Descarca-te!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

azi sunt si eu nervoasa ca am racit..imi curge nasul groaznic iar sotu e la munca...nu am pregatit nimic pt maine...da am multee plnuri...uffffffffff

mamica de ingeras luptator
Sebastian-Mihai 10.09.2006
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Nu am reusit sa citesc toate mesajele voastre , dar pe cele pe care le-am citit nu mi se par probleme majore. Atunci cand sunt trista sau mi se intimpla ceva mai rau ma gandesc ca sunt sanatoasa eu,copii si barbatul ca ai mei parintii sunt bine si ca totul va trece si va fi ok.Se putea sa fie si mai rau! Atunci numai am dece sa ma enervez!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Ma enerveaza ca n-am avut zapada vacanta asta si nici macar acum nu ninge! Si ma enerveaza ca sotul se bucura de asta!
Ma enerveaza ca toti din casa suntem raciti.
Ma enerveaza ca n-am terminat mancarea pentru maine seara si ca trebuie sa stau pana noaptea tarziu in bucatarie.

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sileriki spune:

Nici acum nu avem o zapada ca lumea si acest lucru ma enerveaza , copilul vrea cu sania , vrea om de zapada , ia daca ai de unde ,
ma nerveaza ca totul e pe capul meu,i-am alintat pe toti din jurul meu si acum nu mai am timp de nimic ,ma nerveaza .....ca nu am avut un concediu de ceva ani.....sa mai insir??? nu are rost deja ma simt un pic cu inima usurata .......

evi , Eric 14.06.2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ynutza spune:

Cred ca in fiecare zi ma enerveaza ceva.
Ma enerveaza:
- rautatea oamenilor, mai ales a celor care iti scot ochii ca iti sunt prieteni,
- zgarcenia celor de pe langa tine care te considera cantina saracilor si banca ,
- faptul ca trebuie sa imi caut iar chirie si iar am sa vad o groaza de apartamente murdare oribile si scumpe,
- ca nu sunt ambitioasa,
- ca nu am o casa,
- oamenii care te ajuta cu ceva si iti scot toata viata ochii,
- soacra care e un monument de rautate,
- si faptul ca nu ma hotarasc odata sa emigrez, tot o bat in cap cu cea emigrare si am sa ma trezesc o baba urata tot in Romania.

Cred ca mai sunt mii de motive care ma scot din pepeni dar asta este....in rest sunt calma.

Sunt clipe cānd toate le am...
T#259;cute, duioase psihoze -
Frumoase pove#351;ti ca visuri de roze...
Momente cānd toate le am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

Ma enerveaza prietenul si asta inseamna ca ziua mea e compromisa.Sa nu uit ma dispera la culmea cand vad ca eu invat la examene ca sa iau nota maxima si sunt unii care nu se deranjeaza sa citeasca si prin soptit ,copiat ghici ce au 10.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

Ma enerveaza fiica-mea (4 ani) ca plange in fiecare dimineata cand alegem hainele cu care sa se imbarce pt gradi.

ma enerveaza sotul ca vine tot tarziu acasa.

si ma enerveaza facturile care vin luna de luna

ma simt mai bine, dar cauzele enervarilor nu au fost indepartate. ce pacat ca nu se rezolva asa simplu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ma enerveaza seful meu care nu e niciodata multumit de ce fac dar nici nu spune clar ce vrea ... doar : mai rau decat merge acum nu se poate, nu ai idei, nu cresti, n-ai chef de munca, nu nu NU NU...Ma enerveaza acelasi sef care cand e vorba de salar zici ca-i firma in faliment, cand e vorba de alte cheltuieli zici ca a dat lovitura secolului. Ma enervez eu insumi ca nu sunt suficient de hotarata sa-mi schimb locul de munca, sa am mai multa grija de mine, sa fiu mai eficienta, sa am mai multa incredere in mie. Cam atat, da e fain sa le zici, si ce daca sunt probleme marunte? A propos, ma enerveaza atitudinea gen - astea nu-s necazuri, stai sa vezi ca-s altii si mai necajiti. O.k. da-s altii si mai fericiti iar problemele mele sunt importante tocmai fiindca imi apartin!

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

ma enerveaza raceala asta care m-a omorat de tot, ma enerveaza nesimtitii care fumeaza in tramvai, mama ce le-ash stinge tigarile pe nas!!!!!!!!!!

Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

quote:
Originally posted by ralcat

ma enerveaza raceala asta care m-a omorat de tot, ma enerveaza nesimtitii care fumeaza in tramvai, mama ce le-ash stinge tigarile pe nas!!!!!!!!!!

Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan

Iertata-mi fie ignoranta...dar am rams masca..
cum?se fumeaza in tramvai???????????
asa ceva nu am mai pomenit?!!!!
pai parca s-a intrezis fumatul in locurile publice, sau am visat eu?

revenind la subiect, Slava Domnului ca nu ma mai enervez acum asa usor...logic ca am eu niste plangeri la adresa-mi, dar asta tine de razboiul meu interior, si nu imi provoaca nervi sau stress.
Pup fetele stresate, asa de la inima la inima, sa mai alungam stresul

bebika 12+
vacanta Filipine
vavanta Brasil

Mergi la inceput