fetele din belgia (6)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Buna fetele,ce mai faceti?
Ati avut un week-end frumos?La mine a fost in regula, azi am fost la targul de flori(Tania chiar pe la tine am parcat masina ca era foarte multa lume si nu erau locuri de parcare). Erau atatea flori insa nu mi-am luat decat o orhidee de care nu am mai vazut pana acum. Apoi am fost pe la un film(Firewall, a doua oara nu de placere ci de nevoie:))
Maine din pacate tre sa muncesc, dar sper sa fie vreme frumoasa sa iau copiii sa mergem prin Antwerpen.

Fetelor, scuzati-ma si credeti-ma incerc sa scriu dar parca nu mai am aceeasi placere ca pana acum. Nu vreau sa se interpreteze ceea ce zic.................... imi pare tare rau. Trebuie sa zic asta pt a ma descarca si a putea continua sa ma simt bine aici.
Georgiana trebuie sa iti dau si tie un raspuns pt a avea pentru mine o incheiere a clipelor de tensiune avute ieri si azi aici.

citez:'dar se pare ca nu sunt binevenita printre voi, asa ca ma scuzati ca m-am bagat si eu in seama cu voi si va doresc sa va faceti cat mai multe prietene pe aici...... iar in legatura cu flitul cum a zis Daniela era vorba de jignirea Zanei Zanelor pe acest topic... iar Zana Zanelor, daca am nevoie de un psiholog am la cine sa merg, nu trebuie sa apelez la prietenele tale. Si in legatura cu prietenii de calitate...ii cumperi pe toti cu banii????

Oricum regret enorm ca m-am bagat in seama cu voi... si laudati-va in continuare cu faptul ca vine Carmen si va ia cu masina.... ca asa isi cumpara ea prietenii de calitate.....'

1. binevenita printre noi erai, esti si vei fi
2.orice fata noua este bine venita, noi asta vrem sa ne cunoastem, sa facem lucuri impreuna si sa ne ajutam una pe alta, chiar daca tie in momentul de fata ti se pare neadevarat
3.faza cu psihologul-no comment
4.zana zanelor-in legatura cu prietenii de calitate, ii cumperi pe toti cu bani?--pai aici o nimerii mey, ca pe mine carmen de fapt ma plateste sa fiu prietena cu ea, ma plateste in coroane norvegiene si in ratuste roz de pastic. Destul de des primesc de la ea si cate un sejur de o saptamana la Cucuietii din Vale All Inn, lapte de capra proaspat seara, bomboane cubaneze din alea albe.....come on!
5.'Laudati-va in continuare cu faptul ca vine Carmen si va ia cu masina'-Pe mine ma ia mai nou Carmen cu parapanta seara si cu calu noaptea (ca masina ei e la reparat si nu o folosim decat pe a mea)
6. Termopane---asta e tipic de-a noastra romaneasca.Acuma na, eu n-am termopane, nici nu mi-as dori dar mi-a zis mama azi cand am intrebat-o avantajul termopanului ca cica tin de cald in casa si izoleaza fonic...da cum ziceam nu ne intereseaza
7. 'apartament de inchiriat'-pai nu ziceai ca are bani???
In concluzie, banii nu conteaza e bine sa ii ai dar sa stii sa faci haz de necaz e mai important. Revino-ti si hai sa vorbim ca nu a omorat nimeni pe nimeni!
Disperata, Tania, Carmen, fetele , cu asta am terminat si eu si ma simt mai bine
pe maine:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Buna seara fetele,

Eu sunt tare bucuroasa pt. ca azi m-am intalnit cu o prietena pe care nu am mai vazut-o demult, ea a fost o perioada plecata in Romania...
Oana1177 bine ai venit printre noi, ma bucur mult cand apar fete noi...va urez pt. maine aniversare frumoasa si multi ani impreuna, sa aveti parte numai de dragoste si armonie in caminul vostru...unde este exact Libramont?
Bepii, da, am uitat, tu ai dat examenele, nu ne-ai spus ce ai facut, dar dupa cum am citit ai facut bine si te felicit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

