Nou stil de viatza (101)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

haide ank! haide ank!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Tzuni multumesc

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

raportez: 63,3 kg

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

An-k sunt alaturi de tine si incerc sa ma mobilizez.Am o perioada de semidepresie si chiar acum o ora aveam de gand sa mananc un tort de inghetata mare-mare(1kg) si cartofi prajiti cu dedicatie pentru mine
Mai bine ma

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Raport: 59.7 sunt suparata deoarece sambata dimineata aveam 59.1 dar asta e...

Tzuni, sigur e wrong cantarul...nu se poate, chiar si daca ai retinut apa, chiar asa...

Cami, distractie placuta!

Meniul meu de azi:
- cafea + biscuiti
- struguri
- ceva fructe, dar nu stiu ce, iar daca mor de foame o tzara de branza sau un iaurt

vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Buna fetelor ,

Felicitari pentru cele mai mult de 100 de capitole de efort sustinut in ale slabirii. Am absentat ceva timp... dar acuma sunt iarasi printre voi. Am facut si contzed, am botezat si bebel... numai dieta nu am tzinut.

Deci raportez un HORIBIL 77.2. Multzumesc anticipat pentru . De astazi sunt fata cuminte, pap maruntzel si o sa ma gindesc tot timpul ca dau de rusine daca nu las frigiderul in pace

Zuzilici, felicitari, sa iti traiasca printzesa, sa fie sanatoasa si sa aibe noroc.

Sigridutza, moaaaaaamaaaa esti tare, mobilizeaza-ma si pe mine!!!!!!

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Eftimie nuuuuuuuu!!!! Nu da iama in mancare ca nu e bine!!!! Rezista ca asa se duc kg. Iti zic eu ca sunt la inceput de drum din nou si sunt hotarata si....o sa iti para tare rau dupa ce mananci. Asa ca....descarca-ti semidepresiile aici si noi te ascultam si suntem alaturi de tine si...poate te ajutam sa depasesti momentul fara sa dai iama in haleala.

Eu am mancat azi asa: -un covri = 3p,
-o salata contzinand:100gr salata verde,40 gr ceapa verde, 100 gr castravete verde, 100 gr branza telemea(39% grasimi) un ou si 5 linguritze de ulei = 14 p
- o portocala = 0 p

in continuare intentzionez: 120 gr pui fiert cu 2 lg de orez si cu o rosie = 4p si poate o cana sau 2 de lapte batut = 3 p si am intrunit 24 p din 25 permise deci....mai iau si o banana si gata.

Spor la slabit saptamana asta!!!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Eftimie C, un tort de 1 kg!! N-as putea sa-l maninc nici daca as vrea... Nu dau bice pentru ca si eu merit, am mincat niste biscuiti cu cioco , ce s-o fi intmplat cu ambitia mea nu stiu.
Meniul de azi:
MD: 1 banana, cereale cu stafide si lapte de soia, 1 biscuite Wasa cu dulceata
P: 2 felii de piine cu salata de vinete, 3 crenvusti mici
C: o shaworma de casa: juma' de pita bread, carne pui (taiata marunt si prajita la teflon), 5 cepe verzi (tocate marunt), o bucatica de cascaval si mustar.
Intre mese: 2 pere, 1 mar si biscuitii amintiti mai sus.
Dani-flor, bine ai revenit printre noi!
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Hai, mai fetelor, dati-o-ncolo de treaba: acum am pofta de tort de inghetata si biscuiti cu cioco! Ma duc sa-mi cumpar, dar sa stie TOATA LUMEA: VOI SUNTETI DE VINA!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Tzuni, daca iti e asa pofta, maninca putin ca n-o fii foc!
Eu mi-am "imbunatatit" daneza astazi cu niste alune (aduce seful nostru de cite ori pleaca acasa niste cutii cu alune prajite fara ulei si cu ceva picant pe ele, o bunatate!), dar nu am exagerat. Mai am putin si o iau spre casa sa-mi pap si cina.

Problema mea cea mai mare e apa - cum sa fac sa beau 2l/zi?? Eu mai mult de 1l (din care 0.5l apa si 0.5l ceai) nu prea pot bea, doar daca nu fac poteca catre toaleta... Voi cum reusiti?

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput