Nou stil de viatza (101)
Raspunsuri - Pagina 6
Delidana spune:
Carmen, bine te-am gasit!
Ca tot mi-am adus aminte de carti, zilele astea pe plaja am citit "Cujo" (Stephen King) si "The Zahir" (Paulo Coehlo). Pe ultima trebuie s-o mai citesc o data ca s-o inteleg mai bine
, dar este interesanta. ![]()
Dara, interesant link-ul postat de tine. Dieta respectiva insa e foarte generala...din descriere imi dau seama ca am tinut-o si eu fara sa stiu, este de fapt "un stil de viata sanatos". ![]()
Fetelor, eu cred ca luni iau porcul cel mai gras dar asta e...trag linie si o iau de la capat, de data asta TREBUIE sa ma apuc serios de treaba si sa reincep cu mersul la sala regulat.
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mephala30 spune:
Delia, am citit editarea ta.
A, am adaugat cap. 100 in lista. Daca vrei sa-l rasfoiesti...
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Tzuni spune:
Delidana, da, sunt inca la munca. Am pacatuit cu o shaorma
si vreo 3 litri de apa
, si fug intre birou si
intr-o veselie. Acum mi-am terminat treaba, fug sa-mi cumpar niste fructe si apoi sa fac curat acasa. Munceam azi la ceva ce tine de emisiunea Oanei Cuzino "Stilul Oana Cuzino" - nu stiu daca o cunosti. Cert e ca m-a apucat asa un chef de viata sanatoasa, ceva de speriat! Am o agenda in care imi notez zilnic ce pap, ce greutate am, cu ce-am calcat stramb... O fi rau? Sau devine obsesie?
mephala, ce de bunatati gasesti tu! Ce sot norocos! Of of of!
Va pup. Eu maine nu intru, dar ne vedem luni - daca nu uit, o sa va pun o poza cu mine si matza lui Pumpkin.
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
crystina spune:
Buna fetelor!
Scriu repede..ma pregatesc de o baie cu spuma mentolata cu sclipici ![]()
Sa zic ce-am mancat azi:
-un sandwich cu branza Feta si pate de ton
- doua felii mici de pizza cu salata
- o spuma de cioco
- un mar si struguri
Mai am 4 puncte ramase si le consum pe putina sampanie pe care am s-o beau cu sotul meu in gradina pe sezlong. ![]()
Carmen, o harnicutza eshti! Are dreptate Tzuni..sotul tau e un norocos! 
Deliuta, bine ai revenit!
Tzuni si tu esti o harnicutza ca muncesti mult..si in weekend!
Spor la curatzenie si multi pupici lu' baby cat! ![]()
Dara, bine ai venit!
Pupici la restul fetelor! Wewkend bun in continuare!
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
sigrid26 spune:
Buna fetele,
doar ce am intrat pe usa de la gratar , am distrat copila , adica m am dat si eu pe tobogan si alte minuni(eram doar noi si natura ca altfel vedeam niste![]()
![]()
).
In rest de dieta m am tinut da si nu , adica am baut bere , am mancat cateva rafaelo la gratar dar m am lasat treptat de chiolhanurile alea de omoram muste pe burta.
Crys wow ce frumos suna programul tau , as vrea si eu o gradina dar .....pana o sa am io iti urez tie relaxare placuta cu sotzul.Cred ca spuma ta de baie e bestiala , as vrea si eu .....din pacate folosesc de o luna doar sapun bio dupa ce am citit de SLS.
Cami sa stapanesti sanatoasa masina si sa ai cat de curand un scaun de bb in ea in care sa plimbi visul tau.
Carmen tare harnicutza esti , pup Iustin baiat frumos si burtica cu flacaul 2.
va pup
PS :am dat in samblaua lui Sims , adica joc zi si noapte , fac intrecere cu al meu sotz care face familia mai bogata si mai fericita.
Mamica de printesa
de 4 anisori
crystina spune:
Sigridutza da..asa e cu SLS-ul, dar io-s numa'cu dusurile la programul pe care il am , dar nu ma pot abtine din cand in cand de la cate o baitza cu spuma....bineintzeles cu sulfatul aferent.
Frumos program ai avut...vreau si eu pe tobogan. Are LIlly unul mic in gradina, ma tenteaza din cand in cand dar stiu ca il fac bucatzele numa' daca ma gandesc sa ma urc pe el.
Bafta la Sims..multi bani si fericire familiei tale virtuale! 
Cami,am uitat..sa stapanesti masinuta sanatoasa! 
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
Delidana spune:
Carmen, multumesc,
am rasfoit capitolul anterior.
Tzuni, acum vreo 2 ani cind m-am apucat de slabit mi-am facut si eu un caiet in care scriam tot ce maninc. Dupa o vreme am renuntat pentru ca oricit de putin mincam mie tot mult mi se parea (in scris) si lucrul asta ma deprima teribil. Oricum eu scriu aici meniul asa ca.....daca pe tine te ajuta metoda asta, da-i inainte. 
Nu stiu cine e Oana Cuzino dar oricum, spor la munca (sau mai bine zis la odihna, ca azi e duminica). ![]()
Crystina, bine te-am gasit! 
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
miag spune:
Neata natiune!!!!
Mi-a fost un dor groaznic de voi asa ca lasati-ma sa va pup mai intai 

