fetele din belgia (6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Bun gasit fetelor,

Oana vreau sa-ti urez "bine ai venit printre noi" si "la multi ani" pt aniversarea casniciei voaste.

Pupici.

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

buna feteloram nevoie un pic de ajutorul vostru de niste informatii.eu vin in 21 mai in belgia la un festival la TAMINES(sper k e bine ncii eu nu stiu prea multe).Stiu doar k aterizam pe un aeroport langa bruxelles si k festivalul asta o sa fie ceva de genu cum sunt zilele orasului la noi.AM uitat s zik y sunt din resita. Din cate am inteles o sa fie cateva concerte.
ce vreau eu de fapt sa aflu daca stiti ceva legat de traditii si cam care sunt preturile la bruxell ca noi ne-am gadit imediat la shopping.eu asa nu va stiu pe voi dar am vazut o postere a cuiva din antwerp si niste poza cu o catelusa scumpa foc NEGRUTA d nu mai stiu cine era persoana
va pup
mai revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Hello dragele mele,
Hei, cum a fost de 1 mai?
Stiu, vremea a fost urata, a plouat mai toata ziua dar cu toate astea sper ca ati petrecut bine.
Eu planuisem sa muncesc niste fete la mine in gradina dar nu mi-a mers, vremea a tinut cu ele, a fost urata asa ca am stat cu ele in casa, am mancat, baut, palavragit, intr-un cuvant a fost foarte bine. Fetele sunt: Carmen, mama ei si Maria o buna prietena de-a lui Carmen. Trebuie sa va spun ca mama lui Carmen e o femeie extraordinara adica prietenoasa, vesela, buna la suflet si arata f tanara. Am uitat sa spun ca am tras o raita si prin Brussel, am cascat gura prin magazine, probat, etc. Deci pot spune ca eu am avut un 1 mai f frumos.
Oana1177, vreau si eu sa-ti urez la multi ani cu ocazia aniversarii casatoriei, sa fiti sanatosi, fericiti si sa va iubiti la fel pana la adanci batraneti.
Oana, acum am vazut si eu pozele, sunt foarte frumoase iar tu esti o frumoasa sa sti. Ieri nu am mai fost in Hombeek pt ca am aflat ca trebuia sa parcam masina foarte departe iar cum eu aveam de gand sa cumpar foarte multe (ceea ce am si facut)fara masina nu se punea problmea. Asa ca am fost la VanGastel si mi-am luat asa de multe lucruri ca un carut de-ala mare si etajat nu a fost suficient asa ca am mai facut un drum inapoi dupa ce am descarcat primul carut in masina. Imi pare rau ca nu am fost si in Hombeek, cred ca era frumos, nu?
Deya, am inteles ca nu sti prea multe amanunte despre festival, dar macar asa cu aproximatie, sti unde este ca as vrea si eu sa vin? M-am uitat pe internet dar n-am gasit nimic. Cat despre shopping, ce sa-ti spun, oriunde vei gasi si preturi mici dar si mari.In centrul Brusselului se afla si magazine scumpe dar si ieftine. Trebuie doar sa te uiti in vitrine si sa vezi ce preturi au. Nu pot spune ca exista zone cu preturi mici sau mari. Poate ca fetele din Brussel te vor lamuri mai bine, sau in ce zona ve-ti fi cazati? Poate ne spui mai multe detalii si noi iti vom raspunde.
Hai ca ma duc sa zac in fata televizorului.
Va pup pe toate si va doresc o saptamana frumoasa si plina de bucurii.

Bepii
Fericirea nu e o destinatie anume ci modul in care calatoresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

oana1177 ma bucur ca ni te-ai alaturat.... cu acelasi spirit de a ne imprieteni...
si
la cati mai multi ani frumosi ... luminosi ... sa va iubiti toata viata voastra!

lena: parca... am scris bine? nu vrei sa ne dai si noua detalii despre festivalul la care vii.... ca nu prea am inteles despre ce-i vorba.... la brussel, vei gasi de toate pt toti... dar nu stiu ce te intereseaza.... daca te intereseaza imbracaminte la 1 euro... sau mai de "nunta"?

tania, carmen....deci ati venit aici si n-ati dat pe la mine ?!? gata, m-am suparat////

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

oana: ce fotogenica esti? mi-au placut mult pozele! si cele cu carmen si pisica.... si cele de la zoo... aia era o foca ce statea trantita pe marginea piscinei? sau n-am vazut eu bine?
cele cand munceati acolo de plantati flori... erau bestiale.. cred ca v-a luat mult timp!

oana1177: ce zodie esti? daca si tu esti balanta.... inseamna ca vom face ziua-n grup////

fetelor... cum zicea si oana... am avut si eu ceva retineri sa mai intru pe aici.... cand stiam de "pocinog" (miri_mik( ..... dar acum mi-am revenit si is tare bucuroasa sa "aud rasete si zbenguiala" pe aici. asa ca icape o urare: la cat mai multe prietenii.... intalniri.... discutii!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Buna fetele,

A iesit soarele!!!! Iupiiiiiii!!!! Vai, cat a plouat am avut o stare tare nasoala....dar acum ma simt deja mai bine...
Disperata, nu este lena este deya...
Danuta_bel ne-ai uitat? Nu ne mai faci si noua o vizita asa din cand in cand? Stiu ca esti ocupata cu munca, dar acum o sa ai un respiro si eu una si cred ca si celelalte fete te asteptam cu drag sa ne mai scrii...
Andreea nici tu nu ai mai scris de cam multicel...mai este mama ta aici?
Fetele acum ca vad ca vremea o sa se incalzeasca iar, va astept prin Antwerpen...mi-ar placea sa organizam ceva...

