Va place Florin Piersic?
Raspunsuri - Pagina 6
brendamitran spune:
Totusi....nu-mi raspunse nimeni....mai joaca pe undeva in Buc?
BRENDA
"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
andora spune:
Buna intrebare... oare mai joaca in Buc?
Am dat si eu buzna cand am vazut titlul subiectului fiindca F Piersic imi place si ca actor, si ca barbat, si ca om, poate fiindca din interviurile lui am descoperit ca (umil o spun) se ghideaza in viata dupa aceleasi idealuri ca si mine, dragoste si daruire... E un om extraordinar, desigur ca nu l-am cnoscut icodata personal insa imi insenineaza sufletul fiecare aparitie a lui, televizata sau in vreun articol...
www.formula-as.ro/reviste_700177florin-piersic.html" target="_blank">Aicieste un interviu pt o revista pe care poate l-ati citit, insa intrebat de agenda pt 2006 spune "Joc la Cluj Logodnicele aterizeaza la Paris, spectacol cu care merg si in turnee prin tara, la Galati sunt inaintea premierei cu Peer Gynt, filmez pentru emisiunea mea, „Piersicile lui Florin”, si am si ambitii scriitoricesti: de ani de zile lucrez la o carte care se va numi „Fereastra sufletului meu este deschisa” (ce zici, scumpa mea, Sanziana Pop?). Confesandu-ma foii albe de hartie si depanandu-mi amintirile dintr-o viata si o cariera pline, am gasit forta de a-mi deschide sufletul, de a ridica dragostea pe care o port la cea mai mare putere si de a o imparti celor din jur"
Dar vreun site gen fan-club FP nu exista?
Inchei cu sfatul marelui Florin: nu va zgarciti sa iubiti si sa daruiti iubire
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
zana spune:
Un actor mare care a descoperit elixirul tineretii.
Comedia "Logodnicele aterizeaza la Paris" pe care a si regizat-o se joaca si in turnee prin tara.
Eu am vazut-o anul trecut si vreau sa spun ca sala s-a ridicat in picioare in momentul in care Florin Piersic a inceput sa-si depene amintirile.
Nu stiam ca scrie o carte.
craciunitza spune:
Cum adica s-a ridicat in picioare? S-a ridicat in picioare sa ce...?
Florin nu mai joaca in Bucuresti, vine ocazional cand este invitat la tv :(
Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele
zana spune:
quote:
Originally posted by craciunitza
Cum adica s-a ridicat in picioare? S-a ridicat in picioare sa ce...?
Sa-l aplaude bineinteles.
A evocat toate marile personalitati care au jucat pe scena teatrului iesean, undeva in noiembrie anul trecut.
Este un om de mare valoare si eu il admir.
brendamitran spune:
Pai sa-l chemam si la Bucuresti......ca tare as vrea sa-l vad intr-o piesa de teatru.....
BRENDA
"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
Natasa spune:
Din pacate, multi actori mari stau pe bara si multe nulitati au aere de vedete, dar nu stiu cum am putea schimba asta.
silvi_2005 spune:
Si eu am vazut "Logodnicele aterizeaza la Paris "cand a avut premiera la Cluj, extraordinar joaca Florin Persic. Este unul din marii actori ai Romaniei, tot respectul si admiratia pentru el.Imi este foarte drag, ma bucur ca mai stim sa apreciem artistii si oamenii de valoare cat mai sunt inca in viata .
Silvi