Va place Florin Piersic?
Pe bune dreptate intreba cineva, la topicul cu disparitia sarmanei Laura Stoica, cati dintre noi am fi sarit sa spunem ca ne place Laura, daca nu murea? M-am simtit asa, aiurea, intr-un fel in care voiam sa intorc timpul... prea tarziu.
L-am revazut de curand pe Florin Piersic, in Gara de Nord, intotdeauna m-a fascinat actorul Florin Piersic si imi amintesc ca prima oara l-am vazut in Cluj, intr-o piata banala, vorbea jovial si arata bestial. Acum are 70 de ani si pare vesnic tanar, are si o nepotica dar sarmul nu i-a disparut. Citesc tot felul de grozavii despre colegii lui de generatie, actori mari foarte bolnavi, intrati in anonimat, amintesc doar de Misu Fotino, mi-e teama sa nu-l pierdem pe Florin Piersic, nu-mi pot imagina cum va arata viata noastra dupa disparitia lui Florin Piersic. Sper sa ni-L tina Dumnezeu inca multi ani, sanatos si la fel de pontos :)
Nu certati copiii cand viseaza!
Noi
Mitele
Raspunsuri
Alyssa spune:
Mie imi place de el, de vorba lui aia dulce, de pofta de viata, de omenia simpla din el. L-am cunoscut cind eram mica si am si niste carti de la el, cu dedicatie personala.
Ma fascineaza luminita aia in ochii lui, ceva ce nu prea vezi la multi oameni.
Camelia spune:
Mie mi-a placut inainte de a-l cunoaste personal.Comportamentul lui lasa muuult de dorit.Totusi, de cate ori il revad la TV, daca reusesc sa ma detasez de impresia pe care mi-a facut-o ca persoana si sa vad doar actorul, nu pot sa nu-i admir talentul.
Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.
daniela_daneza spune:
Candva a fost ok.Acum a devenit usor plictisitor .Sper sa nu supar pe nimeni,este parerea mea .
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
craciunitza spune:
Hai, mai, cum e plictisitor? Adica tu ai avut rabdare sa-l asculti vreodata pana la capat? :)))
Noi
Mitele
daniela_daneza spune:
Craciunita , este parerea mea.Am avut rabdare, crede-ma.Nu putem sa ne placa toti artistii.Avem simpatii sau nu ( ca sa nu spun antipatii).
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
ardeiash spune:
e un actor supeeer! insa vorbeste cam mult....a fost si este un barbat frumos.. nu-si arata varsta.. si bineinteles ca se lauda cu asta... la capitolul asta... nu prea-mi place...
s-auzim numai de bine! si
Oana spune:
Bineinteles ca imi place Florin Piersic. Este Alain Delon-ul nostru, este Jean Marais-ul nostru... Normal ca imi placea mai mult cand era tanar ca de' orice e tanar e mai frumos, dar ... si acum la batranete trebuie sa ne gandim la ei si sa ii apreciem pe masura valorii lor, pt. ca vorba aia nu se stie cat o sa ii mai avem...
Imi pare rau ca nu am intotdeauna timpul sau rabdarea sa il ascult pana la capat dar asta nu inseamna ca il apreciez mai putin.
Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze
Ticker_Paul
crista-s spune:
Daaaa .. si eu l-am cunoscut cind facea reclama la bere .. aia cu spuma de 2 degete .. arata super... acum vreo 10-15 ani ... banuiesc ca "se tine bine " inca.. mare laudaros si mare "imbirligator" ... dar super simpatic...
Cristina
una.. alta...
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
brendamitran spune:
Woooooooow.....mi-a trecut cindva prin cap sa deschid un subiect despre Florin,dar mi-a fost teama ca se va intimpla ca la subiectul cu sotii teodorovici,sau altele pe care le-am deschis....
Florin? Vorbeste mult,e adevarat,dar intotdeauna are ce spune!
Nu stiu citi actori de ai nostri ar avea atit de multe lucruri interesante de spus....
Imi amintesc ca intr-o emisiune a spus o fraza care e mine m-a impresionat mult:"cred ca cea mai mare nenorocire care mi s-ar putea intimpla,ar fi sa-mi pierd memoria".....
Asa este....
Nu stiu altii ce parere au,dar Florin Piersic este si va ramane mare si ca om,si ca actor....
Felicitarile mele pt.subiectul deschis!
BRENDA
"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
craciunitza spune:
Mie, cu mintea mea de la 14 ani, de Florin Piersic mi-a placut. Nu am avut pozele lui pe pereti dar mi se parea mult mai frumos decat preferatul prietenei mele de atunci, Elvis Presley
In timp, am pastrat aceasta slabiciune pentru Florin Piersic si daca si acum imi place de el, inseamna ca mi-a placut, nu?
Stiu ca vorbeste mult, dar eu oricand asa revedea cu placere filmele lui
Pe locul 2 ar fi... Mircea Diaconu
Noi
Mitele