buna seara fetelor... va sa zica lipsesc si eu doua zile din motive de leneveala virtuala si iaca, gasesc pocinog in forum! asta da surpriza... adica dupa ce mi-au dat lacrimile ca v-ati gandit sa-mi urati la multi ani asa de frumos, si dupa ce m-am gandit in sinea mea ca am totusi prieteni in afurisita asta de tara, chiar daca nu va cunosc imi sunteti toate dragi, am inmarmurit cand am vazut tsunami declansat de oareshcine pe aici...si bineinteles ca vin si eu cu propozitia mea filozofica: oricine ne citeste are dreptul sa se exprime, dar nu oricine se exprima are dreptul sa jigneasca sau sa raneasca. lumea virtuala e o jungla in care realul e ochiul de apa dintr-o oaza si restul e inchipuire. neintelegerile sunt multe si nemasurate, dar tine de fiecare sa le administreze cum crede de cuviinta. in plus am zis intotdeauna ca netul e o forma de terapie de grup - eu asa l-am descoperit si zic eu, m-am vindecat de cea mai mare durere din suflet aici in the world wide web. si har domnului, sunt bine si n-am ramas cu sechele. si-am avut parte si de "bune" si de "rele" dar am incercat mereu sa trec dincolo de niste randuri a caror intonatie e pur subiectiva! si cu asta am incheiat discursule meu "la nivel inalt"

cat despre cum m-am distrat de ziua mea... deloc ca acasa unde as fi avut o gramada de prieteni pe langa mine, un tort facut de mama si un chef pana in noapte. a fost simplu, cu sotul, bubu si mama, cu tort cumparat de la boulagerie din fata casei - pe care l-am masacrat de dimineata buna - si cu o zi de gradinarit si amenajat terasa! asta asa ca vad ca si pe voi v-a luat febra florilor. e pt prima data in viata mea ca ma preocupa asa ceva si sunt foart eincantata de cat am muncit pe terasa. am facut-o luna bec - fostii proprietari isi cam batusera joc si de ea si de rabdarile mele - mi-am pus amarilysul in ghiveci, am scos yucca afara, am plantat frezii si mi-am atarnat niste chestii curgatoare din grinda! seara ne-am dat seama cu totii ca nu mai aveam nimic pregatit de mancare - mama statuse cu bubu, noi in febra muncii, afara - asa ca am halit fix un durum cu friti din colt:) si am baut un pahar de vin ca bubu tocmai mancase asa ca... mi-am permis luxul. in plus l-am sarbatorit si pe bubu cu un biberon la ora 11 dimineata, primul din viata lui, cu laptele meu , ca sa-l obisnuim ca vreau sa ma intorc la scoala pt ultimul modul de franceza.

va multumesc din tot sufletul ca sunteti pe aici si in viata mea si poate odata si-odata sa ne vedem si in real sa tragem o portie de ras pe cinste si sa destesem intrigile virtuale in real:)))
muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuah, din toata inima!

miri_mik, fericit mamik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Buna seara fetele mele,
Miri_Mik, esti extraordinara, imi place stilul tau la nebunie si sper sa te cunosc cat de curand si eventual sa-l tin putin in brate pe Bubu pt ca-mi plac copii la nebunie (si ei pe mine!!!)
Tocmai am venit din oras unde am luat o cina romantica la un restaurant italian, aburii vinului italian inca mai plutesc in cap dar ma simt bine
Voiam de fapt sa-i urez Oanei1177 bun venit pe topicul nostru.
Asa ca draga Oana, bine ai venit in randurile noastre, imi pare rau ca ne-ai gasit tocmai acum cand linistea ne-a fost un pic tulburata, dar nu-i bai, se intampla si la case mai mari, asta e viata, altfel ne-am plictisi de moarte daca n-am presara-o si cu putina matraguna ....
Tu sa iei ce e frumos aici adica o prietenie virtuala, plina de atentii si ganduri frumoase care ne face sa uitam putin de dorul de tara, de prietenii vechi si dragi.
Ma bucur ca ne-ai dat atentie si sunt sigura ca si celelalte fete se bucura la fel ca mine.
Acum va doresc noapte buna si un 1 mai placut si plin de bucurii.
Pupici,

Bepii
Fericirea nu e o destinatie anume ci modul in care calatoresti.

