fetele din belgia (6)
Raspunsuri - Pagina 4
danyelana spune:
Vai Selena cat de frumoase sunt pozele cu flori. M-am imbolnavit. Iar bubu este un dulce, sa-ti traiasca si sa fie sanatos si sa te bucuri de el.
Pupici.
Dumnezeu sa ne ajute la toti
miri_mik spune:
disperata, inca poti sa mergi sa vezi expozitia. carele alegorice nu, ca sunt o data pe an. keukenhof e la 210 km de brux, in directia amsterdam. e deschisa pana in 22 mai. deci daca ai timp si masina, sau ai chef de tren la amsterdam si de acolo autobuz pana la keukenhof...
mah, eu sunt nebuna dupa poze, am o gramada si pe comp si pe hartie dar ca sa vi le arat, ia o gramada de timp. doua ore am tot incarcat pozele alea dar nu-mi pare rau daca v-am facut o bucurie:)
multumesc inca o data pt bubu. scuipati-l sa nu se deoache, asa virtual
miri_mik, fericit mamik
Andreea23 spune:
Buna seara fetelor!
Nu am mai scris de ceva timp..insa am avut o perioada ingrozitor de ocupata si obositoare..
Noi am sarbatorit Pastele ortodox,cu muuulta mancare romanesasca...miel,sarmale..si multe altele.Totul a fost delicios...multumita mamei mele.Am ajuns intr-un final si la slujba de inviere de duminica dimineata,desi plecasem spre Huizingen...am reusit sa-mi conving prietena sa mergem si la biserica.Insa eu si mama mea eram imbracate sport...si cat timp am stat la slujba mama m-a bodoganit incontinuu...ca nu suntem imbracate adecvat...Apoi am petrecut o zi superba in aer liber....
Miri mik....ai un bebic absolut superb!Sa-ti traiasca,sa fie sanatos si sa va bucurati de el!!
ardeiash spune:
miri_mik: parca ai mai explicat o data... dar sunt eu ametita... scuze.... incearca sa-ti incarci pozele pe webshots... la mine au aparut pe net in cateva secunde. asa-ti va fi poate mai usor... hi,hi... si noi vedem mai multe
andreea: bine ai revenit! ne era dor de tine!
s-auzim numai de bine! si
Nora spune:
quote:
Originally posted by anneoprea
Nora – ai doi blonduti sa-ti traiasca! Ma uitam pe pozele voastre zimbind – seamana atit de bine intre ei, au un aer smecheresc si nazdravan si-mi imaginam ca-s tot timpul nedespartiti si pusi pe <prostioare>. Astept si eu un baietel in toamna asta, iar diferenta fata de primul o sa fie de fix 2 ani, ca si la tine – asa ca-ti imaginezi ce efect au avut pozele voastre! Ai doi copii frumosi de-a dreptul – sa fie sanatosi si cu noroc in viata!
anneoprea, exact asa este, sunt nedespartiti, au jocurile lor, secretele lor, lumea lor. E magic. De cand am hotarat sa facem al doilea copil, asta a fost dorinta noastra cea mai mare: sa fie sanatosi si sa se iubeasca. Dumnezeu e bun cu noi si Andrei si Victor tin unul la altul mai mult decat as fi putut spera. Multa sanatate si pupici bebelusului din burtica si fratiorului cel mare.
O zi frumoasa va doresc tuturor si week-end lung si mai frumos .
Nora
ardeiash spune:
bella georgiana: am facut nu's cate "strigari" inainte de a deschide o noua pagina belgia ... si am rugat fetele mereu sa ma ajute sa fac corecturile de rigoare... am rasfoit chiar eu cele 5 topicuri iannate de a posta ultimele informatii. cum nu te-am auzit si nici nu te-am regasit... n-am citit din nou chiar tot, iti dai seama... d-aia nu te "regasesti " pritre noi. dar te asteptam pe aici mai des si promit ca o sa fac corectura.
miri mik: si tu mi-ai zis de o corectura... insa imi dadusei varsta copilului apoi nu ne-ai mai scris. acum stiu ca la cei mici e importanta fiecare saptaMAna... dar poate-mi zici data lui de nastere si asa o sa scriu... ca de fiecare data voi pune a tunci o varsta eronata... mai era si la danyela de corectat... mai e ceva? am mai uitat ceva?
deci keuhenhof e la 21o km.. destul de departe... dar o sa ajung pana in mai, poate duminica... am sa caut chiar acum p net. sper sa dam de el... am inteles ca e un parc..abia astept
s-auzim numai de bine! si
Bepii spune:
Hello fetele,
Bella Georgiana, nu te supara pe noi ca te-am uitat dar motivul este acela care l-ai spus si tu adica nu ai mai scris de mult pe acest forum si cum suntem destule, s-a uitat de tine. Iar daca ne-ai citit zilnic puteai si tu sa dai un salut. Tu sti ca noi suntem bucuroase cand suntem bagate in seama.
Uite eu imi cer scuze ca te-am ignorat sau ca nu ai aparut pe lista facuta de Disperata. Presupun ca nu te-ai prezentat desi nu e obligatoriu.
