fetele din belgia (6)

fetele din belgia (6) | Autor: ardeiash

Link direct la acest mesaj

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57396&whichpage=1 " target="_blank">1 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61811&whichpage=1 " target="_blank">2 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64235&whichpage=1 br / " target="_blank">3 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71198&whichpage=1" target="_blank">4 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72830&whichpage=1" target="_blank">5

faceti cunostinta cu:

Oanademunck – Bucuresti/Asse – 4.04.1978/berbec - psiholog
Miri_mik – Baia Mare/Bruxelles - 29.04.1977/taur – profa de engleza/mamik de Bruno / 6 semaines
Danyelana – Louvain la Neuve/ Buzau -23.07.1978 /leu- studenta
Andreea23 – Constanta/ Ninove – 18.09.1981/fecioara – poseda 1 bbca
Scumpi – Bucuresti / Antwerpen - 27.09.1982/balanta, 23 ani
Anneoprea – Bucuresti/ Bruxelles – 4.10.1973/balanta – mamik de Evan – 4.10.2004
Carmita_baby – Bucuresti/Antwerpen – 8.10.1980/balanta – poseda motanik Mello - miresik
Disperata – Constanta / Bruxelles - 21.10/balanta – mamik de Andru 6 ans et demi
Bepii – Mangalia / Mechelen – 7.11.1960/scorpion – secretara – mamik tanara cu un baiat de 25 ani + 3 motanich
Mieke-Bucuresti/Kortrijk – secretara , poseda 1 bbca 15 moins
Danuta-bel – Piatra Neamt/Antwerpen - 28 ani - necasatorita
Simone_be – Sfantu Gheorghe/Bruxelles – 1980 - market researcher&analyst - miresik
Alessia_105
Valer_01
Country_girl
Nora – Bruxelles – mamik de 2 enfanti : Victor si Andrei – 7 si 5 ani

Paste fericit va doresc tuturor!

s-auzim numai de bine! si

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Disperata Danyela s-a nascut/crescut in Buzau si locuieste acum in Louvain la Neuve, nu invers. Am observat ca a specificat, insa tu nu ai remarcat

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

scuze danyela.. n-am observat postarea ta... o voi repara... era mia naspa daca te nasteai la louvain si locuiai la buzau....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Multumim frumos pentru urari, sunteti tare dragute.

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Andreea,
noi vream sa venim acu in Ninove, esti pe receptie?Da-ne un semn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Paste fericit si armonie in casele voastre!

Noi vrem sa mergem in seara asta la St.Catherine sa impartasim copiii, sa vedem daca reusim (ca tati e in Olanda si nu stim cat de tarziu se intoarce).

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

salut fetelor, n-am dat de o vesnicie pe aici, asa ca vin sa semnez condica:)
disperata, bruno, are imediat 8 saptamani, e din 28. feb:)si doamne cat ma bucur desi suntem la faza de "dresaj" de dormit singuri, fara suzeta, cu lumina stinsa si in patul nostru...

pt fetele ortodoxe, un paste fericit si luminat in suflete!

pt restul, un weekend cu soare. noi plecam maine la keukenhof la expozitia de flori. am mai vazut-o o data dar se pare ca maine e si parada de care alegorice. sa speram ca vremea tine cu noi:)
va pup si mi-ar palce sa va arat niste poze, dar nu stiu cum

miri_mik, fericit mamik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mieke spune:

Un paste fericit tutu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea23 spune:

Oana,imi pare tare rau ca nu am intrat mai devreme......eu am fost pana acum in oras...

Pt duminica dimineata la biserica...nu vine nimeni?

Multi pupici pt toate fetele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

mieke: ce mai faci? vad ca esti tare ocupata!

miri+mik: poti sa-mi dai si mie mai multe detalii. te rog ... despre parada florilor?

oana: OK

gagici: voi ce bucate faceti de paste? eu fac pentru prima oara totul: ciorba, friptura si drob de miel. tineti-mi pumnii, please... mielul aici vad ca este ff scump.... nu's de ce?!

un we placut... si un paste fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

PASTE FERICIT TUTUROR!!!

Mergi la inceput