fetele din belgia (6)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

buna fetelor!

cum ati petrecut de pasti? eu am avut cativa invitati ce mi-au degustat bucatele facute de mine pentru prima oara singura. mi-au iesit absolut minunate si m-am simtit ca in ro. puteti crede ca am facut un drob excelent? nici nu-mi vine sa cred!

am fost la sf catherine in noaptea de inviere. era la romanime acolo... de nu puteai patrunde in bieserica si toata piata era plina. mi-a ajutat Dumnezeu, ca in ro nu mai fusesem la inviere de cativa ani.

duminica a fost un spectacol in piata pur romanesc.. cu calusari... au fost extraordinari, nici p-astia nu-i mai vazusem de zeci de ani... mi-au placut enorm. i-am si filmat. au mai fost si bambi si trasitariu... ala cu eurovisionul... e tare dragut ( e din constanta)... asa ca... si multa muzica populara. am dansat si eu putin. mi-a placut. se mancau sarmale.. mici... si existau ateliere de incondeiat oua, de ceramica. ff frumos. mi-era dor sa vad asa ceva,, imi pare rau ca n-ati vazut si voi.

a mai fost cineva sambata la parada de flori?

miri: ce pui reusit ai! banuiesc ca cea insarcinata esti tu... nu? ( ce intrebare!_ ai niste pozitii misto!

nora : mama mia: ce tort! super!

bepii: mulam de urari. tu n-ai facut nik de paste k stiu k la noi toti, indiferent de nationalitate sarbatoresc impreuna!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Bine v-am regasit dragele mele,
E cam liniste pe acest topic !!! Gata, e timpul sa ne repliem, ce ziceti?
Asa cum intreba si Disperata va intreb si eu: cum ati petrecut de Pasti? Sper ca v-ati simtit bine, ca ati mancat bucate gustoase si neaparat romanesti.
Eu nu pot spune ca am avut zile prea placute pt ca socrul meu e f bolnav, e la spital si nu cred ca o sa mai traiasca prea mult asa ca am fost zilnic in Antwerpen sa-l vedem, sotul meu e desigur trist asa ca nu prea ne-a ars de distractie. Dar asta e, viata merge inainte, e trist, dar nu putem schimba nimic.
Eu am cam muncit in zilele astea in gradina dar parca nici nu se vede ce am facut, mai am mult de lucru si inca nici florile nu le-am cumparat.
Miri_mik, ce bebelus frumos ai ! Sa-ti traiasca si sa-l vedeti mare, sanatos si implinit. Pozele sunt foarte frumoase. Apropo, acolo unde esti insarcinata ai o pozitie de yoga. Faci sau ai facut yoga? Pt ca eu nu pot tine picioarele asa cum le ti tu in poza. Asta cere antrenament
Fetelor, ce ziceti de vremea asta? e frumoasa, nu? Ce-ar fi sa mai punem de-o intalnire?
Eu spre exemplu sunt libera de 1 mai dar desigur atunci toata lumea e libera si presupun ca ve-ti petrece timpul in familie. Al meu sot joaca intr-un turneu de tenis care tine o zi intreaga si eu nu vreau sa merg cu el ca ma plictisesc sa stau o zi pe teren si sa privesc asa ca prefer sa stau acasa. Daca sunt fete care n-au ce face, sa-mi dea un semn, ok? Poate ne facem un program al nostru.
Disperata, ce rau imi pare ca n-am stiut de spectacolul de care ai pomenit! As fi venit sigur. Imi inchipui ce frumos a fost. Si mie mi-e dor de o muzica romaneasca "live", sa vad calusarii si altele.
Carmen, Oana, ce mai faceti dragutele mele, sunteti bine? Carmen tu acum o ai pe mama ta aici, nu? Cum sa nu fie bine? Abia astept sa vina si parintii mei. Le-am luat deja bilet si pe 19 mai vor veni aici in vizita.
Celelalte fete, sunteti bine? hai mai scrieti ceva aici ca mi-e dor de voi chiar daca e virtual.
Va astept cu nerabdare. Pana atunci va pup pe toate si va doresc tot binele din lume.

Bepii
Fericirea nu e o destinatie anume ci modul in care calatoresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simone_be spune:

salutare fetelor!
iaca intrai si eu sa semnez condica cum spunea nu mai stiu cine pe aici... sper ca ati petrecut bine de paste, pt mine a fost cat se poate de bine (am sarbatorit de 2 ori, pt ca partenerul meu este catolic. nu prea vreau sa renunt la ortodoxie si tin sa "celebrez" sarbatorile dupa obiceiurile fiecaruia dintre noi 2. de casatorit, ne vom casatori catolic, dar asta nu schimba nimic)... in fine... de pastele ortodox am vopsit niste oua, am facut chiftelutze si salata boeuf si o mica tarta cu mere. cozonaci nu ma incumet inca sa fac (trebuie sa prind curaj), iar preparatele din miel nu-mi plac...

sambata trecuta am fost foarte suparata pt ca vanzatorii de la magazinul de unde-mi comandasem rochita mi-au dat de inteles ca nu se mai poate comanda, ca e prea tarziu bla bla bla si ca risc sa nu am rochita pana la nunta... cica s-ar fi incurcat in calcule, dar ca TOTUSI exista o solutie de a avea modelul dorit: SA CUMPAR ROCHITA EXPUSA!!!! (adica rochia aceea probata de n-shpe mii de fete, murdara ca vai de ea, zgariata de unghii si in plus, la acelasi pret etc etc). doamne! cand am auzit asa ceva nu mi-a venit sa cred; am fost atat de furioasa, revoltata si mi-a fost atat de scarba (scuzati) de patronii magazinului incat am plecat fara sa dau "buna ziua"... nu puteam sa-mi imaginez ca si intr-o tara ca belgia, intr-un magazin de renume se poate intampla asa ceva!!!!
insa n-am mai stat pe ganduri, ajunsa acasa, repede am cautat alte adrese, am luat un RDV, iar luni imi alegeam deja o alta rochita... nu acelasi model, dar asemanator... asa ca sunt mai linistita...
miri_mik (cam inainte cu 3 zile, dar nu mai stiu cand intru, asa ca profit de ocazie) iti urez la multi ani si tot ce-ti doreste sufletul!
bepii - imi pare rau ca socrul tau este asa bolnav. sunt alaturi de tine!
pt celelalte fete, va urez o saptamana frumoasa in continuare.
numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Buna seara fetele,

Hai ca nu am mai scris de o gramada de timp...
Noi am sarbatorit si Pastele catolic si dupa cum am mai scris am fost la familia lui al meu. A fost super, mancarea buna, am ras cu copiii o gramada...ce mai, mi-a placut...
Apoi Pastele nostru l-am sarbatorit cu Georgiana si cu sotul ei care e maestru in ale gatitului...a facut drob, salata de boeuf, ciorba de burta...yummy, salam de biscuiti si o prajitura buna cu crema(astea din urma facute de Georgi)am ciocnit oua..am avut un sentiment de acasa...cred ca n-am uitat nimic..asa...apoi a doua zi am fost tot la ei sa continuam petrecerea...si mancarea...super
In rest...vreau sa ma apuc si eu de condus( am carnet, dar nu prea am experienta), sa exersez pt. cand ma voi angaja...
Miri_mik...superbe pozele, ai un ingeras tare dulce, sa-ti traiasca!!!
Aaa, si noi am fost la Keukenhof, asta prin 2002, si mi-as fii dorit tare mult sa mergem si sambata trecuta, dar din pacate al meu a lucrat...
Nora, arata delicios tortul...sa-ti traiasca Andreiul...
Disperata felicitari pt. reusita bucatelor...si imi pare rau ca nu am stiut despre spectacol...mi-ar fii placut sa-l vad si eu...
Bepii..imi pare rau pt. socrul tau...
Simone_be...neplacuta intamplarea cu rochita...dar e bine ca totul s-a terminat cu bine si ca ai reusit sa gasesti alta la timp...

Va pup fetele si o saptamana cat mai placuta,
Noapte buna

Mergi la inceput

simone_be: eu uneori am impresia ca traiesc in romanaia ... aici... multe lucruri sunt ca la noi.. destule diferite... daar multe ca la noi.. nu am exemle acum,,, dar o sa ma gandesc .... sa-ti zic

bepii: esti vedeta.... era la st cathterine o tipa tare draguta, romanca.... am vrut sa o felicit pt barbatul ei... la un moment dat conducea o hora romaneasca...nu stiu cum a ajuns el sa o conduca... se vedea de la o posta ca nu are nici in clin nici in maneca cu dansul popular romanesc... dar era pereseverent omul.... asa ca am felicitat-o pe sotia lui.... din vorba in vorba mi-a spus ca a intrat pe topicul asta si ne citeste de 1 an.... cand i-am zis cine sunt... a reactionat de parca eram niste vedete... mi-a zis .. citec ce scriu multe fete: de ex bepii... ti-a retinut id-ul de nu?
asa ca am invitat-o aici... acum astept... sa vad ... raspunde sau nu? imi pare rau ca nu te-am anuntat din timp de spectacol... tare rau imi pare... am fost prinsa tare rau cu pregatirile de paste... am omis.... dar am inteles ca aceste spectacole au loc in fiecare an de paste... asa ca... poti sa urmaresti pt la anul.

eu inca nu stiu ce voi face de 1 mai ... calculam inca...

Mergi la inceput

abia acum m-am uitat .. .asa se explica faptul ca sunt 25 de raspunsuri si .. 350 de vizionari ale topicului astuia.... suntem " ochite" ... vad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anneoprea spune:

Salutare fetele! Cioc-cioc - un ou roshu si cu mine!
Eu iar sint singurica – barbatu e la Roterdam, vine miine – asa ca-mi fac de cap!
Noi pastele l-am serbat de doua ori. Prima data pe cel catolic pentru ca atunci a fost liber – asa ca am fost citeva zile la Anvers. Am avut vreme buna si ne-am plimbat pe strazi in recunoasterea orasului, l-am reobisnuit pe Evan <la circiuma>, ca nu mai iesiseram de asta toamna cu el pe la terase! Am fost si la gradina zoologica, credeam ca o sa fie fascinat insa cel mai tare l-au impresionat porumbeii si ratustele de pe alei….Pentru el toate animalele erau fie ham-ham, fie miau-miau, fie mac-mac…
Iar pastele ortodox l-am facut acasa in Bxl – mi-am exersat talentele de gospodina dar nu prea tare (ca oricum ce-am facut a fost mai mult cu titlul <intentia conteaza>) Bine ca am cumparat oua gata vopsite de la magazin – ca mie cine stie ce-mi iesea! Oricum nu m-am bagat la greutati gen miel, drob, salate – am facut ceva belgian cu sos de ciuperci si asperges – pentru noi a fost inedit asa! Copilu nu a prea priceput evenimentul, mai ales dupa ce a savurat citeva figurine dulci a devenit confuz si nu mai intelegea ce e de mincare si ce nu!
Colocatarul a inceput sa-si faca si el simtita prezenta chiar de Paste (anul asta a fost pe post de iepuras!) Si inca o noutate - am inceput sa am lipici la kilograme!

Miri Mik – asteptam pozele cu Bubu cu nerabdare, ca-mi sint tare dragi bebelusii – dar baietelul tau intrece orice asteptare: e atit de dulce ca-ti vine sa-l maninci! Un copil tare reusit, sa va traiasca si sa fie sanatos! Am vazut ca te-ai chinuit ceva pina ai reusit faza cu pozele, eu raspunsesem mai demult ca nu poti sa le pui pe forum direct, dar probabil ca nu remarcasesi raspunsul pentru ca m-am adresat cu apelativul Selena (iar acum chiar ma intrebam daca am inteles bine sau nu numele tau…).

Scumpi – remarc prima prietenie de familie legata aici pe forumul despre Belgia! Sa-i spui Georgianei sa ne mai scrie si noua din cind in cind!

Nora – ai doi blonduti sa-ti traiasca! Ma uitam pe pozele voastre zimbind – seamana atit de bine intre ei, au un aer smecheresc si nazdravan si-mi imaginam ca-s tot timpul nedespartiti si pusi pe <prostioare>. Astept si eu un baietel in toamna asta, iar diferenta fata de primul o sa fie de fix 2 ani, ca si la tine – asa ca-ti imaginezi ce efect au avut pozele voastre! Ai doi copii frumosi de-a dreptul – sa fie sanatosi si cu noroc in viata!

