Va place Florin Piersic?
Raspunsuri - Pagina 4
Happiness_4_us spune:
Brenda, asa cum ai sesizat si tu, exact despre asta am vrut sa spun atunci cand am afirmat ca Elvis si Piersic nu se pot compara din nici un punct de vedere, pentru ca Elvis canta, ma rog a si jucat in cateva filme celebre la vremea respectiva si sunt convinsa ca atunci apreciam persoana lui nu talentul de actor, iar Piersic pentru ca este actor. Mie personal mi-a placut Filantropica, un film care reda societatea romaneasca exact asa cum este ea dupa revolutie, si ii are in distributie pe Gheorghe Dinica si Mircea Diaconu, actori mari si vechi. Si Craciunitza, cand ai spus ca iti place Florin Piersic sunt convinsa ca te-ai referit la el ca actor, nu la cum arata si ca nu e buhait cum era Elvis spre sfarsitul vietii, pentru ca sa fim seriosi, si Whitney Houston a fost in varf iar acum a ajuns sa faca pe ea, sa-i fie frica sa iasa din casa, etc din cauza drogurilor, dar asta nu inseamna ca nu a fost o cantareata buna. Norocul ei ca s-a oferit Mariah Carey sa o ajute!
Dar repet, fiecare are punctul lui de vedere, de-aia suntem atat de diferiti unii fata de ceilalti,iar gusturile nu se discuta.
S-auzim numai de bine!
Nana Motoc
KUKI spune:
Interesant periplu de la Elvis care canta, Piersic care este actor la Whitney Huston care face pe ea...
Io ma dau batuta
gegea spune:
quote:
Originally posted by NanaMotoc
Haida bine!
Nana Motoc
E totusi un subiect de la Zona artelor...
Putina consideratie nu strica.
craciunitza spune:
Nana, tie iti place Elvis? Este ok, si mie imi place, dar mai mult imi place Florin Piersic, e mai viu (la figurat!)
KUKI, cred ca Zavoranu chiar nu se poate plange de lipsa de afirmare, o revad peste tot si crede-ma ca nu o caut absolut deloc
Nu certati copiii cand viseaza!
Noi
Mitele
brendamitran spune:
Pai.....isi foloseste "talentele" ascunse Buzareanca......stia Kuki la ce se refera....numai unii n-au inteles.....
In fine,denaturam subiectul....Nana,hai sa vorbim la alte subiecte despre Whitney Huston si altii,aici vorbim despre Florin Piersic,nush de ce tre sa facem un ghiveci....
Stie cineva daca pe Florin il mai putem vedea pe vreo scena bucuresteana?
BRENDA
"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
Natasa spune:
NanaMotoc, nu ne-ai spu totusi care sint talentele alea tinere care nu sint lasate sa se afirme de generatia lui Piersic! E lista prea lunga? :) Nu exista, iti spun eu!
Iti respect parerea, dar nu cred ca unui actor "ii trece vremea", asa cum spui tu! Atunci si lui Shakespeare i-a cam trecut, si Beatlesilor si ce sa mai vorbim de Mozart :)
Dar nu ne facem griji, vine generatia Nicoletei Luciu si n-o sa ne mai fie dor de marii actori!
daniella4 spune:
Piersic a fost si va fi una dintre bucuriile mari si frumoase ale noastre. Tot timpul are ceva povestit si tot timpul e o incantare sa-l asculti.
Daniella, mama lu'Alexis
KUKI spune:
quote:
Originally posted by Natasa
NanaMotoc, nu ne-ai spu totusi care sint talentele alea tinere care nu sint lasate sa se afirme de generatia lui Piersic! E lista prea lunga? :)
Pai lista am inceput-o eu undeva mai sus cu Oana Zavoranu, tocmai ca sa fiu in asentimentul NaneiMotoc, ca ea deschisese mai demult un subiect cu Oana Zavoranu, tot aici la arte.
Urmatoarea pe lista inteleg ca e Nicoleta Luciu...
Uite-asa ne umplem de tinere talente. Culmea e ca sunt mai mediatizate decat marile nume ale scenei sau cinematografiei romanesti si tot nu le ajunge...