Nou stil de viatza (101)
Raspunsuri - Pagina 5
zisaCami spune:
Buna dimineata,
Va doresc tuturor un week-end placut! ![]()
Eftimie C a fost mai mult o coincidenta cu ziua numelui. Ideea e ca mai am putin si plec in Canada singura ( sotul vine mai tarziu ) si soacra mea are masina automata, dar mie nu mi-a dat-o ( decat daca am fost cu ea ) pentru ca nu am experienta la condus. Si cum masina de familie ( manuala ) evit sa o conduc, cu exceptia faptului ca e absolut necesar
, asta si pentru faptul ca locuiesc intr-o zona cu circulatie foarte intensa si cu o mare criza de locuri de parcare ... si uite asa i s-a pus "pata" brusc ca-mi trebuie urgent masina automata si asta a fost ce am gasit cel mai repede din tot ce mi-a placut. De fapt de vreun an ma tot bate la cap, dar eu nu am vrut. 
Cami
lacri spune:
neata fetelor!
uite va saluta si cana mea plina cu lapte si cereale![]()
la vremea care este afara iti cam piere cheful de toate dar totusi mi-am propus astazi sa-mi imbrac minunea bine si sa o luam la pas.
o sambata placuta si linistita va doresc.
pupici
Tzuni spune:
Buna dimineata!
In Bucuresti e soare, cald si frumos, si eu iara sunt la munca 
Fetelor, astept sa ma "autoflagelati"
ca aseara am pacatuit cu un sandwich fish de la McShit, o cola si niste floricele, pt ca am fost la film, la "Indecent proposal 2". Si cum era sa stau in sala doua ore cu gura inchisa? A trebuit sa balotez si eu ceva!
Dar stati, mai trebuie bice! Azi dimi am venit la munca rapid si n-am avut timp sa pap acasa sau sa-mi iau ceva merinde cu mine, asa ca m-am "delectat" cu o shaorma mare si frumoasa. Dar azi PROMIT ca nu mai pap decat niste fructe (capsune).
Un we frumos si fara abateri prea mari!
Zuzilici? Esti bine? 
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
roxana1974 spune:

vad ca de mine nu'ntreaba nimeni 
Cami, felicitari pentru masina, s-o stapanesti sanatoasa! E delicios C2 si faptul ca e rosie, e supercool!
e o adevarata masinutza de gagici! am zis!
am intrat rar fiindca am avut foarte foarte multa treaba la job si nu am avut curajul sa intru pe DC 3 zile...
in schimb am fost destul de cuminte, nu chiar 100% cum scrie la reteta, adica nu am putut sa mananc doar fructe 100%, nu stiu ce sa zic..am mancat putin, am mancat fructe multe, insa nu pot sa beau apa...
Tzuni, nu inteleg cum poti sa inghiti 2l, eu nici pe timpul danezei nu am putut...e jale la mine cu apa...cum faci???
ma duc, fug la cinema de la 14 c-o prietena, vedem Mission Impossible III si revin...pupicei tuturor 
R-b
vidiazni, sticla
... dauneaza grav sanatatii...
Delidana spune:
Buna gagici! 
Gata cu distractia, ne-am intors de la mare...data trecuta cind v-am scris eram la un internet-cafe. Cateii au stat cuminti acasa, vecinii le-au dat de mincare, i-am gasit grasi si frumosi.
Carmen, n-am uitat de poze insa dragul meu sot vrea sa faca un album separat si deci va mai dura ceva timp...dar o sa am eu grija sa-l bat la cap.
Unde e capitolul 100? 
Cami, felicitari pentru masina, s-o stapinesti sanatoasa.
Cineva (nu mai retin exact cine) zicea de probleme cu constipatia...la mine s-a rezolvat cu fructe inainte de fiecare masa si cereale la micul dejun. 
Tzuni, eu am fost vegetariana citeva luni si la inceput m-am simtit fantastic, eram parca mai usoara...insa in timp m-a apucat o foame extraordinara si am decis ca n-are rost sa ma chinui cu vegetale cind mie de fapt imi place carnea. E buna totusi o pauza de la carne, daca poti.
Asculta-ti corpul, daca nu simti pofta de carne nu minca...si cind simti, maninca.
V-am pupat si mai revin. 
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Tzuni spune:
Bine-ai revenit, Delidana!

