fetele din belgia (6)
Raspunsuri - Pagina 5
ardeiash spune:
bella-georgiana: mai esti suparata?
miri_mik: stresanta treaba cudatele... de data astea te-am retinut!
bepii: ai gasit ce sa faci de 1 mai? nu vrei sa mergi in olanda la keukenhoff cu noi?
oana: n-am mai povestit cu ce-am facut de paste.... de "rusine". am stresat-o pe nora nu's cate zile cu nordul frantei... cele mai frumoase locuri.... bla..bla.. bla... si sotul meu n-a vrut . i-am zis: draga, vreau sa ma dau si eu mare zicand: mi-am petrecut pastele in franta... la care el: n-am fost in germania niciodata: si daca spui: mi-am petrecut pastele in germania? care-i treaba? asa ca am mers in germania la monschau... etc... unde de altfel a fost ff frumos.. era munte ... i-a placut si copilasului meu pentru ca era o expozitie de sculpturi de gradina... multe pasarele, gaze.. curgea apa din ele, se miscau sub greutatea proprie... frumos... a fost ff placut.
neplacut a fost faptul ca atunci cand ne-am intors ploua cu galeata de nu vedeam la 5 m dinn masina... vroiam sa ma opresc la aachen sa-mi cumpar un ondulator de par: o amica si-a luat de acolo cu 4 euro. mi s-a parut extrem de avantajos. ramane pe altadata, insa..
s-auzim numai de bine! si
ardeiash spune:
miri_mik: maine c'est possible sa nu intru pe aici.. asa ca...
iti urez sanatate , liniste, pace sufleteasca... sa creasca bb-le mare si sanatos... sa ai cat mai mute satisfactii de pe urma lui... si implinirea tutturor dorintelor sufletelului tau!
scumpi spune:
Miri-mik, LA MULTI ANI!!! , multa sanatate, fericire si armonie...
O zi cat mai frumoasa si plina de bucurii....
Pupici
Bepii spune:
Buna dimineata dragele mele,
Miri_mik, ma alatur si eu grupului de fete pentru ati ura din toata inima LA MULTI ANI, sa fi sanatoasa, fericita si toate visele sa-ti devina realitate alaturi de familie.
Disperata, iti multumesc pentru oferta de a petrece impreuna ziua de 1 mai. Esti o draguta si oferta e tentanta dar deja mi-am facut alte planuri. Azi sau maine vom merge la supermarketul de plante ca sa cumparam floricele sa le plantez in gradina. Este deja timpul si n-as vrea sa mai aman. Asa ca voi petrece ziua de 1 mai in stil romanesc adica "prin munca". Dar nu ma deranjeaza, dimpotriva gradinaritul ma relaxeaza. Dar poate dupa 1 mai facem in asa fel sa ne intalnim, bine?
Acum vreau sa va doresc la toate un weekend placut si tot ce va doriti voi.
Bepii
Fericirea nu e o destinatie anume ci modul in care calatoresti.
anneoprea spune:
Selena - La multi ani si petrecere frumoasa! E weekend si e si lung - asa ca-ti doresc o aniversare ca-n povesti, de trei zile si trei nopti!
Fetelor - un weekend super va doresc!
carmita_baby spune:
Miri_mik fericit mamik 'La multi ani!!!!' sa ai parte de un an insorit si plin de bucurii! Sa iti traiasca si Bubu care un dulce de bebel! pupicei pe nasuc de la mine. petrecere frumoasa!!!
Tania pai daca nu ai ce face poate iti fac o vizita pe 1 mai, ca sa vad si eu si sa iau aminte la plantatul florilor. Pentur ca la anul vom cumpara si noi o casa si mi-ar place sa am o gradina frumoasa, plina de flori Si poate iesim si un pic prin Mechelen sa imi arati si mie orasul. Ce zici?
Anne eu pe Oana tot aici pe forum am cunoscut-o si suntem super prietene, inclusiv de familie (ziua mea de nastere in 2005 am petrecut-o impreuna cu sotul meu, Oana si sotul Oanei). Iar Oana e surioara mea acum!
Eu una nu am apucat sa scriu prea mult pe forum in ultimele zile, dat fiind faptul ca familia mea e aici. Insa de acum promit sa imi fac mai mult timp sa va scriu.
