Viata in Germania (33)

Viata in Germania (33) | Autor: tinatache

Link direct la acest mesaj

poftiti la vorba, la scapat de muci, ploaie, zapada, si alte cele.

1,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=21515 br / " target="_blank">2 ,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=22666&whichpage=1 br / " target="_blank">3,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24043 br / " target="_blank">4,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24043" target="_blank">5,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24405 br / br / " target="_blank">6,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24914" target="_blank">7,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=25448" target="_blank">8,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=26487" target="_blank">9,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=28124&whichpage=1" target="_blank">10,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=33808&whichpage=1" target="_blank">11,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35572" target="_blank">12,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36733 br / br / " target="_blank">13,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38309" target="_blank">14,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40014&whichpage=1" target="_blank">15,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41474" target="_blank">16,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43061 br / " target="_blank">17,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44176 br / " target="_blank">18,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45607" target="_blank">19,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47279&whichpage=1" target="_blank">20,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49492&whichpage=1 br / " target="_blank">21,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51258" target="_blank">22,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54440 br / " target="_blank">23,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57093" target="_blank">24,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58289" target="_blank">25, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59464" target="_blank">26, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60995&whichpage=1" target="_blank"> 27, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63107&whichpage=1" target="_blank">28,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64571" target="_blank">29,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66269" target="_blank">30, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67559" target="_blank">31,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68731" target="_blank">32

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Nu ma uitati cu transportul de mobila...daca va amintiti de vreo firma ceva,dau de baut!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

-icele si de la noi!

quote:
Originally posted by Daconst

Nu ma uitati cu transportul de mobila...daca va amintiti de vreo firma ceva,dau de baut!!!

Nu stiu daca te ajuta cu ceva dar acu vreo 2-3 luni era o tipa care s-a repatriat si tot cauta transport sau ceva similar, parca. Cauta in subiectele mai vechi, imi scapa momentan si nik-ul de pe DC.
Cred ca ar fi in masura sa iti sugereze ceva sau poate stiu fetele!

Cristina, felicitari ca ai terminat cu scoala si se pare ca acum esti fresh!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136&whichpage=1" target="_blank"> Sa redam speranta si copilaria lui Denis!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!

Mergi la inceput

Mersi mult,era vorba de Sasa,am citit...dar nu m-a prea ajutat
Mai sper poate mai au celelalte fete idei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Cristina, eu i-am dat odata Biancai Bronchicum....dar, desi copila mea nu zice nimic la vaccinuri si meidcamente, siropul asta nu l-a putut lua. Nu-i placea si plingea mereu, asa ca am renuntat. L-am incercat si eu si e mai rau ca cel de parlagina din Aldi. Noi, cind am avut pb de tuse i-am dat Paxeladine siropi (adus din RO), Sedotosin (se ia numai noaptea si calmeaza f bine), Mucosolvan, Fluimucil sau Prospan, in fuctie de tipul tusei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Tinatache, felicitari ptr reusita cu scoala!! Ma bucur ca copii se simt mai bine.

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Ref. siropuri de tuse banuiesc ca depinde si de organism cum reactioneaza.
Eu Sedotusin(al nostru avea o cutie verde cu alb si l-au luat si peste zi) nu le mai dau niciodata, infunda tusea(nu gasesc alta exprimare) noi am ajuns pe antibiotic de la siropul asta, a oprit tusea si era infundat de nici nu mai putea sa respire.
La noi au reactionat bine amandoi la mucosolvan si unele siropuri de zi si noapte aduse din Ro pe baza de plante(dar sint cam rele la gust fiind numai din plante). Bronhicum nu l-am incercat nici noi.

Io ma tot intreb cind o da Domnul sa reusesc sa le fac si eu vaccinul pt. varsat de vint, ca sint cu rindul la tuse si la febra momentan.
Oare cit o sa mai ploua???????
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

buna dragelor,ce faceti??n-am mai intrat demult ca mi-a fost puiul bolnavior,am fost in spital..vad ca si voi tot despre leacuri vorbiti.
Pe marc l-au operat martea trecuta de amigdalita,polipi +urechi si am ajuns acasa duminica,a fost ingrozitor de greu pentru pui...cat a suferit,cat de trist a fost,n-am vazut niciodata asa ochisori tristi.
A refuzat total sa ia vreun medicament(antibiotic+calmant) si a refuzat sa manance..aproape 5 zile ,nici macar inghetata,NIMIC-nimic!adica nu a mancat deloc 5 zile -sambata cand trebuia sa venim acasa l-au bagat pe perfuzie-greeeeeu pentru ca nu i se cunosc venele si de fiecare data e intepat saracul peste tot,crancen a fost a trebuit dupa aceea sa-i bage valium in vena. Am plans si eu de nu ma puteamm opri :(
E atat de incapatanat..doctorul a zis ca in 20 de ani n-a vazut asa ceva si eu il cred-
De duminica am reusit vreo doua zile sa-i dau nurofen amestecat in suc,dar de marti s-a prins de faza si acum isi ia singur NUMAI sticle neincepute sau sucuri cu paiin schimb a inceput sa manance,sa bea mai bine,sa se hidrateze..a slabit la op doar vreun kil jumate dar arata ca cel putin 4-5 pierdute,groaznic!!Si avea 19 kile totusi,era zdravan ca ursul cand am intrat in spital...am iesit incercanat,cu fundul ascutuit,cu toate oasele expuse,degetelele atat de dezhidratate parca erau de nou nascut,atarna pielea,ochii mari-imensi si gura punga...in schimb energie cat cuprinde(de unde oare???) si am facut kilometri zilnici pe holurile alea si cu liftul

Acum si-a revenit binisor,rade si se joaca,de luni il trimit la gradi.Si la corp si-a revenit,e iar ursuletz:)Cu mancarea tot nu e bine dar..sunt fericita ca mananca totusi ceva,desi face niste figuri de-mi vine sa.l mananc asa cum e acum:)
Sper sa se fi meritat suferinta de a-i fi scos amigdalele..

fetelor..voi ce stiti?poate aveti experienta.
Medicii din romania (sau macar aia pe care ii stiu eu si i-am auzit la tv)spun ca de-acum trebuie pazit si mai si,ca orice raceala i se coboara la plamani..Si eu care ma simteam usurata ca am scapat de cel mai mare stres...
cei de aici spun ca are voie si de la frigider,si inghetata..

eu nu stiu ce sa mai cred-inainte de op nu i-am dat niciodata lui marc foarte rece,facea oricum rosu in gat si febra 40 o data la sapt.insa dupa op i-am dat ce-a vrut,adica cola,fanta de la frigider,l-am implorat sa manance inghetata..avea niste dureri de tremura pur si simplu,i se raceau brusc mainile si picioarele...dar nici medicamente nu era posibil sa.i dea cineva,sub nici o forma.Insa e inca sanatos acum,sa-l tot tina!!:) Cand i-au pus perfuzie au bagat doar doua pungi de lichide,fara antibiotic.
Bine ca a trecut!

va pup si va urez multa sanatate!!!!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaG spune:

Pentru Daconst:
Din experienta noastra: cand am venit in Germania am apelat la firma Interdean Interconex (gasesti, cred, daca cauti putin cu google). Scriu chiar numele firmei pentru ca nu am gasit cum sa iti trimit mesaj personal sau e-mail. Am fost foarte multumiti de ei. Singura problema a fost cu pretul care mi s-a parut destul de mare dar transportul fiind platit de firma angajatoare de aici, nu prea ne-a pasat prea mult. Spun ca a costat mult dar totusi era cel mai convenabil dintre toate firmele de la care cerusem informatii. Cand am folosit aici o firma de transport (ne-am mutat in alt oras) am fost total dezamagiti de calitatea serviciilor, mai ales ca aveam termen de comparatie. Bineanteles ca asta nu inseamna ca firmele de aici nu sunt serioase. Am facut noi o alegere proasta, probabil.
Numai bine!
Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilen spune:

Pentru mamica dulce,
Iti vorbesc din proprie experienta, am fost operata de amigdale si polipi la varsta de 2 ani.Au inceput apoi alte probleme:bronsite, pneumonii,sinuzite...Si o trag cu astea si in ziua de astazi. Toti dr. au spus ca nu trebuia sa fiu operata, ca amigdalele sunt o bariera, ca apara organismul.Sunt situatii in care totusi operatia este necesara.Te-as sfatui sa-i faci baietelului primavara si toamna un tratament pentru cresterea imunitatii( medicul fetitei mele mi-a recomandat Isoprinosine, se pare ca este cel mai tare la ora actuala) pe o perioada de cel putin 3 ani.Multa sanatate, Marilen

Mergi la inceput

Iti multumesc mult,Anca, de raspuns.Am intrat pe pagina lor si o sa ma interesez.

Mergi la inceput