Nou stil de viatza (101)
Raspunsuri - Pagina 2
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by CristinaT
Buna!!!
deci azi am mancat 2 batoane de slabit + 4 cremwursti+3 cafele!
Tzuni, nu am putut sa manac altceva pentru ca nu am avut timp.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006![]()
Si io stau prost cu timpul, dar umblu cu branza si castravetii in geanta dupa mine! Intr-o zi m-a intrebat o colega daca "chestia aia verde" (castravetele) din geanta mea e umbrela...

Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by zisaCami
Buna fetelor,
Carmen Sotul ma plimba de peste o saptamana pe la diversi dealeri de masini,insista sa fac test-drive , initial fara nici o tinta ... ca ieri sa-mi faca o adevarata surpriza si sa-mi cumpere o( cadou de ziua mea )
!
Asa incat de luna viitoare nu mai am nici o scuza, voi incepe serios sa merg cu regularitate la sala.
Tu cum te mai simti, a crescut burtica?
Delia Petrecere frumoasa la... cu intarziere
Sigrid am tot fost in contratimp in ultimul timp, sper si eu sa reusim sa mai vorbim.
Tzuni Ce filme ai mai vazut? Pot sa-ti mai dau si eu daca vrei.
Zuzilici cand ai timp, mai pune niste poze noi cu printesa mica!
Mik cum a fost in vacanta?
Eftimie C Frumoas cadou i-ai facut sotului!tuturor
Cami
S-o stapanesti sanatoasa!!!!
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by Tzuniquote:
Originally posted by CristinaT
Buna!!!
deci azi am mancat 2 batoane de slabit + 4 cremwursti+3 cafele!
Tzuni, nu am putut sa manac altceva pentru ca nu am avut timp.
Si io stau prost cu timpul, dar umblu cu branza si castravetii in geanta dupa mine! Intr-o zi m-a intrebat o colega daca "chestia aia verde" (castravetele) din geanta mea e umbrela...
Lipsa timpului insemna ca n-am avut timp nic sa-mi cumpar. Acasa din cauza Oanei am doar mancare gatita. N-o sa merg in veci cu borcanul dupa mine. Tot batonul de slabit e cel mai potrivit pentru mine. As vrea unul chiar acum!!!!
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
Sabina spune:
buna dimineata la cafeluta!
Dragele mele...cu cat ma straduiesc mai mult mai apare ceva...dupa examenu asta de miercuri spfia si cu mine suntem racite cobza...ufffffff, si vroiam sa ma duc la sala din nou