Va pupic si va doresc o zi frumoasa tare,

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Buna fetelor

Tania
iti multumesc pentru cuvintele frumoase in care o descrii pe mama mea sa stii ca ma simt tare bine in prezenta ta, esti asa de vesela, optimista si frumoasa(ca sa nu mai zic ca arati mult mai tanara) incat dupa cate ai observat am inceput sa iti vorbesc cu fata te rog eu nu mi-o lua in nume de rau
Mi-ar fi placut daca ai fi putut veni si tu cu noi azi la Oana, dar inteleg ca mai trebuie sa si muncesti. La un moment dat va trebui sa ma obisnuiesc si eu cu ideea asta
Disperata noi am fost intr-adevar prin Bruxel, insa nu am stat foarte mult, pentru ca Maria trebuia sa fie la ora fixa acasa. Si mai ales nu am vrut sa te deranjam, pentru ca ne-am gandit ca va petreceti si voi ziua in familie Ce-ti fac sotul si baietelul? Sunt bine?
Scumpi sunt de acord ca o intalnire in Antwerpen ar fi o idee buna. Oana sugerase deasemenea o intalnire in Antwerpen la un moment dat. Ce ziceti fetele o punem de o intalnire in oraselul nostru?

Va pup ma duc s ao scot pe mama la plimbare

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Buna fete!
Bepii, thanx!Intr-adevar duminica a fost 'niet te doen'in hombeek, am mers o gramada da nu m-am plans ca daca ma apuca sa ma vait(de frig,de ploaie, de picioare etc) ma uitam la fatza barbatului meu pe care eu il tarasem acolo si mi se punea asa, un nod in gat si nu mai puteam articula
Disperata, esti dulsje: 'oana: ce fotogenica esti?'ia zi, era cu intrebare sau exclamare(acu intre noi recunosc ca am ales poze in care arat ok, ca posed in colectie si caricaturi sau horror photos)
Eu am sarbatorit un 1 Mai de neuitat....calcat, mancare, curat dupa serviciu.Mi-e dor de mama mea si de replica ei 'oana mama, ce te-oi face tu cand vei fi la casa ta'-promiteam de mica:)!!!!!!!By the way, mi-a zis mama ca ne citeste asa ca disperata acu stim macar de unde vine o vizionare!
P.S:Fetelor voi stiti vreun restaurant romanesc pe undeva?Eu stiu de unul prin Wallonie ma intrebam insa daca nu exista altul mai aproape
Va pupic acum
see ya!

'Limitat in natura sa, infinit in dorintele sale
Omul este un zeu cazut ce-si aminteste de ceruri'
oanadede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Disperata, hai nu fi suparata pe noi, Carmen ti-a explicat cum a fost. Daca era o zi normala de lucru si stiind ca esti acasa, fi sigura ca nu scapai Alta data o sa te anuntam din timp si ne vom intalni, ok?
Oana si eu m-am intrebat mereu de vreun restaurant romanesc prin zona. Poate acum o sa aflam ceva.... Si....as vrea s-o salut pe mama lui Oana care ne citeste (cel putin asa zicea Oana) si sa-i spun ca are o fata de care sigur e mandra si sincer, are de ce.
Celelalte fete, pe unde sunteti? aveti ceva impresii de 1 mai? Hai ca va astept cu nerabdare. Pana atunci va pup pe toate si va doresc ceea ce-mi doresc si mie adica numai bine.

Bepii
Fericirea nu e o destinatie anume ci modul in care calatoresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

cou-cou, fetele!
va sa zica mai multa lume se avantase spre o "seance" de gradinarit, da nu prea mult au ajuns la final. eh, eu ma laud! am pus flori de 1 mai, pe o ploaie la vilvoorde dintr-aia marunta matruntsicaaaaaaaaaaaaaaaaa de-ti intra in oase, dar, deh, cine mai are gradina ca a mea? sau terasa? sunt atat de mandra d enoua mea pasiune incat barbatu-meuisi da ochii peste cap cand vede cu ce viteza se goleste bancontactu' pt a-mi face damblaua:) da e un dulce, nu zice nimic!

deci, am ramas in urma cu neshte mesaje, si zice lumea ca sunt mai putin educata: "bine ati venit" pt fetele cele noi - oana in spetsa; cealalta oana... pozele alea de la zoo sunt un deliciu si tu esti o scumpa, o zgatie de fata dulce foc:) cel mai mult imi placeti tu si foca:) si felicitari pt aniversarea de casnicie, prima e cea mai frumoasa, a doua e a doua cea mai frumoasa, a treia e a treia cea mai frumoasa. eu va doresc vreo 100 ca dupa aia va plictisiti de numarat!
si inca ceva... tortul... lui andrei... aoleu... si ma mir ca ma ingras. salivez ca si catelul lui pavlov numai la gandul... dar nus tiu cine ar fi mai dulce tortul sai printisorul care sufla in lumanare? hmmmm

in plus... suntem mari! bruno a facut primul vaccin azi si a fost mai curajos decat mine!n-a plans, s-a marait doar un piculets si cam atat. si nici febra n-a facut! spuneti voi, nu e cel mai cel bubu din lumea asta? hihihiih

pisoiul in schimb, bestia de tache, cel alb adica, e impuscat in aripa. s-a batut cu motanul din vecini - elegant spus ca, de fapt, a fost cotonogit cu arta - are buba pe spate si nu stiu cum s-ajung la veterinar:( las, ca noaptea e sfatnic bun:) o sa-l leg de autobus:))

va pup fetelor si sa aveti o zi superba maine!

miri_mik, fericit mamik

Mergi la inceput