Viata in Germania (35)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns osna spune:

week-end placut fetelor.
la noi este intunecat,sper sa nu inceapa ploaia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Svetlana, tocmai a inceput ploaia...adio planuri de gratar in weekendul asta !

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Weekend placut fetelor, chiar daca ploua.

Helbi, sper ca esti bine. Multa sanatate iti doresc.
Didi, ce face? Sper ca si ea e bine.
Cristina,

Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Un Sfirsit de saptamana cit mai placut si de la noi!
Andreia, multa sanatate, da-ne un semn cit de mic ca esti bine!

narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

salut!
sper sa ma ajutati si pe mine cu o informatie; noi am dat Kuendigung la ap. (pe 1 iulie ne intorcem in Ro) si vreau sa stiu daca noi (sau proprietarul) tr sa ii chemam pe cei care "citesc" cata caldura s-a consumat; si cum se procedeaza cu regularizarile (curent, caldura etc) dc noi nu vom mai fi in De? ii dam proprietarului adresa din Ro?

merci mult de ajutor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

destul de liniste pe aici.
Dana felicitari si sarcina usoara.
Fetele v-am intrebat si eu ceva, aveti idee cum as putea se procedeaza?
Ce mai faceti cu vremea asta fetele?
Acum ploua,acum se opreste si eu vreau sa ies la o mica plimbarica,spre sa nu mai ploua ca vad ca acum s-a oprit.

O zi buna tuturor

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

2+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Multumesc mult fetele!
Misha,o sa-ti scriu PM,sper sa-l primesti ca la mine n-a functionat mail-ul de la Osna.Nu l-am primit nici acum si nu stiu de ce.
Si la noi e vreme schimbatoare dar cred ca ne riscam la o plimbare totusi.
Duminica placuta,tuturor!

Ps:Acum am vazut ca nu ai PM activat si nu stiu unde sa-ti scriu.Trimite-mi tu adresa pe privat sau cum sa iau legatura cu tine.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

porumbita uite ce stiu eu,cand ne-am mutat de la vechiul apartament,aici,in alt land.
in momentul cand am predat cheile ne-am dus la curent si gaz(noi am avut centrala acolo) si am dat citirile de pe contor.diferenta de platit ne-a venit aici,la noua adresa,dar avand in vedere ca voi plecati in tara ar trebui sa lasati adresa de acolo proprietarului.

aici unde stam acum,nu avem acces la contorul de curent,cand ne vom muta se ocupa hausmeisterul de citire de curent,apa,caldura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

multumesc de raspuns.

mai astept si alte pareri (noi nu avem centrala)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Salut fetelor,
Ma (re)primiti si pe mine printre voi, acuma ca am si eu internet acasa de citeva saptamani si asta mica a mea are si ea citeva saptamani si imi face viata ceva mai usoara.
N-am vrut computer acasa pina acuma ca al meu mann s-ar fi transformat in "natura moarta cu computer" si n-am avut chef de asa ceva. Dar de cind nu mai lucrez, n-am vrut sa pierd legatura cu lumea ce egoista sunt!!!
Asta mica a mea s-a nascut pe 23 martie si o cheama Carina-Oana, e cumintzica, plinge, da' in limite decente si daca vreti sa ne/s-o vedeti: aici

Va pup!

Catrinel & Oana

Mergi la inceput