Descarca-te!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Cel mai mult ma enerveaza ca ma las enervata. (Cred ca a mai sugerat cineva chestia asta, deci nu sunt originala.)

Ma enerveaza de mor ca ma enervez asa de usor pe niste lucruri uite asa de mici...

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Ma enerveaza toti cei de pe forum, care vorbesc cu agramaticalitati
Si ma mai enerveaza ca este regula pe forum, sa nu corectam aceste greseli, e ceva strigator la cer, ma deranjeaza la ochi, la minte, la suflet, e o TORTURA

Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Ma enerveaza oamenii nesimtiti..nu inteleg de ce ii lasa Dumnezeu sa faca umbra pamantului...ca sa ma descarc va spun si de ce: la sediul firmei avem niste vecini care nu pot trai cand vad ca alti oamenu muncesc si le merge bine..asa ca ne-au zgariat fff rau 2 masini car eerau parcate pe alee, ca de...ii deranjau la vedere.Nu se incadrau in peisaj...nu cred ca mai c=are rost sa va spun ca nu e vorba de niste rable, ci de niste masini scumpe.Asta e invidie pura...

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Ma enerveaza sotul meu ca e total incapabil sa se puna in locul meu. Ca are rezerve inepuizabile de empatie pentru toata lumea dar la mine se termina brus si dintr-o data. Mama si cat de rau ma enerveaza chestia asta

Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

quote:
Originally posted by craciunitza

Si ma mai enerveaza ca este regula pe forum, sa nu corectam aceste greseli, e ceva strigator la cer, ma deranjeaza la ochi, la minte, la suflet, e o TORTURA

Nu are ce cauta virgula acolo, inainte de "care"
Daca te deranjeaza atat de mult regulie de gramatica semnaleaza-le la subiectul cu gramatica si varsa-ti oful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qicoletta spune:

"CEL MAI NERVOS SUNT IN MOMENTUL IN CARE NU AM NERVI"....si ma mai enerveaza sora-mea....

The secret of succes is sincerity,once you can fake that you got it made.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

quote:
Originally posted by adda

quote:
Originally posted by craciunitza

Nu are ce cauta virgula acolo, inainte de "care"
Daca te deranjeaza atat de mult regulie de gramatica semnaleaza-le la subiectul cu gramatica si varsa-ti oful.

Depinde ce a vrut sa spuna. Poate ca a vrut sa spuna ca o deranjeaza toti cei de pe forum, ca vorbesc cum vorbesc... Asa se intelege. Scoti virgula, schimbi sensul: adica o deranjeaza numai cei care vorbesc agramat... Asa ca sssshht! Nu te baga!
SI pe mine ma deranjeaza la creier si la bunul simt, insa asa iti faci o parere despre cel care scrie.

Pe mine ma deranjeaza tot ceva de pe forum. Printre altele mai putin deranjante.
Ma deranjeaza subiectele care au titluri care nu iti dau nici o idee despre ce contin... De genul "ce sa fac?" sau "Help!" "Am o problema", "voi ce credeti?" etc. Sunt atat de multe, incat nici n-are rost sa le scriu. Asa ca toata lumea le vizualizeaza in prostie, facand trafic inutil, doar ca sa vada despre ce e vorba, ca poate-poate o fi ceva interesant si le scapa!

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

quote:
Originally posted by Gandacel
Depinde ce a vrut sa spuna. Poate ca a vrut sa spuna ca o deranjeaza toti cei de pe forum, ca vorbesc cum vorbesc... Asa se intelege. Scoti virgula, schimbi sensul: adica o deranjeaza numai cei care vorbesc agramat... Asa ca sssshht! Nu te baga!

Pai eu cred ca tocmai asta a vrut sa spuna: ca o deranjeaza toti cei care fac greseli de gramatica.
Ca doar n-o deranjeaza toti membrii forumului (ca asa se intelege daca lasi virgula acolo)... ?!

Nici mie nu-mi place sa vad greseli de gramatica, dar mi-am dat seama ca e mai bine sa nu-i judeci pe oameni dupa cat de corect scriu. Sunt si pe forum cateva persoane care o mai dau in bara la gramatica, dar au un suflet mare. Asa ca nu ma deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Ma enerveaza sotul ca sta pe Internet pana la 3 noaptea.
Ma enerveaza bebele meu de 9 luni ca nu vrea sa manance mai nimic si ma enerveaza faptul ca sunt in stare sa ma supar pe un copil asa de mic.

Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
http://photos.yahoo.com/corinastp

filmulete http://dropshots.com/corinastp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:

la prima vedere, cu virgula cu tot, reiese ca o enerveaza toti cei pe forum pentru ca scriu agramat.

excuse me, craciunitza.
m-a dat mama la sapa din clasa a treia, ce sa-i faci....

Elise

Mergi la inceput