asa ca am mancat ce s-a nimerit.ma sit f f grasa si umflata si urata samd samd sadm.:(
Cami, felicitari pt masina! dar ma intreb totusi daca de ziua ta mai primesti ceva mititel asa, mi e asa mi se intampla, chiar daca primesc un cadou substantial inainte...de ziua mea ma simt necadorisita:))))
Fetele cu Daneza...." descurajarile" nu au ca scop decat o oarece trezire la realitate...curele astea sunt criminale, si in scurt timp pui la loc tot ce ai dat jos.Mai ales la greutate mare daca organismul intra in perioada de canibalizare,depune si foaia de salata dupa o astfel de cura......
Zuzi, cum e? Daca ai vreo probl, zi si aici, eu sunt experta in tzatzologie;-))))))))))
CristinaT, e greu sa iei mancarea dupa tine...dar sa stii ca ai putea sa te obisnuiesti in timp.Sau daca aveti cantina, sa iei combinatii sanatoase.Pt ca in timp scurt nu vei rezista si o sa mananci seara mai mult daca ziua n-ai timp...asta e cel mai nasol.
Carmen, tu vei da jos imediat kg, nu-ti face probleme, esti o graviduta f f frumoasa.
Tzuni, pai nun te gandi ca te faci vegetariana etc, pur si simplu mananca dupa cum iti cere instinctul, si ai sa vezi ca uneori poate vei simti nevoia de carne.
Despre filme...am vazut si eu in sfarsit Good Bye Lenin si mi-a placut, e emotionant si bine scris scenariul.
Va pup, ma duc la Bulina mea...azi noapte nu a facut febra...poate scapam cu o raceala mai usaoara de data asta..ufff.....
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
cookie spune:
Hello, hello!
Fetelor, am avut niste zile naspa...fara sa stiu de ce si cum...pur si simplu obosita, fara vlaga, cu dureri de cap si bleaga...si cu o foame ingrozitoare in plus!
Chiar nu stiu ce-mi trebuie...poate niste
pe spinare? Ca sa ma dezmeticesc?
Mamescu, felicitari pentru samburel! Sarcina usoara si bebe sanatos si frumos! 
Cami, sa stapanesti sanatoasa
!
dordia2000 spune:
'Neatza fetelor!!!
Eu ma chinui cu tentatziile si colac peste pupaza ieri mi-a venit si ciclul asa ca....am o foaaaame in mine de 12 persoane.
Eftimie eu m-am hotarat la regimul WW dar...nu scrie nici un meniu impus ci meniul mi-l fac eu in functzie de puncte. Sau am intzeles gresit??? Deocamdata sunt in testare ca nu am cantar de buc (o sa-mi cumpar zilele astea) si nu pot calcula decat estimativ punctele. Insa am o gramada de nelemuriri la care caut raspuns. De ex. daca am voie supe sau ciorbe sau mancare gatita.In sensul ca nu pot manca numai racituri ci imi mai tb si o supa calda la stomac.
Ieri am mancat dim 2 oua cu branza cu rosie si castravete verde, apoi un mar, apoi iar niste branza cu o rosie si o felie de sunca si apa si atat dar...nu prea e ok. Ca nu am respectat portiile de legume/fructe si lactate!!!
Dar intr-o saptamana cred ca il invatz si ma acomodez.
Va pup!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
dordia2000 spune:
Fetelor va multzumesc ca m-ati introdus si pe mine in listutza voastra!!! Va pup
!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
mephala30 spune:
Neatza!
Cami, waw, ce cadou!!! S-o alergi sanatoasa pe strazi! 
Noi suntem bine, cresc atat eu cat si burtica, dar e drept ca ma cam dau la inghetata, la forneti...
Tzuni, da, am fost ieri mai activa si vad ca am descurajat populatia. Fara intentie, din contra!
In privinta vegetarismului, vei lua cea mai buna decizie. La timpul potrivit.
si o zi usoara la munca
Sabina, sanatate multa, sper ca e ceva mai usor, ca tare ati fost si voi napastuite. 
Mik, frumoasa vacanta ai avut!
Observ ca iti place sa cc savurezi un pahar de vin rosu la masa. Nu cred ca ingrasa prea mult.
Pup si celelalte fete si va astept la o vorba.
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
mephala30 spune:
Dordia, sigur ca ai voie si mancare gatita, numai ca trebuie sa-ti calculezi singurica puncatele mancarii respective, pe baza listei.
Adica: in supa ai pus legume-0p, o lingura de ulei-x puncte....s.a.m.d.
Spor! Inceputul e mai greu.
Daria, pe unde umbli? Ai grija, ca te-am vazut pe alt forum, interzis pentru noi (caci nu poti face fata tentatiilor culinare).![]()
Eu am o scuza: peste o luna e ziua lui Iustin si ma gandesc ce sa pregatesc bun.
Pupici!
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
leeloo2004 spune:
Mephala, esti criminala! Da, incurajarile (in viziunea mea...
) sunt mult mai bune...
pentru intelegere...
Cami - felicitari pentru masina, sa o stapinesti sanatoasa! Asa da cadou!
Eu am trecut cu bine de prima zi de daneza si ma simt deocamdata ok. Am facut totusi o adaptare si anume la cafeaua de dimineata am adaugat si felia de piine prajita care in original apare doar in ziua a 3-a si mi-a fost mult mai bine asa. Stiu ca e o dieta drastica, dar trebuie sa fac ceva sa misc kg astea si asta mi s-a parut momentan o idee buna. Dupa asta o sa fac ce zice Mik si probabil o sa tin o dieta hipocalorica (Mik - am 78 kg - sunt in lista sub numele Gabriela). Presupun ca si pentru mine a fost un fel de ambitie...
Deci ziua 2 care suna asa:
MD: cafea+zahar+piine prajita
Prinz: 200g sunca+1 iaurt natural (mi-am luat dietetic)
Cina: 200g friptura vita + salata verde cu ulei de masline si lamiie
O zi buna la toata lumea!
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

... cu intarziere