Va place Florin Piersic?
Raspunsuri - Pagina 5
craciunitza spune:
quote:
Originally posted by KUKI
Culmea e ca sunt mai mediatizate decat marile nume ale scenei sau cinematografiei romanesti si tot nu le ajunge...
Iulia
Asa este, cand ati auzit ultima oara de Maia Morgenstern, de exemplu? Si pana sa fie Florin Piersic invitat la Mihaela Radulescu, cand ati auzit ultima oara de el?
Emisiuni tv, reviste de scandal, toate se-nvart dupa "tinerele talente", daca nici asta nu-i promovare...
Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele
Oana spune:
Nu am vazut emisiunea "Duminica in familie", dar sunt absolut convinsa ca Mihaela Radulescu i-a luat microfonul pur si simplu pentru ca ii era teama ca nu i-l mai poate lua si va monopoliza el toata discutia si in felul asta nu va mai putea ea sa vorbeasca... S-au gasit 2 mari vorbitori...
In orice caz, nu este vorba de nici o senilitate, mi-ar fi si rusine sa insinuez asa ceva....
Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze
Ticker_Paul
danyboy spune:
florin persic este si a fost un mare actor , un mare nume a scenei romanesti. si probabil ca va trece ceva timp pana se va mai naste unul ca el. eu cred ca este foarte important sa invatam sa ne apreciem si sa ne pastram adevaratele valorile, adevaratii oameni de valoare ai tarii, si sa-i acceptam asa cum sunt chiar si cu micile sau marile defecte pe care le au...in fond si ei sunt tot oameni!!!!
olim spune:
Florin Piersic nu are termen de comparatie, cat despre tinerele talente, lasati-le sa se luceasca acum cat sunt tinere, ca dupa trec.
Acum trebuie sa isi scoata banii cheltuiti in implanturile de silicon de peste tot, si pentru asi intretine micile boliduri pe care le au, si mai trebe sa adune si bani pentru o liposculptura mai tarziu sau pentru un lifting su o ridicare de sani, mai ales ca tratamentele sunt scumpe.
Astept rosiile de rigore, dar talent aceste" actrite" nu au, decat implanturi si cultura generala 0, sa nu mai vorbim de altceva.
Sper sa nu fii suparat pe nimeni, dar un actor ca el nu o sa mai avem noi in veci, nici ca el si nici ca cei de epoca lui.Pacat ca i-am dat uitarii, caci nu merita acest lucru, dar asta se intampla cu marii lumii, iar cand nu sunt le dam premii si de toate.
Sanatate multa si putere de munca.
craciunitza spune:
La B1tv, este in reluare, acum, emisiunea cu Florin Piersic.
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele
april spune:
pentru tine special craciunitzo
http://img.rol.ro/onlinenews.ro/stiri/mare/949_45997.jpg
si La multi, multi ani! te pup.
http://www.jurnalul.ro/modules/pnCPG/coppermine/albums/userpics/10001/Florin_2.jpg
pascutzele mele
floare de cires
Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.
"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln
Natasa spune:
Am vazut si eu emisiunea de aseara. Tare pacat ca omul asta nu mai joaca si singurele aparitii sint interviurile.
Cerasela67 spune:
Artistii nu ies la pensie pt. ca geniul lor nu moare niciodata.
Florin Piersic face parte dintr-o generatie de actori talentati, el a facut totul din pasiune pt. arta lui nu pt. renume sau bani.
Chiar daca are 70 de ani are un farmec aparte care va dainui in timp. Actorii tineri au timp sa arate cat sunt de talentati si sunt curioasa cati vor fi invitati la 70 de ani sa isi povesteasca viata.
Pt. mine Florin Piersic e un "monstru sacru" care cu greu poate fi egalat sau comparat cu altcineva pt. ca este unic.
craciunitza spune:
Daca ar fi sa am vreo dezamagire legata de Florin Piersic, aceea ar fi ca nu s-a insurat cu Marga Barbu. Femeia asta se potrivea manusa cu el
Altfel, doamnele care au purtat numele Piersic, mi se pare putin fade, fara sclipire.
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele