Descarca-te!
Raspunsuri - Pagina 16
craciunitza spune:
Nu mai stiu ce-am vrut sa scriu, ca eram nervoasa 
Dar greselile de gramatica, da, ma enerveaza rau.
Am vazut topicul cu gramatica, nu am eu atata energie sa combat acolo, ma enervez si-mi trece repede 
Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele
Elise spune:
sigur nu esti sora mea? ![]()
Acum ceva timp mi s-a pus un diagnostic gresit de extrauterina.
Am fost programata pt. operatie de urgenta, m-am certat cu barbatu-meu, m-am certat cu toata sectia, am dat cu subsemantul ca ma externez chiar daca mor in urmatoarele 24 de ore!!
Si am iesit din cabinet un pachet de nervi:
"Uite ce mi s-a intimplat!!!!
Imi vine sa-i dau cu ceva in cap lu' dr. ala!!! " 
Iar sora-mea, uitindu-se in ochii mei, mi-a replicat, foarte calma:
"acelui doctor."![]()
Elise
Porumbita spune:
quote:
Originally posted by Elise
Si am iesit din cabinet un pachet de nervi:
"Uite ce mi s-a intimplat!!!!
Imi vine sa-i dau cu ceva in cap lu' dr. ala!!! "
Iar sora-mea, uitindu-se in ochii mei, mi-a replicat, foarte calma:
"acelui doctor."
Elise
asta-i super...

roxanik spune:
Elise, imi pare rau pentru ce s-a intamplat.
Ma enerveaza ca esti atacata din toate partile daca nu ai spiritul turmei; nu poti pur si simplu sa ai o parere diferita ca imediat se gasesc persoane care sa nu fie diplomate si incep sa arunce cu rosii. eu respect parerea celorlalti si as vrea acelasi lucru din partea lor, dar nu poti avea intotdeauna ce iti doresti.
Freia spune:
quote:
Originally posted by roxanik
Pe mine ma enerveaza cateva persoane de pe forum care inventeaza chestii despre mine si ma acuza pe nedrept. Pe langa asta, ii iau apararea unei persoane care nu merita si care a gresit foarte mult fata de cea mai buna prietena a mea si nu merita asa ceva.
Ma enerveaza ca esti atacata din toate partile daca nu ai spiritul turmei; nu poti pur si simplu sa ai o parere diferita ca imediat se gasesc persoane care sa nu fie diplomate si incep sa arunce cu rosii. eu respect parerea celorlalti si as vrea acelasi lucru din partea lor, dar nu poti avea intotdeauna ce iti doresti.
of of mai mai... cam asa cum faci tu cu iulissa?
Freia si
AlexaIntram in legalitate
www.afsolutions.ro/help-ema/despre.php[/url]" target="_blank">Sa ajutam la terapia pentru Ema
nushulica spune:
quote:
Originally posted by roxanik
Pe mine ma enerveaza cateva persoane de pe forum care inventeaza chestii despre mine si ma acuza pe nedrept. Pe langa asta, ii iau apararea unei persoane care nu merita si care a gresit foarte mult fata de cea mai buna prietena a mea si nu merita asa ceva.
saraca de tine
Nushulica si finutza
Ingrid(11.12.2005)
malla spune:
hai mai, terminati cu supararile si nu faceti sa mearga si subiectul asta la Zz. Pacat de el, ca e fain!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
RaluD spune:
Pentru toti cei suparati: inchiriati "Keeping Mom", cu Rowan Atkinson.
O sa va placa.
Pe mine azi m-a evervat fatarnicia.
Hai s-o spun pe bune: florile virtuale nu costa nimic si necesita efort minim, deci umplem orasul de ele. Dar cand vine vorba sa ajuti un parinte caruia ii moare copilul cu zile... e mult prea greu si de aia 5-10 euro nu te poti lipsiiiiii. ![]()
Asta e viata, nu poti obliga pe nimeni sa-si ajute aproapele. Si uitam ca efort minim = rasplata minima.
M-am racorit. Acum, cu Dumnezeu inainte. ![]()
Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina
michelle7 spune:
quote:'
Originally posted by Elisequote:
Ma enerveaza toti cei de pe forum, care vorbesc cu agramaticalitati
la prima vedere, cu virgula cu tot, reiese ca o enerveaza toti cei pe forum pentru ca scriu agramat.
excuse me, craciunitza.
m-a dat mama la sapa din clasa a treia, ce sa-i faci....
Elise
asta e citat din Costi Ionita. ca el spunea ca il deranjeaza ca muzica romaneasca e plina de agramaticalitati