Mamici din Japonia (5)
Raspunsuri - Pagina 7
renata_rusu spune:
Buna, fetelor!
Am gasit forumul din pura intimplare, si ma bucur foarte mult ca existati!
Si eu urmeaza sa devin mamica in Japonia, si as fi foarte curioasa daca voi sinteti pentru a naste in Ro, sau a naste in JP...va intreb in primul rind ptr ca nici eu nu am o parere f buna despre medicii de acolo...
Dandush spune:
Buna Renata! Mai intai de toate bine ai venit si sedere placuta . Eu am nascut doi copii aici si sincera sa fiu nu m-as incumeta sa fac pasul asta in Romania, dar asta este doar parerea mea personala.....Doar cand ma gandesc la conditiile de igiena, vizita si felul in care sunt tratate proaspetele mamici, dar si vizitatorii as naste tot aici si alti 10 copii(nu ca mi-as mai dori 10)).
Tu acum esti in Romania? Unde in Japonia urmeaza sa locuiesti? Mai scrie-ne , si iti doresc sarcina placuta in continuare.
D.K.
Samurai-lady spune:
Bine ai venit.
Si eu am nascut un copil aici,in Japonia si a fost foarte bine.
M-am gandit sa merg acasa sa-l nasc,dar pe mine m-a speriat faptul ca o sa trebuiasca sa fac actele bebeului si in tzara si dupa aia inregistrat aici.Am optat pentru nastere in Japonia.
Nastere usoara si bb sanatos si mancacios.
Samurai-lady si bb Ken
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
Dariucha spune:
Buna. Cristas ,ce inseamna "soma"? Buna Renata,bine ai venit.Si eu am nascut aici si a fost foarte bine . Ai grija de tine si nastere usoara. IUliana_Daria
shian spune:
Buna mamici!
Si eu am nascut un copil aici si sunt pe cale sa mai nasc unul.Medicii de aici mi se par la fel de pregatiti ca si cei din tara,ceea ce apreciez eu la ei este faptul ca te trateaza pe picior de egalitate si nu de undeva din varful ciresului...ca sa nu mai spun de asistente...In rest, aprob pozitiv cele spuse de Dandush si as mai spune dar ma voi trezi cu rosii in cap...
Renata,bine ai venit,nastere usoara si capul sus ca va fi bine si-aici!
Dariucha,"soma" este un membru al DC-ului,care locuieste in Yokohama si pe care-l poti contacta prin PM sau ii poti trimite un mail(uita-te la profilul lui si ia de acolo cele necesare).
Anca28+ &Shion(21.05.2004)
Poze cu noi
nanami spune:
eu am nascut in romania si am vazut moartea cu ochii, deci asta nu inseamna ca in japonia nu poti s-o vezi. nastere usoara si numai bine. nu tre sa gandesti negativ, cu incredere in Dumnezeu totul va fi bine. bafta.
mamica de terorist
yashy spune:
Ce mai faceti? Cum va mai merge? Nu mai spune mineni nimic... As vrea sa na mai adunam inainte sa mai schimbam pareri.
Mie IAR mi s-a stricat calculatorul... si nu am putut intra mult timp... Dar de acum... nu mai scapati de mine!! Sper sa nu vb singura!
Luka a crescut, are acum 4 ani. Mi se umple inima de mandrie cand aud educatoarea sau pe cei din jur ce baiat bun s-a facut. Nu e mereu asa... dar macar mai are momente cand imi vine sa-l zrdobesc din imbratisari si pupici... A inceput chiar sa-mi spuna... "mami, ma doare, da-mi drumul!"
Bun venit mamicilor noi.
Adina & Luka (4 ani pe 15 mai)
obraznicatura lu' mami
Lia spune:
quote:
Originally posted by nanami
eu am nascut in romania si am vazut moartea cu ochii, deci asta nu inseamna ca in japonia nu poti s-o vezi. nastere usoara si numai bine. nu tre sa gandesti negativ, cu incredere in Dumnezeu totul va fi bine. bafta.
mamica de terorist
oooo,sigur ca poti s-o vezi si-n Japonia.cu maxim succes chiar,in situatia in care medicul e foarte bine intentionat si motivat ca totul sa decurga intr-un mod fericit.poate facem un "skimb de experienta?"
nanami spune:
Lia , scuze , dar nu am inteles ce vrei sa spui nu vrei sa-mi explici mai pe inteles?
mamica de terorist
Lia spune:
quote:
Originally posted by nanami
Lia , scuze , dar nu am inteles ce vrei sa spui nu vrei sa-mi explici mai pe inteles?
mamica de terorist
simplu.tu spuneai c-ai vazut moartea cu okii la nastere in romanika,dar ca se poate sa vezi morticika si la japonika,io ma declaram de acord cu asta,ca am vazut morticika cu maxim succes la japonika,ca aici l-am nascut pe Andy...ma gandeam ca putem face un "skimb de esperentza"...se voia doar o glumitza,nimic grav:),natiurel ca povestirea experientelor horror de la nastere(a ta in tara,a mea-aici e nonsens..