 si este rosie. In mod normal nu as fi ales culoarea asta, insa pot sa o iau intr-o luna, spre deosebire de 3 luni de asteptare cu comanda. Asta pentru ca am tinut in mod expres sa fie automata, altfel ar fi fost mai simplu.
Nu-ti mai face atatea griji, nu ai luat mult in greutate si oricum iti poti permite din cand in cand cate o iesire din asta, mai cu seama la dimensiunile tale ... le vei da rapid jos cand vei calca teancul de rufe. ![]()
Mi-o inchipui pe printesa cautand dragonul prin cetate
... . Important e ca v-ati simtit bine si voi si copiii. 
Cami
Tzuni spune:
Buna seara!
Am absentat azi motivat: am muncit in afara Bucurestiului. Dar am mancat asa:
D: lapte de soia cu orez expandat
P: o bucatica de gratar de porc si 3 bucatici de piept de piu
S: un iaurt de fructe
2 l de apa
Cami, sa ai noroc de masina si te rog intreaba-l pe sotul tau daca nu vrea sa ma infiati? La asa cadouri de zi de nastere.... Daca mai treci pe la Fabrizzio spune-i ca-s ffff incantata! ![]()
Cat priveste filmele, as fi super incantata sa-mi imprumuti si mie din ce ai. Chiar asa, ce ai? Sa nu uiti sa-ti iei role! Eu astept...
mamamariana, stai linistita ca nu iau bicele la tine, ca te stiu fata cuminte. Le-am luat la CristinaT asa, ca-i mai noua si sa vada ca nu glumim, ca aici "muncim" serios pt un stil de viata sanatos! De ce n-ai spus ca nu gasesti steagul Romaniei? Daca mai ai nevoie, spune-mi si pun unul prin posta!
crystina, multumesc de intrebare, Pisu e ok, a calatorit cu mine de Paste pana la Tg Mures si s-a purtat excelent in calitate de co-pilot. Doar cand depaseam 120 km/h incepea sa miorlaie intr-un stil anume... Nu se agita, doar miorlaia! Adrenalina poate... Lily a ta ce nebunii mai face?
mephala, vad ca esti activa-foc! Bravo tie! Eu tot stau si ma gandesc serios daca sa ma fac vegetariana. Nu ca mi-as impune sa nu mai mananc carne, dar pur si simplu nu simt nevoia de carne si chiar daca mananc (in ideea de a ingera proteine animale) ma simt destul de ciudata dupa, parca mi-e greu stomacul, ma umflu... Mi-ar surade vegetarianismul (cu peste inclus), dar in general nu-mi plac extremele de nici un fel. Prefer echilibrul. Nu stiu ce sa fac...
delidana, ce fain de tine ca poti alerga pe plaja! Of, ce mi-as fi dorit sa locuiesc intr-un oras la mal de mare sau ocean sa fug dimineata....
Zuzilici, cum te mai descurci? Ati reusit (tu si Isabella) sa va faceti un program? Papa bine? Te lasa sa dormi? Imi amintesc cand a nascut sora mea (are 2 baieti) iubeam momentul in care intram in casa ei si mirosea a bb mic, a pudre, uleiuri, laptic, uneori si kk... Era asa de cald si de bine!
leeloo2004 sa stii ca si eu am tinut daneza cu rezultate foarte bune. Dar sigrid, de exemplu, a incercat s-o tina, insa fara nici un rezultat. Depinde de organism. Mie nu mi s-a parut greu de tinut! Cel mai important rezultat pe acre l-am obtinut cu daneza a fost, de fapt, sa-mi demonstrez ca POT sa tin o cura, ca pot sa ma abtin sa pap ca sparta, ca am ambitie... Acum de cate ori vreau sa fac ceva mai greu, ma gandesc ca am reusit cu daneza si parca ma mai mobilizez.
cristinaT, nu trai doar cu batoane pt slabit!!!! Daca tii neaparat, inlocuieste masa de seara cu un baton, dar in restul zilei, papa mancare adevarata si sanatoasa. Altfel te epuizezi. Batoanele alea nu contin chiar tot ce are nevoie organismul!
mamescu, felicitari pt bb! 
lacri, sanatate multa!
mihastroescu, bea apa multa, mananca rosii multe si incearca si cu ceai verde antiadipos chinezesc. Ajuta mult la 
Fetelor, nu ca vreau sa dau sfaturi, dar am observat pe pielea mea ca si daca pap intr-o zi mai mult, si mancare interzisa, daca beau APA multa, nu ma ingrash! Incercati si voi. 2 l de apa pe zi. Eu acum beau uneori si cate 4...
Va pup pe toate!
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
CristinaT spune:
Buna!!!
deci azi am mancat 2 batoane de slabit + 4 cremwursti+3 cafele!
Tzuni, nu am putut sa manac altceva pentru ca nu am avut timp.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006