Viata in Germania (33)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

marilen...m-ai speriat rau de tot...inca speram sa aud ca de-acum o sa fie bine.Am auzit asta de la multe persoane,de la multi parnti care au trecut prin asta cu copiii lor-inainte de op erau constant bolnavi,apoi niste muci din cand in cand.
Inainte de op am tras cu marc....mult de tot,aproape 2 ani.A avut pneumonie de cateva ori,bronsite lunar,crup,rosu in gat de ala cu febra 40 aproape saptamanal.
In ultimele luni ajunsese ca voma aproape in fiecare zi(sau chiar de doua ori) la cel mai mic efort sau la un acces de tuse- voma cate un pumn de muci verzi-groaznic arata,pe nas si pe gura.Cum alerga putin,cum i se facea greata si ieseau mucii in jet din gat.Avea si polipii mari,desi nu avea vreun simptom(respirat pe gura,sforait)
De la op,de cand s-a inzdravenit zielel astea n-a mai dat nici un semn de voma la efort(fugareala prin casa)
medicii de aici spun ca trebuiesc scoase in cazul asta,erau focar de infectie-si infectia aia se scurgea in bronhii si plamani.Cei mai multi spun ca de-acum o sa fie bine si ca sunt alte perechi de glande care preiau functiile amigdalelor.
Eu ma rog sa fie bine !
vreau sa pot fi mai relaxata,sa nu ma mai sperii de orice boare de vant,sa nu-l mai impachetez asa,sa poata sa ia o gura de suc sau de inghetata fara sa ma inchin sa nu faca febra noaptea..sa fie stabil si sanatos..

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Ancutza, raspunsuri dupa operatia de polipi si amigdalite nu am; dar depinde enorm si de organism cred eu, asa ca pina la proba contrarie fii optimista si sa dea Dumenzeu sa fie totul OK cu Marc.
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

mamica dulce,sotul meu a avut aceleasi probleme cand a fost mic,mereu la plamani,mereu cu rosu in gat.sora lui e asistenta si pe la 12-13 ani l-au operat.vreau sa-ti spun ca nu a mai avut probleme,poate sa bea apa de la frigider,sa manace tone de inghetata,intr-un cuvand bine au facut ca i le-au scos,eu in fiecare iarna cu batiste pe langa mine,el nimic.
dar cum au mai spus si fetele,depinde de organism.

sa auzim de bine!

12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilen spune:

Din ceea ce am citit in ultimul mesaj cred ca nu exista o alta alternativa decat operatia. Si eu am probleme cu fetita mea, la 7 ani are sinuzita si medicul ORL mi-a spus ca ar trebui operata de polipi chiar daca nu sunt prea mari, cred ca trebuie sa ne facem curaj si sa-i scoatem(stie cineva daca operatia cu laser este eficienta si daca exista riscuri in asemenea interventii?)Va doresc sanatate, tuturor, Marilen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

marilen,daca trebuie sa-i scoti nu-ti fa probleme foarte mari,nu e grea operatia.Aici se face ambulant,la cabinetul medicului sau in spital,dar fara internare.Chiar in ziua in care a fost marc operat,"colegul" de camera de 4 ani a fost operat de polipi+ tirbusoane la urechi dimineata la 8 jumate si la 1 au plecat acasa-copilul vioi si pe picioarele lui.Numai cat s-a trezit din anestezie,a mancat si a facut pipi.
Si marc-nu a aratat spre nas nici macar o singura data,nu au fost probleme.
Poate o fi mai greu daca e copilul mai mare,dar ,la 7 ani fetita ta e tot mica,sper sa decurga fara probleme.

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

@ Mamica dulce, imi pare sincer rau prin ce ati trecut, mai ales Marc. Va doresc multa sanatate si sa fii optimista ca va fi tot bine.

Un weekend placut si multa sanatate la toate fetele si nu va lasati deprimate de vreme, trece si asta.

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

quote:
Originally posted by Himmelsduft

Un weekend placut si multa sanatate la toate fetele si nu va lasati deprimate de vreme, trece si asta.

Himmelsduft

calut

Multumim! esti o draguta ca intotdeauna! -ici

WE placut ca o sa rasara si soarele!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136&whichpage=1" target="_blank"> Sa redam speranta si copilaria lui Denis!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_popa spune:

Fetelor,
Eu sunt venita de o luna aici si mi-e foarte greu, as pleca oricand inapoi in SUA, dar mai trebuie sa stau pana in mai --noroc cu forumul asta
Vreau sa va intreb cum pot trimite bani in Ro de aici--sunt in Koblenz majoritatea timpului si in Bonn o data pe saptamana--am fost la Western Union si la 100€ mi-au cerut 30€--astia is nebuni?!
Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

quote:
Originally posted by silvia_popa

Fetelor,
Eu sunt venita de o luna aici si mi-e foarte greu, as pleca oricand inapoi in SUA, dar mai trebuie sa stau pana in mai --noroc cu forumul asta
Vreau sa va intreb cum pot trimite bani in Ro de aici--sunt in Koblenz majoritatea timpului si in Bonn o data pe saptamana--am fost la Western Union si la 100€ mi-au cerut 30€--astia is nebuni?!
Va pup,
Silvia

Prin Eurolines.......au 3% comision din suma trimisa....sau prin cunostinte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Vezi ca si Pako(Felicia) se repatriaza acum la sfarsitul lunii si poate te ajuta ea. Stiu ca si ei transporta ceva mobila si gasisera un tir. Intreab-o pe ea.

quote:
Originally posted by Daconst

Mersi mult,era vorba de Sasa,am citit...dar nu m-a prea ajutat
Mai sper poate mai au celelalte fete idei.

Mergi la inceput