fetele din belgia (6)
Raspunsuri - Pagina 6
oana1177 spune:
Buna! ma numesc Oana si de ceva timp, "vizitez" site-ul asta; este prima data cand dau peste "fetele din Belgia". Ma pot alatura si eu?
Am 28ani, sunt casatorita cu un roman (belgian, este aici de 16ani) chiar maine sarbatorim un an de casatorie :))
Locuim la Libramont, el este dentist, are un cabinet deschis aici; eu sunt inginer chimist si de cateva luni mi-am gasit de lucru la Gent, la Universitate.
Nu ma intrebati cat de minunat este sa strabati Belgia (chiar daca e mica spre norocul nostru) insa nu vreau sa stau departe de sotul meu, sa incepem o viata separata.
Avem cativa prieteni romani in zona, la Bastogne si Liège, cu care ne vedem des si cu care petrecem sarbatorile.
Mi-ar placea sa va cunosc, sa mai stam la povesti :)) Am o singura "problema": uneori s-ar putea sa nu fiu prompta cu raspunsurile - asta in timpul saptamanii caci dupa 6ore de naveta... nu ma intrebati in ce stare ma gasesc
Pe curand!
Oana
dana_danen spune:
Salutare la toata lumea,
Eu nu am mai postat pe forum de foarte mult timp,si nu am postat niciodata aici,la Belgia,fiind in principiu suparata pe un moderator,nu pe voi.Am fost si eu in Belgia.Si va citeam zi de zi.La un moment dat,mi-am facut curaj si v-am scris la cateva dintre voi un PM spunandu-va ca sunt si eu pe acolo si ca mi-ar prinde bine niste prietene.
As vrea sa va zic,ca din toate,doar Carmen a inchegat cat de cat o relatie de prietenie cu mine.Si asta in contidiile in care aproape numai ea ma suna la telefon(pt ca eu nu puteam sa sun),si numai ea venea tot timpul aproximativ 30 de km(sper sa nu ma insel)sa ma ia si sa ma scoata si pe mine afara.M-a tarat saraca de ea...si in Olanda,doar doar sa nu ma lase sa stau singura acolo.Asa ca eu chiar nu cred ca...daca a scris ce a scris...a facut-o ca sa-si bata joc de o noua venita.Eu nu cred si gata.
Am scris acest post,incalcandu-mi principiul si promisiunea facuta mie insami de a nu mai scrie pe forumul asta,doar in speranta de a va spune ca e foarte usor sa ponegresti pe cineva,dar e mult mai greu sa incerci sa cunosti cu adevarat acea persoana.
Carmen,asta este special pentru tine.Imi cer mii de scuze ca nu ti-am mai dat nici un semn de viata,dar crede-ma ca am avut probleme mari,si mai mult decat atat,acum sunt in Romania.Acum tu ai motive sa ma injuri pe mine,tinand cont ca am disparut ca magarul in ceata,dar pe bune ca am avut...extraordinar de multe pe cap.
Anyway...indiferent ce spun alte persoane,eu vreau sa-ti multumesc din suflet ca ai fost singura care...cel putin a incercat sa nu ma lase sa zac singurica acolo.Te pupic tare mult pentru asta,si incearca sa treci cu vederea diverse rautati.
Va salut pe toate,va doresc tot binele din lume,si haideti sa incercam sa fim mai bune...ca nu ne costa nimic.
Va doresc o primavara frumoasa.Toate cele bune..
scumpi spune:
Buna fetele,
Auzisem ca azi o sa ploua, dar deocamdata este destul de insorit afara, asa ca sper sa o tina tot asa...
Dana_danen chiar ma gandeam unde ai disparut...imi pare rau sa aud ca ai avut probleme si ca pana la urma te-ai intors in Romania, oricum sper ca acum esti bine...noi nu am avut inca sansa sa ne cunoastem, dar cu ceva timp in urma am primit un mesaj de la tine care m-a bucurat mult, ti-am raspuns, dar nu am mai primit nimic de la tine apoi...
Bepii, ce frumos ca stii sa plantezi floricele, as vrea si eu...mamei mele ii plac mult florile si are multe, multe si de cate ori imi aduc aminte inainte sa merg in Romania ii cumpar seminte sau bulbi...este cea mai fericita femeie cand primeste flori...
