Nou stil de viatza (101)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Cami, mestecatorul in benzina nu poate fi decat skimbatoru' de viteze , el e vinovat de faptul ca io nu prea conduc...

vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Roxana are cutie automata. De aceea imi este atat de greu sa gasesc o masina care sa-mi placa, sa fie performanta si sa consume putin. La marea majoritate a masinilor pun cutie automata pe motoare neperformante, si chiar si la acelea la care pun, cutia automata e neperformanta ( in 4 trepte de viteze ). La clasa mica doar cateva marci au cutie de viteze automata in 5 trepte: Mercedes clasa A; Mini Cooper; Toyota Yaris; Citroen C2; C3. Primele 2 sunt foarte scumpe, C3 nu-mi place, asa ca m-am orientat spre celelalte.
Tot din cauza cutiei de viteze manuale evit sa conduc, dar ieri nu am mai scapat: am condus dus-intors la sala si inapoi. Am fost asa de stresata incat mi s-a oprit motorul de 2 ori in mijlocul drumului.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Cami, deci, cum ziceam, e buna bravos!

noapte buna gagici!

Pupici Zuzi, am uitat sa-ti spun, esti o mamica super!

vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna dimineata!
Fetelor, va reamintesc de faptul ca miine ia sfirsit concursul cu talia si deci Carolinah, Cami, Cookie si Ange, va asteptam la raport!

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Neata fetelor!

Pentru raport: stationare.

Zuzi, ma bucur sa aud ca esti bine.

Cami, socrela mea are Toyota Yaris, argintie..e super-multumita de ea, merge foarte bine. Asa ca si eu inclin spre Yaris.

Pup! Mai revin..ma grabesc sa merg la munci.

Cristina si Lilly Elisa (27.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata fetelor!

Cami, deci Toyota Yaris are schimbator automat? Cu atit mai mult ar trebui sa o alegi.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

sunt grasa si urataaaaaaaaaaaaa

(55)
nu ma mai incape nimica...ma simt ingrozitor...si sofia e bolnava si tre sa stau in casa.....

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

ieri am mancat la KFC, am fost obligata

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Eftimie, si eu sunt alaturi de tine, mancatul in cazul in care esti deprimata nu te ajuta decat pe moment, deja spre sfarsitul mesei te vei simti si mai deprimata si suparata pe tine. Deci tine regim in continuare si daca te ajuta descarca-ti sufletul aici intre prietene

Sabina, eu cand o sa am 55 kg o sa ma simt cea mai frumoasa, daca o sa am vreodata. Sunt sigura ca urata nu esti deloc mai ales dupa ce m-am uitat la poze

Cami felicitari pt masina s-o stapanesti sanatoasa. Eu acum sunt la faza- scoala- aici se face 9 luni sin iunie am examenul.

Cum fac sa trimit si eu o poza la album? Vreau sa vad public de unde pana unde

va pup

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata! Am intrat sa-mi savurez cafeluta de dimineata cu voi...

Eu continui cu daneza (deja cred ca m-am obisnuit...) asa ca meniul de azi e urmatorul:
MD: cafelutza de care va vorbeam plus o felie de piine prajita
Prinz: 2 oua fierte tari + 2 morcovi mai mici (ca sa faca cit unul mare)
Cina: 250g pui la gratar cu salata verde (preparata cu ulei de masline si lamiie)

Dimineata am fost la sala - azi mai scurt ca dimineata am ajuns cam tirziu, asa ca in loc de 60 min, am stat efectiv la sala doar 40 min...nu-i nimic, recuperez eu joi!

Cami - eu una votez pentru Citroen pentru ca e una din preferatele mele (e drept ca c3, nu c2), dar de ce cu cutie automata? Eu am incercat doar o data sa conduc o masina cu cutie automata si am zis ca nu mai incerc - mi s-a parut inceata, cu demaraj intirziat, dar poate asa mi s-a parut mie pentru ca eu de cind am carnetul (adica de vreo 12 ani) am condus doar cu schimbator de viteze!

Mai, nu s-a actualizat lista...si eu care vroiam sa-mi admir floricica ca cine stie cind mai capat una...

Pupici la toata lumea si o zi buna!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput