Viata in Germania (35)
Raspunsuri - Pagina 10
tinatache spune:
catrinel, bine ai revenit si sa-ti traiasca printesita! noi suntem raciiiiti si asa m-am saturaaattt...
Andreia, ai ajuns cu bine acasa? da un semn sa stim ca esti bine.
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
narcisa spune:
Catrinel , bine ai revenit si sa va traiasca Oana Carina!
Cristina, si io sint racita cobza si virusata, miine am termin la AWO m-am hotarit solemn las munca balta si si ma zbat sa rezolv sa plec cu piticii in cura undeva la mare, noi tiriim racelile una dupa alta!
narcisa
Alina spune:
Catrinel,
Bine ai revenit,sa-ti traiasca fetita,sa creasca mare si sanatoasa!Vad ca e berbecuta ca si domnisorica mea.
Fetele,
Si eu sunt un pic racita adica ragusita bine si tusesc putin.Sper,de data asta,sa-mi revin rpd.
La noi e cald si bine,ma duc sa termin de citit cartea cit mai sunt singura,fiica-mea e la un party(Geburtstag),la una din prietenele ei de la gradinita deci mai am 3 ore de liniste .
Va doresc sanatate!
Alina
Daconst spune:
Catrinel,sa-ti traiasca printesa si sa creasca mare,sanatoasa si norocoasa!
Ti-am admirat si eu pozele si am cam murit de invidie, ce burtica sexy ai avut!
Fetele,care ati fost si sunteti cu burtica vreau sa va intreb de unde v-ati luat hainute de gravida?Eu am vazut ceva la Otto,dar as vrea sa probez la un magazin si nu stiu unde sa caut?
Pupici!
Dana
Alina spune:
quote:
Originally posted by Daconst
Fetele,care ati fost si sunteti cu burtica vreau sa va intreb de unde v-ati luat hainute de gravida?Eu am vazut ceva la Otto,dar as vrea sa probez la un magazin si nu stiu unde sa caut?
Pupici!
Dana
Dana,
Eu mi-am luat haine de gravida de la H&M si C&A dar asta in urma cu 5 ani(mama,ce a trecut timpul,parca a fost ieri!).Practic H&M a fost singurul magazin unde mi-au venit pantalonii...in rest mari,largi.Camasi de noapte mi-am luat din catalogul de gravide si copii de la Neckerman.
Pantaloni de blugi,gen salopeta am comandat din catalogul de la Baby Walz dar nu mi-au venit si in plus,nu mi se parea prea fain materialul.
Sarcina usoara!
Alina
Daconst spune:
Multumesc mult,Alina o sa incep cautarile...desi mai dureaza pina-mi creste burtica.
Dana
osna spune:
quote:
Originally posted by Daconst
Pupici!
Dana
eu pina acum am intrat in haine normale si sambata mi-am luat o pereche de pantaloni 3/4 de la c&A.si e fain ca au bedita care se poate largi si cred ca ma tin pina cand nasc.
Carmi spune:
Buna la toate fetele !
Am intrat doar sa va salut si sa le felicit pe gravidute si pe noile mamici !
Sanatate Andreiei, sper ca e ok!
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
Catrinel_17 spune:
Multumesc, fetelor!! sunteti o gasca faina!
Dana, eu am luat un sarafan si pantaloni de la babywalz (au fost ceva mai scumpi, dar zau ca au meritat, le-am purtat efectiv 6 luni (lunile 6-9) asa ca merita). Si am mai luat ceva pantaloni de la C&A. Si o fusta de blugi de pe ebay care a fost si aia foarte misto, mai ales c-am dat 15 euro pe ea si era si noua...
Vineri husband a fost la Bonn pt certificatul de nastere pt Oana... Si evident ca se schimbasera regulile de o saptamana, si noi iar evident ca nu am sunat, nu ne.-am invatat minte cu amt-urile romanesti... Printre altele, geburtsurkunde ORIGINAL trebe autentificat. ce sa mai zic. Da acuma am citit ca din ian 2005, copii nascuti in germa, au drept la acte germane daca unul din parinti are drept de sedere nelimitat. Asa ca... Voi stiati de asa ceva?
Catrinel & Oana