Descarca-te!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Daca se comenta in acelasi stil si acolo unde trebuie, ma scuteati pe mine de niste nervi in plus.
Asta ar trebui sa fie singurul subiect unde avem voie sa scrie cu agramaticalitati, cand esti nervos scade atentia
Si daca tot este regula sa nu comentam aceste greseli, care tin de o minima cultura generala - zic eu - macar titlurile subiectelor ar trebui corectate, sunt cateva titluri care-mi taie respiratia. Si nu de frumoase ce sunt

Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Adda, si eu sunt de acord cu tine, oamenii de la tara, sau unii doar mai simpli, au mult mai mult bun simt si o inima mai mare decat unii care stiu sa scrie corect!
Intre timp, am mai gasit o durere mare!
Ma enerveaza, deci, oamenii care una promit si in final alta fac! Ba mai rau, iti mai si spun ca nu au zis asa ceva si ca IMPREUNA am hotarat alta!

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviana20t spune:

Sunt foarte si total dezgustata cum poate un copil sa fie in capabil sa faca numai obraznicii. Nimik bun nu face.
Nu stiu daca ma credeti, dar exact asa este. De aceea porecla care i-am pus-o este satanel. Daca stau sa ma gandesc mai bine, satanel este putin spus.
Cand vine la tine in casa, merge la baie si se urca pe chiuveta sa vada ce ai si incepe sa traga apa de cate ori intra. Doar nu face nimik pentru ca se vede prin geam.
Pe urma, o alta catastrofa pe care a facut-o este aceea ca a mers la un neam de-al lui la tara si i-a dat foc la capita de fan. Noroc ca a vazut cineva pentru ca lua foc casa (capita era langa casa).
Inca o faza super tare care m-a cam scandalizat a fost ca inainte de Paste cu vreo zi, doua a spart geamul la casa unui vecin (arunca pe acoperis cu pietre si nu a mai nimerit).
Unde merge el dezastru ramane in urma.
Si toata faza cea mai dura este ca parintii nu ii spun nimik. Cred ca este cuminte. Dupa faza cu spartul geamului (si dupa ce a cumparat geam omului) i-a mai facut si ziua.
Tot asa odata, a mintit-o pe mama lui ca ii trebuie bani la scoala (bineinteles ca nu ii trebuiau) si a pandit-o cand a plecat la serviciu si a venit acasa, cu tot cu cumparaturi facute. Mama lui i-a pus belciuge la usi cu gandul ca il va pedepsi si il va incuia in casa si nu ii va lasa nimik descuiat. Dar bineinteles toate aceste belciuge au fost puse de forma.

Ceea ce me enerveaza cel mai tare este ca mama lui nu ii spune nimik si pe langa faptul ca este obraznic si face numai pozne il mai si pupa si ii face si ziua.

Sunt chiar nervoasa (m-a apucat acum mai tare de cand am inceput sa scriu) pe parinti nu pe el. Nu a fost educat cum trebuie de mic si acum face doar ce vrea.
Sincer, nimeni nu il poate suferi. Toti avem o groaza cand stim ca vine si ne apucam de strans tot ce gasim prin casa.
Daca are cineva vreo solutie, poate sa scrie aici. Dar, sincer, trebuie sa fie o solutie super tare. Altfel, e degeaba.

De aceea, sfatul meu este acela de a-ti bate copilul (daca este nevoie si nu intelege de vorba buna) si nu trebuie lasat sa faca ce vrea cu tine, ca parinte.

Parca mi-am mai revenit putin dupa ce am scris aici.

Multi pupici la toti.

liviana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

O solutie ar fi sa nu-l mai primesti la tine.

Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Ce bine ca e topicu''asta ca m-am trezit super-nervoasa de dimineata ca am visat-o pe bunica-mea (cu care nu am fost in relatii f bune), unde se facea ca am intalnit-o pe o strada si era pe jos. Mi s-a facut mila de ea si am luat-o in spinare sa o duk acasa. Si asa ca m-am plimbat cu babaciunea toata noaptea in carca pe o vreme urata de tot...si m-am trezit cu dureri cumplite de spate!!!
Si asta n-ar fi tot, am sunat-o apoi pe mama ca imi era dor de ea si sa vad ce mai face si plangea ca a auzit vecina ieri spunandu-i nora-sii ca ""saraca de ea (adik de mine)a lasat-o barbatu', si dupa ce s-a operat i s-a facut sotului mila de ea si a luat-o inapoi cu copilu' in strainatate...".
Imi vine sa-i omor, nu alta, ca eu venisem in tara pentru a-mi rezolva niste probleme de sanatate (chiar m-am operat!) si sotu' a ramas afara pentru ca era ocupat cu serviciu'!
Ce lume nenorocita[xx(!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Apanda spune:

Am enerveaza soacra mea deoarece dupa ce se cearta cu a sa fiica, respectiv a mea cumnata, ii creste tensiunea si tot eu sunt cea vinovata.

Pupici pitici multi si mici, de la A@A@A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

in acest moment ma enerveaza vremea: ba bate vantul, ba incepe sa ploua, ba se opreste ploaia da' nu si vantul... oricum, nu putem iesi la plimbare
la modul general ma enerveaza o multime de chestii, dar sunt prea nervoasa acuma ca sa vi le zic.
mai bine ma duc sa ma joc cu copilu' !

alexa si mami

Mergi la inceput

M-AM SATURAT DE FIRG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

M-AM SATURAT DE FIRG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sileriki spune:

Ce mai faceti fetelor?

si La multi ani

evi , Eric 14.06.2000

Mergi la inceput