Descarca-te!
Raspunsuri - Pagina 18
herra spune:
se pare ca nu s-a mai descarcat nimeni de prin iunie; ori lumea e plina de nervi, ori s-au umplut si multe alte subiecte...de descarcari...
momentan pe mine ma enerveaza ca e prea multa galagie in bloc; si nu va putea dormi copilu' vreo 3-4 ore, sa ma mai lase si pe mine sa respir...![]()
Cristina si Vlad 

deya spune:
ma descarc eu dupa ce am citit tot ce ati postat
Ma enerveaza:
*barbatii sau baietii in general care ma claxoneaza vezi doamne ei vitezomani
*colegele care se au bine cu profele k doar iau ore la ele si au secrete de fata cu toata clasa(povestesc chestii intime in clasa)
*bunicamea cand le stie ea p toate(bine k rar face asta)
*cand ma duc la tata la lucru si toti imi zic"mama ce frumoasa te-ai facut!!!!!''(de parca pan atunci am fost urata)
*in tramvai cand nu ai loc si se imping unii intentionat in tine
*cand nu imi gasesc lucrurile de ordonata ce sunt
si cam atat.....
sarbatori fericite si La multi ani!!
iepumic spune:
Ma enerveaza:
* oamenii care pricep greu ( si a naibii treaba, ca numai de d-astia am parte de la o vreme)
* oamenii cu care vorbesti si zic "da,da" si in secunda urmatoare iti dai seama ca nu auzit nimic din ce ai spus
*ca tot timpul sunt la mijloc intre diverse parti si, de ce incerc mai mult sa impac pe toata lumea, de-aia pic eu mai prost!!!!!!!!!!
si NU MAI SUPORT:
*mersul cu RATB -ul in Bucuresti!!!!!!!!!! Este tortura.
Iepumic 
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici
POZE FINLANDA
LOVE STORY (In memoriam IONUT STEGARU)
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL...and if you can't....just try to hold on.
iulia1977 spune:
ma enerveaza majoritatea barbatilor pt ca, in ciuda aparentelor, se dovedesc a fi niste birjari.
ma enerveaza oamenii fatarnici.![]()
tlaura spune:
Si eu sunt plina de nervi zilele astea:
ma enerveaza ca mi-am pierdut bratara de aur, care imi placea nespus de mult; ma enerveaza ca ieri am chemat o firma de spalat covoare, care ne-a facut mocheta fleasca (mocheta lipita de parchet in toata camera), iar acum e un miros de clor in toata casa, de te sparge!
si ma mai enerveaza un coleg de-al sotului, care de cate ori ma vede imi spune ca am slabit (daca ar fi asa, acum as fi un schelet ambulant, ori eu sunt clienta dietelor in permanenta)!
www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze
szivarvany spune:
Si eu m am saturaaat de spalat vase, pus si desfacut masa, frecat podele, aspirat, spalat wc, spalat haine dupa doi care nu ma ajuta cu absolut nimic in casa (sotu` si taica`miu), facut mancare de n`shpe feluri sa fie toata lumea multumita. M am saturat sa nu am destul timp pentru mandra mea, care in loc sa aiba o mama zambitoare, vede o umbra de om stresat si obosit care abia se taraste in plimbarile de seara. M am saturat de toate astea si vreau ca anul care vine sa mi aduca destul curaj sa schimb totul ...
Daria &
Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze
viorica avram spune:
pe mine ma enerveaza parintii care cred ca bataia e rupta din rai, cei care vad ca odrasla altuia e mai obraznica decat a lui, sotul meu care bate cainele pentru ca fiica-mea l-a primit cadou de la nana ei si el nu o suporta pe aceasta,soacra-mea care ramane fara bani exact cand vine ziua mea si ma suna sa-mi spuna ca nu are bani de cadou sau mai rau imi cumpara lucruri pentru casa de ziua mea iar eu nu am timp sa fiu o gospodina.
ma enerveaza oamenii care iti fac cadou animalute vii cu toate ca stiu ca nu ai timp sa te ocupi de ele iar eu ma simt vinovata sa daruiesc catelul altcuiva acum.
ma enerveaza doctorii care nu te trateaza decat daca le bagi bani in buzunar,raceala si gripa,fiica-mea cand imi strica rujurile.....mai sunt.
Viorica
Ingerasul meu Shalini 
ludmmyla spune:
Ma enerveaza convietuirea cu soacra-mea. Nu avem alta posibilitate sa stam separat si adevarul e ca soacra nici nu vrea sa ne lase sa ne mutam separat. Ma enerveaza ca fumeaza langa fetita, imi cotrobaie in lucruri, nu am voie sa fac mare lucru in casa fara permisiunea ei si cel mai mult ma enerveaza faptul ca ne pune mereu piedici ori de cate ori dorim sa facem un pas inainte in ceea ce priveste viata noastra.
Monica si ingerasul ei Karola (14 sept 2005)
viorica avram spune:
mi-am adus aminte.... ma enerveaza sotul cand ma vede ca am draci ma intreba intr-una de ce sunt suparata. ,a enervez ca sunt o grasa mancacioasa, ca nu ma pot abtine de la o felie de tort,ca nu ninge sau macar sa vina vara.
ca am nervi si nu am cu cine sa ma cert,
ca eu tip, eu aud, ca se miorlaie fiica-mea aiurea fara motiv.
Viorica
Ingerasul meu Shalini