Acum trebuie sa fug, pentru ca avem program de grup, va dati seama Iar diseara ma duc cu prietenele mele sa ne dansam. Abia astept! Am sa beau un pahar in cinstea ta Miri_mik
O zi cat mai frumoasa dragutelor!
Mello motanelul iubit
danyelana spune:
Miri_mik vrau sa iti urez si eu pt azi si tot ce iti doresti dar mai ales sanatate si sa te bucuri de bubu. Si o petrecere super sau poate oricum va doresc sa fie super.
Andreea mi-am inchipuit ca erai tu cea care tot incerca sa impartaseasca fetita si plangea astfel ca ramasese ultima incat sotul meu a venit sa te ajute. Insa cand m-am uitat dupa voi deja iesiseratzi. Si inca ceva doamna cu care erai credeam ca e vreo prietena nu mama ta. Arata super bine. Sa-ti traiasca. Si sa-ti traiasca si bebelina si sa nu mai planga.
Tania ma alaturi si eu fetelor sa-ti supn ca-mi pare rau pt socrul tau si sper sa fie bine.
Pupici la toate si un week-end cat mai frumos.
Dumnezeu sa ne ajute la toti
oanademunck spune:
Ok fetele!
Nu cred ca este cazul sa ne apucam acum pe forum sa discutam despe neintelegerile dintre doua persoane, nu are rost!
Georgiana, ma intrebai cum ramane ca toti suntem romani pe aici!?Este un fapt si o realitate pe care nu o putem contesta desi tot aud sintagme de genul 'fereste-te de romani'etc.Eu pe prietena ta Daniela(scumpi) am avut-o invitata in casa mea de cateva ori, a mancat din mancarea facuta de mine si ne-am simtit bine. Usa mea si sufletul meu a fost si este deschisa pentru oricine, mai ales romani. Pe tine nu te cunosc, nu am vorbit niciodata si nu te stiu. Pot insa sa iti zic ca o cunosc pe Carmen. Carmen a ajutat si ajuta multa lume si daca zgarie cand e calcata pe coada o pot intelege pentru fiecare are o limita. Daca tu ai fost ranita de mesajul ei pot intelege de asemenea. Insa stii foarte bine ca si Carmen a crezut ca esti altcineva, a crezut ca a fost inselata si de aceea a reactionat asa. Nu vreau sa iau apararea niciuneia insa stiu intamplator povestea. Eu nu voi incepe acum sa spun alte intamplari pt ca daca eu am ceva de rezolvat cu cineva o fac eu, cand am timp si in nici un caz nu pe forum incercand sa influentez alte persoane.Este pacat si este injust!
ardeiash spune:
fetelor! fetelor!
stati putin asa! nu asta e rolul acestui topic! noi ne chinuim aici ... sa na cunoastem mai bine ... in tara asta unde este atata nedreptate pentru romani... si voi , in loc sa va destindeti... sa va relaxati citind acest topic... va enervati... dati-mi voie...
nu sunteti singure si n-o sa va lasam sa va certati!... daca a fost o neintelegere - cu siguranta o sa o rezolvati pe pm sau pe mail-urile voastre. dar opriti-va aici, pentru numele lui Dumnezeu!
nu stricati ce a inceput sa existe! pleeeeeeease... si daca nu va fi sa existe prietenie in viata noastra particulara... macar aici pe forum sa ne "vedem" cu placere, nu?
faceti pace? va dati , macar virtual... bine? vedeti voi cum o rezolvati caci nu cunosc amanunte.... dar haideti sa fim impreuna .. macar aici... ca daca-i admir pe tzigani .. ii admir ca se ajuta unii pe altii si sunt de nadejde intre ei , cand au nevoie de ajutor... pe cand noi.... ne spunem unii altora: feriti-va de romani! si deasemenea: suntem un popor de.... asta spunem noi despre noi. sunt ff suparata ....
ardeiash spune:
tania: imi pare rau ca m-ai refuzat.... dar sa sarbatoresti 1 mai prin mumca?!?! hai ma! nu vrei sa te ajut si eu? ... acum toata lumea se ofera!
socrul tau nu se simte bine? imi pare rau.. n-am vazut unde -ai scris! acum am citit! sanatate-i doresc!