Am avut o saptamana crunta la birou si am petrecut cateva nopti aici cu nasul in hartoage, nu am mancat mai nimic si am slabit de atarna nadragii pe mine...Acum se pare ca lucrurile vor intra in normal si cu siguranta voi fi din nou alaturi de voi.
Cami, felicitari pentru masina. Sa o stapanesti sanatoasa si fericita. Am fost la Yokko, mi-am luat cate ceva dar nu m-am hotarat ce sa port la nunta aia de la Marriott. Oricum merci pt pont, imi plac hainutele lor sunt pe stilul meu si ma simt ok cu ele. Mi-am luat o rochita si un sacou si cu rochita am fost imbracata la opera si am fost fte apreciata.

Sherifa Delidana, bun venit din concediu...recunosc ca vreau si eu asa ceva....concediu..desi nu stiu cand voi avea cum sa plec de la birou...
Andrrutzza, felicitari pt lasatul de fumat..si eu va trebui sa fac pasul asta, dar deocamdata nu pot sa ma decid...

Gabriela (leeloo) cum stai cu sportul?
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
dordia2000 spune:
'Neatza fetelor.
Intru si eu sa va spun ca ieri, prima zi de regim, a decurs ok.
Am mancat:::
dim:100 gr. branza telemea, o rosie(100 gr) si castravete(100 gr)=7pct
pranz: 200 gr pui fiert; 160 gr.orez fiert cu delikat si o salata verde care contzinea 280 gr de legume(salata,ceapa verde, ridichi, castravete)cu ulei(2 ling si 1/2)=14pct
cina: 2 cani lapte batut si o banana=4 pct
Am mai mers la plimbare cu puiul meu cam o ora de mers pe jos..deci am mai economisit ceva puncte!!!
Azi dim pe cantar..... un kg in minus. Uraaaaaaaaaaaa!
Mai tzine cineva regimul Weight Watchers?
Cum e cu fructele si legumele??? Sunt 0 puncte indiferent de cat mananci sau se puncteaza in vre-un fel??? Ca eu am intalnit ambele variante si nu stiu pe care sa o respect.
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
lacri spune:
neata!
duminica placuta!
noi azi dupa cerealele de dimineate la pranz cred ca voi merge la mama sa pap o ciorba cu gaina de tara (sper sa ma opres numa la felul1)

pot sa iau bice cate vreti voi dar la ciorba de gaina nu renunt.
va pup