Miri_mik sper ca ai avut o zi mai mult decat frumoasa ieri si ca petrecerea continua...oricum te asteptam sa ne povestesti...
Va pupic si va doresc un weekend placut in continuare
Bepii spune:
Bine v-am regasit fetelor,
Dana_Danen, acum imi amintesc de tine. Este mai bine de un an de cand mi-ai trimis un PM dar nu mai stiu despre ce era vorba. In acea perioada eu nu prea eram activa pe DC si cum nu intram prea des pe el, am uitat de mesajul tau. Imi pare rau ca te-am tratat asa, poate ca aveai nevoie de un sfat, de cineva cu care sa vorbesti.....
Dar e bine totusi ca ai avut-o pe Carmen. Hai lasa supararea pe moderatori si intra in cercul nostru. Din partea mea esti bine-venita
Disperata, iti multumesc pentru ca te-ai oferit sa ma ajuti. La fel s-a oferit si Carmen sa vina cu mama ei sa ma ajute la plantat. Nici nu stiu ce sa va spun...., un ajutor nu mi-ar strica dar mi-e jena; cum adica sa chem fetele sa le muncesc?
Acum tocmai voiam sa plecam la un targ de plante in vecinatatea unde locuiesc in Hombeek dar a inceput sa ploua. Iar targul e in aer liber pe strazile satului deci o sa mai asteptam pana se opreste ploaia deoarece sunt hotarata sa cumpar azi florile pt ca as vrea sa si incep sa le plantez. Dar daca maine e vremea asa de urata ca azi, o sa mai aman.
Oricum, Carmen si mama ta sunteti bine-venite maine dar nu neaparat sa munciti.
Disperata, si tu este la fel de bine-venita. Nu stiu cum vei face adica vi cu masina cu sotul tau sau daca vi cu trenul, o sa te astept eu la gara ca e aproape de mine. Ramane la aprecierea ta.
Georgiana, asa cum bine spunea Disperata, rolul acestui topic este sa ne cunoastem, sa ne imprietenim in asa fel incat sederea in aceasta tara straina sa ne fie mai usoara. Iar daca cineva dintre noi are vreo problema impotriva altcuiva il rog s-o fac pe PM fara sa creeze tensiuni in grup. Nu cred ca era necesar ca incidentul acela sa-l impartasesti tuturor. Este ceva personal care nu ne priveste. Poate ca ai fost prea suparata atunci, dar despre ce comunitate a romanilor din Belgia care ti-a dat flit e vorba, asa cum zicea Scumpi? Cea de pe DC?
Fetelor, care din voi i-ati dat cu flit, ca eu nu-mi amintesc asa ceva? Si cu asta am incheiat si eu cu acest subiect care sincer m-a tulburat si mi-as fi dorit sa nu fi existat.
Va pup pe toate si va doresc un weekend super frumos.
Bepii
Fericirea nu e o destinatie anume ci modul in care calatoresti.
ardeiash spune:
quote:
Originally posted by Bella Georgiana
Draga Bepii si Disperata, cred ca nu v-a cerut nimeni parerea sau vreun sfat.... eu nu am facut altceva decat sa spun si eu ce aveam pe suflet, dar se pare ca nu sunt binevenita printre voi, asa ca ma scuzati ca m-am bagat si eu in seama cu voi si va doresc sa va faceti cat mai multe prietene pe aici...... iar in legatura cu flitul cum a zis Daniela era vorba de jignirea Zanei Zanelor pe acest topic... iar Zana Zanelor, daca am nevoie de un psiholog am la cine sa merg, nu trebuie sa apelez la prietenele tale. Si in legatura cu prietenii de calitate...ii cumperi pe toti cu banii????
Oricum regret enorm ca m-am bagat in seama cu voi... si laudati-va in continuare cu faptul ca vine Carmen si va ia cu masina.... ca asa isi cumpara ea prietenii de calitate.....
De persoane ipocrite si de fitoase( care se lauda cu gps-ul si cu termopanele de la apartamentul in care sta cu chirie), sunt satula, asa ca va las in pace si va doresc o viata frumoasa in continuare....