Simona_be – Nunta voastra parca e cursa de 1000m garduri! Asta ca sa te faca sa-ti doresti si mai mult sa te vezi maritata! Inseamna ca noua rochita e cea cu noroc, cea destinata tie, asa ca sa nu-ti para rau!
Oricum in Ro cumparai chiar rochita pe care o probai si nu alta – dar e drept ca inainte de a o incerca trebuia sa te demachezi, sa stergi rujul (asta ca sa-ti dai seama ca sint totusi niste diferente de clasa!)…Eu cind mi-am luat rochita (din Piatra Neamt) umbla vinzatoare cu un pres pe care-l tot intindea in fata mea cind paseam, ca sa nu se tavaleasca pe jos trena ca nu mai aveam loc in cabina….Iar in fata magazinului – care era undeva in centru- se depunea juramintul militar si era plin de soldati care se amuzau pe seama spectacolului pe care-l ofeream in vitrina magazinului impreuna cu vinzatoarea grijulie! Ce sa mai zic de prietenele militarilor (probabil viitoare mirese) care comentau in gura mare!

Bepii – Sus moralul, mai pozitiva ca sa-ti intaresti sotul –si sanatate multa socrului, sa se faca bine cit se poate de curind!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

iupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! s-a "reanimat" topicul! parca nu e prea bine in vacante ca e prea liniste noua ne place cu bazaiala pe aici ca asa ne simtim importante. mersi fetelor pentru vorbele frumoase despre bubu. eu ziceam ca e dulce foc pentru ca e al meu, da acu... daca ziceti voi... cred si mai tare ca e cel mai cel, doar e al meu m-am straudit cu pozele, si pe yahoo, caci pana al urma am priceput ca nu se putea direct pe "despre copii". apropos, anneoprea, e bine selena, asta mi-e "numele de cod" pentru belgia. acasa toata lumea ma cunoaste de luminita si mi-a trebuit ceva vreme sa raspund la selena:) dar deh, daca sotului ii place... m-am conformat
nu mai stiu cine zicea de pozitia mea de yoga, nu e de yoga, e de stat comod. asa stau eu la televizor, asa si alaptez. bine, nu cu mainile in aer ca mi-ar fi cam greu:)) dar adevarul e ca sunt foarte elastica - ma laud cu asta - cu tot cu kilogramele mele. si ca veni vorba de kilograme, am un dubiu... mai fetelor, cum se face ca ma ingras? de miscat ma misc cu bubu la plimbare km intregi, de mancat mananc ca inainte, ba am si redus dulciurile ca bubu avea crampite, e drept ca dorm reprize de cate 3 ore noaptea - dar le dorm - ceea ce acu vreo doua saptamani nu se intampla... si pun pe mine! o sa ma tai felii cu lama daca continui asa, dar poate ca e normal? stiu ca nu e voie nici o dieta cat alaptez - nici n-am umor de diete - spuneti-mi doar daca e normal. dadusem asa de bine jos dupa ce-am nascut, ma simteam miss univers, acu ma simt miss sumo poate ma lamuriti voi:)
si acu, daca sunteti cuminti, ma duc sa mai pun niste poze de la keukenhof, cu floricele, sa va bucurati si voi de minunile alea.
muuuuuuuuuuuuuuuah!

miri_mik, fericit mamik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miri_mik/album?.dir=b48are2

miri_mik, fericit mamik

Mergi la inceput

simone: deci sa inteleg cva ai o noua rochie si o gramada de nervi...stai linistita... importante sunt alte lucruri intr-o casnicie..... bine ca ti-ai gasit!

miri_mik: sa-ti traiasca bb-le! e un super de super dulce. zambeste ca un ingeras.
ce poze frumoase ai! tu le-ai facut ? vreau si eu la keukenhoff... sper ca n-am gresit.. se ajunge repede? dupa poze credd ca am pierdut ceva ff important... imi pare asa de rau, caci mie -mi plac la nebunie florile....

anne: tu ai poze pe undeva... sau am visat eu?

Mergi la inceput