Mergi la inceput

Oana, acu observai!
Buna si bine ai venit in comunitatea romanilor ca sa ma exprim a-ha a-ha simandicos!Im mi-s tot o Oana!:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Bine ai venit printre noi Oana ne bucuram ca te-ai hotarat sa ni te alaturi! Dar tu chiar faci naveta 6 ore in fiecare zi? Cred ca este foarte, foarte obositor... Mai ales cand prinzi un blocaj de trafic pe autostrada.. si cred ca tu prinzi mai multe nu numai unul. Va urez o casnicie frumoasa si cat mai putine hopuri in viata de familie! Distractie placuta azi
Miri_mik subscriu la ce a zis Tania. Imi place tare mult felul in care scrii. Mai ales partea cu jungla Dupa cate vaz eu sunt din ce, in ce mai multe fete pasionate de arta gradinaritului. Cand o sa avem casuta noastra la anul, ma tenteaza ideea unei gradinite pline de flori, dar nu sa am eu grija de ea nu de alta, da` o floare nu are gura sa ceara apa motanelul in schimb vine si plange sa ii dau papica
Tania dupa cum vezi s-a facut deja 2:35 si eu inca sunt pe net, ca nu am avut somnic. Ne bagam acum la somnic.. E ok daca ajungem pe la 1 la tine?

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana1177 spune:

Buna!
ma bucur foarte mult mult ca am primit mesajele voastre, ca n-am trecut neobservata;

Deci, Libramont-ul este un satuc mai mare (dupa parerea noastra, dupa ei este oras desi e greu de gasit pe harta :)) - in zona Walona, intre Namur si Arlon, aproape de St Hubert sau Bastogne (ultimele 2 cred ca sunt mai cunoscute). La inceput ne apuca depresia de atata liniste pe-aici, insa acum "noroc" ca alergam ca disperatii toata saptamana si ne trece, profitam de timpul nostru impreuna care s-a micsorat brusc, odata cu angajarea mea.

Intr-adevar, fac 6ore/zi de naveta, cu trenul insa, nu cu masina; asta pt ca de curand am doar permis provizoriu si oricum, e mai simplu si "odihnitor" cu trenul; in tot cazul, vom inchiria o garsoniera la Ghent pt ca devin complet zombi. Nu vreau sa stau acolo toata sapt, consider ca in felul asta avem sanse mari sa ne pierdem.

Ieri am petrecut minunat de aniversarea noastra, am fost la restaurantul meu favorit la Liège ; plecarea a fost putin "cu nervi" pt ca desi traim intr-o tara minunat dezvoltata-educata-cultivata , ne-am gasit masina cu una din oglinzi facuta praf si deci, nu ma intrebati ce incantat a fost al meu sot; insa... am trecut repede peste si ne-am bucurat de ziua noastra.
Sa nu va mai spun ca dimineata, toata gradina era alba si ningea foarte dragalas.

Astazi din pacate va trebui sa fac exercitii de condus, spun din pacate ca pt ca sunt complet catastrofa

De maine... o iau de la capat Insa... sunt foarte incantata ca-mi pot face meseria, la un moment dat credeam ca nu voi reusi sa gasesc ceva, ma cam apucase disperarea.

Sper ca prin aceasta "corespondenta" sa leg cat mai multe prietenii, imi place sa cunosc oameni, sa am prieteni si recunosc ca suntem cam "izolati" aici :((

Va doresc o zi placuta si... pe mai tarziu!!! acum trebuie sa fug, ma asteapta sotul la masa :)

Oana

Mergi la inceput

a, Oana ca acu vazui, azi ai un an de casnicie!!!!!Pai La Multzi Ani si numai bine!Trecu repede, asa-i?
Mooammma ce bine e azi la serviciu, stau pa net si pa ciat ca duc lipsa de clienta(un copchil a decis sa se culce, Doamne multumescu-ti iar alalatu vopseste camera, restu pa la parintzi-lucru mai rar vazut pe aici)
stati sa va dau si un link cu poze ca v-am zis ca azi mi-e mintea odihnita: http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanazuzu/my_photos
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana1177 spune:

Buna Oana!

intr-adevar a trecut repede; la inceput cu disperarea ca nu voi invata franceza, apoi cu disperarea cautatului unui job: 60 CV-uri trimise - 10 raspunsuri negative, nici un interviu :((
Si dupa aproape un an, primul interviu, primul job :))

Oana

Mergi la inceput

Buna Oana:)
Lasa ca asa fuse si la mine, greu bre cu olandeza da dadui de luminitza si solicita cumata-mea pentru mine, eu ma prezentai la competitie cu o belgianca si-mi dadura aia mie postu. Si acu dupa un an si un cativa colegi ajunsi in spital din cauza de periculozitate de munca imi permit sa ma relaxez pe compiuter de la serviciu(hai ca mai am o ora:)
Bye the way, naspa cu naveta la tine(io facui cateva luni 110 km pe zi naveta asa ca nu iti dorsec decat sa te mutzi mai aproape)
pupici

Mergi la inceput