Totusi ca sa nu se mai intample, am intrat pe "belgia 4 si 5" deci cam din decembrie anul trecut sa vad cine a mai postat si am gasit fete care ne-au uitat. Sper ca sunt bine si ca motivul absentei lor este doar lipsa de timp.
NinaM din Japonia: ce mai faci, v-ati mutat in Brussel? Da-ne un salut daca esti prin zona.
De asemeni le-am recitit pe Valer1, An_K, Sweetheart, Country girl, prietene vechi pe care nu le-am mai vazut pe acest forum. Poate ca sunt si alte fete dar n-am mai avut rabdare sa citesc prea in urma pt ca dureaza prea mult.
Oana, hai sa-ti spun ceva tare: Acum 5 min ma suna o tipa si se prezinta Oana. Eu crezand ca esti tu ii spun: "hey Oana sti ce faceam, tocmai eram pe forum si ma uitam in urma pe forumurile vechi si.....bla , bla, bla." Apoi intreb: "Ce mai face Carmen, esti cu ea?" La care cealalta Oana imi spune, "care Carmen?" Ce-o fi crezut biata fata cand ii povesteam de-ale noastre, ca m-am ticnit de cand sunt in belgia...
De fapt tipa este o colega de servici din Mangalia a carui sot lucreaza in Brussel pt 2 ani si fiind singura si stiind ca eu sunt in Belgia a facut rost de nr meu de telefon si m-a sunat. Iti dai seama, m-a lasat sa turuiesc cateva minute (ca doar ma sti ce flux verbal am)si apoi mi-a spus ca ea e Oana Macovei. Ciudat, vocile voastre seamana destul de bine. Dupa ce termin aici, o sa-i scriu un mail unde o sa-i explic cum sa intre pe forumul nostru. E o fata foarte de treaba, o sa va placa.
Acum vreau sa le multumesc fetelor pt vorbele de incurajare cu privire la socrul meu. Starea lui e tot asa, adica, critica.
Hai ca acum o sa ma opresc pt ca am ceva treaba prin casa, va pup pe toate, va doresc un weekend super si sa ne auzim cu bine.
Bepii
Fericirea nu e o destinatie anume ci modul in care calatoresti.
Bepii spune:
Ah, am uitat sa va spun ceva important.
Daca intrati pe www.rombel.com pe prima pagina ve-ti gasi un anunt despre ajutorarea sinistratilor in urma inundatiilor din tara.
E vorba de colectarea de lucruri care lor le-ar fi utile cum ar fi imbracaminte, incaltaminte, lenjerie, paturi, jucarii etc.
Eu gasesc ca este un gest extraordinar sa ne ajutam semenii asa ca am sa pregatesc niste saci care si-asa nu ma induram sa-i arunc la container park pt ca lucrurile sunt foarte bune. Pe data de 7 mai in Brussel la Centre Sportif de la Foret de Soignes se vor intalni romanii care au ceva de donat. Am vorbit deja cu sotul meu si este de acord. Deci o sa merg acolo si daca mai sunt printre voi care vor sa vina cu cate ceva, poate ne vedem acolo. Mai multe detalii le veti afla daca intrati pe rombel.
Pana atunci va pup pe toate si va doresc tot binele din lume.
Bepii
Fericirea nu e o destinatie anume ci modul in care calatoresti.
miri_mik spune:
disperata, bubu face azi fix doua luni. deci e nascut pe 28 feb 2006. am mai scris o data da s-o fi pierdut printre atatea mesaje:)
pupici
miri_mik, fericit mamik
oanademunck spune:
Buna fetele!
Ce dragutze sunteti cu lista aia:)
Miri mik, LA MULTI ANI pentru maine!!Sa fii fericita, sanatoasa si sa ne scrii numai lucruri de bine!!Si pupici si celui mik-i-am vazut pozele(care e reteta mai sa faci un copil asa scumpic?
Bepii, ok eu una am retinut si chiar voiam sa fac un pachet, este mult prea tragic ce se intampla!!Si poate ca noi cei care avem macar un acoperis solid deasupra capului vom face mai des gesturi normale pentru cei incercati.
Bepii, multa sanatate socrului tau!!!!!!!!!!!
Tot Bepii- deci mai stii o Oana;funny faza, mi te si imaginez povestind despre mne unei persoae care nu m-a cunoaste:)hehe
Nora-super draguti copilasii(de fapt tre sa iti adresez si tie intrebarea adresata si lui miri_mik...reteta frate:)
Bella_giorgiana, toti suntem romani aici, acelasi neam, acelasi sange romanesc, ne aducem aminte unii de altii chair daca nu ne cunoastem sau daca scriem mai rar
Andreea, ce mai faci?Scrii cam rar in ultimul timp:)
Disperata, nu ne-ai povestit daca ai fost in Frantza de Paste!?
In rest salutari si pupici tuturor de pe aici!
see ya
By the way, pe cand urmatoarea intalnire in Antwerpen de data asta? Inainte de 20 mai ar fi perfect!Vedem si vorbim
pupici