Nou stil de viatza (101)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Tzuni, mea culpa , daca te-ai dus sa-ti cumperi "interzise" la noapte vin cu 2 maturi in loc de una.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Salutare frumoaselor! Ce-ati patit? Va intreceti in interzise? In orice caz pentru raport zic si eu 77.6 kg. Inca 2 kg Si-am ajuns de unde am plecat. Insa abia de-acum incepe greul ca nu cred c-o sa mai mearga asa de repede procesul.
Felicitari tuturor care-au slabit si mai multa mobilizare celorlalte.
Eu din pacate am avut o saptamana mai grea si chiar si acum va scriu c-o mana caci o alaptez pe Isabella si o tin pe ea cu cealalta. Asa-i viata de mamica.
V-am pupat pe toate!

Zuzilici de Isabella Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaStroescu spune:

59.3 kg azi dimineatza dupa o sapt destul de activa dar nici inghetatele n-au lipsit..

abia am terminat o salata de ton

am uitat sa va spun: m-am apucat de scoala de soferi
imi place tare mult (n-am condus inca) ca mai fac si eu ceva in loc de cautat joburi...

succes la scapat de kile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

M-am razgandit in ceea ce priveste ! Am ajuns la concluzia ca nu mai sunt la varsta la care sa fac alegeri sub impulsul momentului, ci rationale. Asa incat punand in balanta toate aspectele privind raportul calitate - pret am decis sa iau o Toyota Yaris, culoare gri - bleu. Are 5 usi in loc de 3 la C2, 87 CP fata de 75; motor cu 16 valve fata de 8 valve la C2, 5 * la testul NCAP privind siguranta fata de 4*. Si in plus o am mai devreme de 2 saptamani, adica vinerea viitoare.
Am obtinut aprobarea pentru leasing, urmeaza sa ma hotarasc pana joi, cand vom semna contractul. Voi ce alegere ati face, daca ati fi in locul meu? Eu sunt cu sufletul pt. C2 si cu ratiunea pentru Yaris.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

Buna!
Am hotarit sa ma intorc la voi. scuze pt atitea lipse. Raportez 58 kg. Nu am schimbat mare lucru, insa ma mentin si aste e deja ceva! Ca sa va amintesc cu un an in urma aveam 65 kg. Acum tin dieta, dar am inceput sa fac si aerobica ( cei drept acasa in fata dvd-ului impreuna cu Carmen Electra) si ma dor muschii de mor. Ma tenteaza sa tin si dieta ceea de scimbare de metabolism ( de 13 zile) A tinut-o cineva? Se merita?
Succese la slabit!!

Mergi la inceput

Acum chiar ca-mi vine sa musc si eu din tortul ala!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

daniela, ma bucur sa ne intilnim si aici. Spor la slabit!
Cami, eu as alege Toyota. S-o stapinesti sanatoasa si fara incidente, indiferent care o alegi!

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

ai ma Cami, m-ai spart..ma dau cu de pamant! daca tot esti asa de rationala ia si tu Toyota rosie, asa ca de sufletul unei gagici!!! altmineri, mie imi place Toyota ... si zi, 'shai ca n-are mestecator in benzina?

Tzuni, ia zi, mai respiri sau te-ai razgandit si n-ai mai dat iama in rautatzi?

io tocmai ma ling pe botic de niste linguritze de iaurt amestecat cu afine deci nu m-am sporcalit rau azi....si acum am venit de la masaj..m-o sinucis, nu alta!

noapte buna!
Roxa-boxa

vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ioana75
Cami, eu as alege Toyota. S-o stapinesti sanatoasa si fara incidente, indiferent care o alegi!

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Multumesc de sfat! Si eu tot spre Toyota inclin din ce in ce mai mult!

Cami

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxana1974

ai ma Cami, m-ai spart..ma dau cu de pamant! daca tot esti asa de rationala ia si tu Toyota rosie, asa ca de sufletul unei gagici!!! altmineri, mie imi place Toyota ... si zi, 'shai ca n-are mestecator in benzina?

Roxa-boxa

vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...

Iti dai seama ca de dimineata habar nu aveam ca o sa devin asa de rationala la pranz! Poate m-am maturizat intre timp ... Costin e deja disperat, e in stare sa ma ... Eu de cateva nopti visez numai masini ... boala grea, ce sa mai spun!
daca as alege culoarea rosie ar dura prea mult ca sa o aduca, cel putin jumatatea lunii iunie.
Ce-i ala "mestecator"

Cami

Mergi la inceput