Sper ca ai reusit sa te si odihnesti in concediul asta! Da, cred ca pana la urma asa o sa fac cum ai spus tu si cum a spus si mephala: o sa pap carne cand o sa am chef. Ma pot lipsi de cane, dar de lactate nu!
Roxana? (vezi? am intrebat io de tine! Acum.
)
mephala, scoate nasul din frigider!
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
dara spune:
Buna fetele!
Nu stiu cand o sa reusesc si eu sa ma imprietenesc cu voi, ca tare rar reusesc sa scriu si mi-i ciuda...
Si voi scrieti intr-una si aveti mare viteza, deja sunteti la 101!
Nu mi-a raspuns nimeni ce stie de ciocolata amaruie (dulcele meu preferat...) daca ingrasa mai putin decat cea "normala".
Oricum, sunt fericita ca am reusit sa ma apuc de cura de slabire-de fapt nu vreau sa imi bag in cap ca tin cura, pentru ca asta inseamna restrictii, eforturi...
Cel mai bine suna "Un nou stil de viata", se numeste si topic-ul asta.
In primele doua zile mi-a fost cel mai greu. Asa a fost de fiecare data cand am renuntat sa mananc de toate, cand am inceput o dieta. Dupa doua zile m-am suntit mult mai bine, iar acum ma sim mai usaora si mai slaba
.
Vreau sa stiu: voi ce parere aveti de dieta mediteraneana ca mod de viata? Am tiot citit despre ea si mi se pare super, mai ales acum, cand vine sezonul fructelor, legumelor...
Am trecut pe salate, gratare, branzeturi... Vin rosu...
Un pic asa, un pahar uneori...
Va pup!
Spor la slabit!
Week-end placut!
Dara si Darisor http://photos.yahoo.com/dana_birtas
"Oamenii mari nu inteleg nimic, niciodata si este obositor pentru copii sa le tot explice"
Antoine de Saint Exupery - "Micul Print"
Delidana spune:
Tzuni, mersi de primire.
Tu esti la munca?
Dara, despre ciocolata amaruie (si aici ma refer la cea cu cel putin 70% cacao) stiu si eu ca are mai putin zahar si deci mai putine calorii. Asta nu inseamna ca poti sa maninci din ea cit vrei. As vrea si eu...
Eu stiu ca atunci cind esti la cura se interzice alcoolul pentru ca are multe calorii...
Cum este dieta mediteraneana? Poate ne dai mai multe detalii....
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
dara spune:
Dieta Mediteraneeana este mai mult un plan de alimentatie decat o dieta propriu-zisa care o sa iti aduca un plin de energie si pofta de viata!
Principiul de baza al dietei este sa reduci portia alimentara si sa te opresti atunci cand te simti satula. Mesteca incet alimentele si acest lucru ii va permite organismului tau sa faca diferenta intre foame si satietate, iar aportul scazut de calorii va duce la scaderea in greutate. Este de asemenea important sa alegi grasimi “bune”-in special cele vegetale, cum ar fi uleiul de masline in locul grasimilor animale, deci renunta la unt, creme fraiche, carnati, sunca, mezeluri sau branzeturi grase.
Exemple de meniu: Antreu: Rosii cu busuioc proaspatFel principal: paste cu rosii proaspete si sos de spanacDesert: salata de fructe proaspeteBauturi: apa si un pahar de vin rosu.
http://www.blanca.ro/index.php?page=articole.22.65 Si inca aici cate ceva.
Era vorba doar de un pahar de vin rosu, rareori. Stiu ca vinul rosu face bine consumat in cantitati mici.
Nu fac propaganda Doamne -fereste la cosumul de alcool, eu beau dun pahar de ceva slab din an in pasti...
Dara si Darisor http://photos.yahoo.com/dana_birtas
"Oamenii mari nu inteleg nimic, niciodata si este obositor pentru copii sa le tot explice"
Antoine de Saint Exupery - "Micul Print"
mephala30 spune:
Delia, bine te-ai intors!
Cap. 100 e prin urma, pe undeva
, stai linistita, il caut si-l postez in lista. Cand vei deschide subiect nou, va fi in regula.
Cu pozele...am rabdare.
Tzuni, nu am nasul in frigider, ci in cuptor. Am facut niste foetaje cu cascaval si sunca. Cica imi astept sotul cu ceva bun. A fost la Bucuresti, la Cerf, acum e pe drumul de intoarcere.
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin