Viata in Germania (35)

Viata in Germania (35) | Autor: gabi68

Link direct la acest mesaj

1,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=21515" target="_blank">2,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=22666&whichpage=1" target="_blank">3,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24043" target="_blank">4,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24043" target="_blank">5,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24405" target="_blank">6,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24914" target="_blank">7,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=25448" target="_blank">8,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=26487" target="_blank">9,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=28124&whichpage=1" target="_blank">10,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=33808&whichpage=1" target="_blank">11,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35572" target="_blank">12,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36733" target="_blank">13,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38309" target="_blank">14,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40014&whichpage=1" target="_blank">15,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41474" target="_blank">16,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43061" target="_blank">17,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44176" target="_blank">18,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45607" target="_blank">19,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47279&whichpage=1" target="_blank">20,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49492&whichpage=1" target="_blank">21,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51258" target="_blank">22,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54440" target="_blank">23,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57093" target="_blank">24,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58289" target="_blank">25,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59464" target="_blank">26,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60995&whichpage=1" target="_blank">27,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63107&whichpage=1" target="_blank">28,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64571" target="_blank">29,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66269" target="_blank">30,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67559" target="_blank">31,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68731" target="_blank">32,33,34

Noi am petrecut Pastele in Bucuresti, a fost foarte frumos.
Numai bine va doresc.
Gabi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns osna spune:

hristos a inviat!
multumesc de urari fetelor.noi am stat acasa duminica,am mancat bine si apoi ne-am uitat la filme la dvd.

un inceput de saptamana minunat va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Hristos a inviat!!
fetele,care mergeti in romania anul asta si cu ce zburati? ca eu abia ce m-am uitat pe nt si era sa fac apoplexie la cat e frankfurt-bucuresti.

Cine intreba de fensterbilder?sunt sigur la kaufhof,toys'r us,am vazut si la DM precum si in magazinele astea ieftine.Postere cu desene animate n-am vazut nici eu prea des,in schimb i-am luat 2 tablouri(de fapt postere inramate,cu sticla) de la un floh-markt) arata absolut superb si i-a transformat radical camera puiului(cu micki si minnie si celalalt cu 101 dalmatieni,destul de mari amandoua)Am mai vazut la studiourile foto ,postere superbe cu bebelusi,cu pooh,depinde de noroc si de cat de des te uiti cred,la preturi rezonabile,adica vreo 4 euro mai mici si 7-8 alea mari.Dar sigur cumperi numai posterul,neinramat.
in rest,pe ebay am vazut decoratiuni superbe pentru camera copilului,fie second,fie noi.Mi-a placut muuuuuult un tapet cu desene animate,super!!!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Ancutza, incearca aici http://www7.condor.com/tcf-de/index.jsp , desi noi am luat tot cu condor mai ieftin prin Reisebüro, dar acolo sintem clienti fideli si ne cunosc tipele.
Sau suna aici si intreaba (040) 726.984.56 (Touring) noi am trimis simbata pachet in Ro din Kassel si-mi spunea tipul ca au cu Tarom mai ieftin.
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

narcisa,cum ati zburat voi cu condorul?ca nici n-are destinatii spre romaniaAti luat pana in budapesta sau cum?Eu din cate tin minte,sunteti din constanta..cam departe.Si pentru mine ar fi tot departe,dat fiind ca trebuie sa ajung inspre iasi.
La ce-am citit despre impresiile cu blueairul parca mi-e frica sa mai plec cu ei,ca o sa fiu singura cu copilul,ajungem pe baneasa unde n-am fost niciodata si nu cred ca e posibil sa ne astepte cineva.Am calculat pretul la blue air,si e 556 de euro,din care 200!!!! taxe .Adica un adult+un copil,de la 1 mai la 1 august.
La tarom,aceeasi chestie costa 800.
Daca ai zburat cu condor in romania lumineaza-ma cum,te rog,ca pe site-ul dat de tine n.-am vazut.

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

noi avem bilete anul asta in august(hin)-septembrie(zurück) Frankfurt-Constanta sub 300€/erwachsene, pt. copii 200€/copil. S-ar putea pe Bucuresti sa nu aibe, suna la nr.dat la Touring sau Schmeterling Reisebüro(sint romani, vorbesc si romaneste ca si la Touring dealtfel) http://www.rumaenien-reisen.de/flug_frankfurt_bukarest.htm .
narcisa

Mergi la inceput

M-am uitat din nou si eu pe Condor, au numai pt. Constanta, si nu cred ca din aprilie. Scuze.
Vezi ca la linkul dat mai sus Schmeterligsreisebüro au si reduceri pt. etnici romani cu Lufthansa pe Bucuresti, trebuie sa suni la ei peste zi in Frankfurt sa te lumineze.
Eu cu Blue air n-as zbura nici moarta, nu-ti recomand cu Marc.

narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Mei, eu stiam de o oferta la Tarom, pana pe 30 aprilie, iar acum m-am uitat si tot www.tarom.de/news/004.htm" target="_blank">acolo am gasit-o .

In alta ordine de idei, am si eu (iar) o intrebare. Pana acum, nu am cumparat nimic de pe internet, nu am rezervat nimic prin internet. Dar cred ca va trebui s-o fac. Intrebare (sa nu radeti de mine): la o rezervare, de ex., mi s-a parut ca ti se cer cam multe date, in ceea ce priveste contul, nu ? De fapt, ti se cer cam toate datele de pe card. Asa trebuie?

In caz ca se plateste cu Visa Card, pe internet, pentru un serviciu (Dienstleistung) dintr-o alta tara (tot UE), banca percepe comisioane? Sau iti este abgebucht numai suma, pentru care ti s-au cerut datele de cont? (v-am zis sa nu radeti de mine).

Si acum sa va povestesc ce "surprize" am avut azi la Dresdner Bank. Merg sa comand un Visa Card. Se fac hartiile respective, ma pune sa semnez,printre altele cum ca ma costa 20 de euro - taxa anuala. Eu ii spun ca am citit pe internet, pe site-ul lor, ca studentii pana in 27 de ani nu platesc nimic primul an, iar apoi 20 de euro anual. Tipa imi zice ca nu-i adevarat, dar cu juma de gura. Mai intreaba inca 2 colegi de-a ei (3 erau de toti), si nici aia nu au stiut. La care m-a chemat la calc. sa-i arat unde am citit asta pe site-ul lor (cine pe cine intreaba). Ii arat......face corecturile de rigoare, imi spune ca cei 20 de euro imi vor fi ridicati din cont, dar sa vin la jumatatea lunii, ca sa mi-i restituie.

In fine....m-a lasat masca, noroc ccc ca citisem pe net. Iar tipa nu era noua. Acum 4 ani, la ea am fost sa-mi deschid cont. Asa ca aveti grija, ca nu se stie cine sta de partea cealalta a ghiseului!

Sa aveti o seara faina!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Alina,datele care ti se cer de fel sunt nr contului si data pana cand este valabil cardul,precum si tipul cardului.Eu pana acum mi-am rezervat pe net bilete de avion si nu mi s-a perceput comision,cel mult nu am observat schimbari majore in cont.LA inceput mi-a fost frica,ca nu mai facusem rezervarea pe net si sa fac plata prin card,dar totul a fost ok si anul asta mi-am rezervat iarasi bilet.
Apropo de Condor, au niste super preturi(dar nu pt Ro), eu am gasit bilet catre Pisa cu 29E cu tot cu taxe.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

2+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Adevarat a-nviat!
tumpi, ce inseamna 2+1 la semnatura? ai sa ne dai vreo veste????

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sfarsitoarea spune:

Adevarat a inviat!
Fetelor, eu am auzit ca de la inceputul lunii mai compania Condor are zboruri si la Timisoara. Sper sa fi inteles bine.

Mergi la inceput