La Revedere!!!!!!!
bella georgiana : cred ca esti de-a dreptul rautacioasa. nu cunosc, dupa cum am spus amnanunte... si nici nu vreau sa cunosc... acest topic nu este al tau personal ca sa nu ne permiti sa intervenim... acest topic este al tuturor... esti de acord cu noi ca problema ta cu carmen este personala? daca vroiai sa ne spui ce ai pe siflet... mai ales ca era o stare tensionanta... poate era mai bine sa o faci face to face cu noi..nu sa ne citeasca tot dc-ul. uita-te numai cate vizionari ale subiectului exista si cate postari sunt!
daca ai nevoie de ceva... trebuie doar sa spui... aici nu improscam pe nimeni cu noroi, bine? nu-mi amintesc sa fi zis ca vrei sa ne cunosti mai bine... sa ne spui ce ai pe suflet. ... etc...
mie-mi pare sincer rau de incident.. eu zic sa discuti cu carmen si sa nu te retragi de pe acest topic.... daca inima ti-a dat impuls sa ne scrii. dar poate ca nu tu ai nevoie de noi... ca nimeni de pe-aici nu ti-a spus cuvinte rele. ce vroiai sa spunem ca tine: carmen e asa ... si asa... daca noi nu cunoastem amannunte? pe cine vrei sa credem? e cuvantul ei impotriva a lui tau...
deci... ca sa inchei... e o problema personala..... sau poate intentia ta este alta,,,, n-as vrea sa ma exprim
o zi buna tuturor!
s-auzim numai de bine! si
carmita_baby spune:
Buna fetele
Dana_danen esti dulce!
Cand mai intri pe net, da-mi si mie pe messenger, te rog, numarul tau de telefon din Romania.
Tania nu iti face probleme ca ne pui la munca, pentru ca mama are o mare pasiune pentru flori, asa cum ti-a spus si ea. Mai ales ca o vom face impreuna tu hotarasti, numai trebuie sa zici si venim si o luam si pe Mariuca
Miri_mik cum te-ai distrat de ziua ta?
Disperata eu nu am nimic de discutat cu aceasta persoana!
In rest va doresc un weekend placut si la cat mai mult soare
Mello motanelul iubit
Bepii spune:
Bine v-am regasit fetele,
Catrmen, pe la ora 12 e bine? Hai ca vorbim la telefon mai bine.
Disperata, daca poti m-as bucur
Bepii spune:
Sorry, cred ca am apasat pe ceva gresit si mesajul a plecat fara sa-l termin. Deci ziceam, Disperata m-as bucura daca ai veni si tu maine dar nu sa muncesti ci doar asa sa stam la taclale.
Si inca ceva: nu te mai obosi sa raspunzi la provocari: unele persoane sunt bune doar sa improste. E mai bine sa le ignori.
Tocmai am venit de la supermarketul de plante Van Gastel, e super frumos acolo, oferta e asa de mare incat nici nu sti ce sa alegi. Mi-am luat cateva ghivece mari pentru plantele decorative din casa si ceva pentru afara. Iar flori....wow , o gramada!!! Ma bucur ca un copil. Asa subit m-a apucat hobby-ul gradinaritului ca deja v-am facut capul calendar. Gata, nu mai zic nimic!!!
Scumpi, sa sti ca nu prea le am cu plantatul, cand eram in tara am stat la bloc deci cand am venit aici nu stiam nimic dar am tot intrebat in stanga si in dreapta si mai ales experimentez. Am dat si gres cu taiatul pomisorilor adica i-am taiat cand nu trebuia si prea mult dar asta e, invat din greseli. Important e ca-mi place, ce iese e alta poveste
Acum va pup si va doresc la toate tot ce va doriti si voi.
Bepii
Fericirea nu e o destinatie anume ci modul in care calatoresti.
ardeiash spune:
carmen: am inteles.... imi pare rau ... daca nici aici .. unde nu ne cunoastem unii cu altii ne certam....!!! of , Doamne!
bepii: te sun.... cred ca a intervenit ceva! scuze....
miri_mik: cred ca ai facut-o lata aseara/... cum te-ai distrat?
un 1 mai muncitoresc plin de soare va doresc!
s-auzim numai de bine! si
carmita_baby spune:
Tania afgesproken maine pe la 12, oricum te sun cand ma trezesc Felicitari inca odata cu ocazia faptului ca ai trecut examenul de olandeza
Mello motanelul iubit