Mamici din Japonia (5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

aha... cum se poate oare ca japonicii mai fac si misuri??? nu a fost cu rea intentie , scuze.

mamica de terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Buna fetele,

Lia,tu ai naskut natural pe Andy ?
Si pe mine m-au lasat sa ma chinui mult si bine,si erau si ai mei cu mine si tot imi spuneau ..mei da astia nu te ajuta cu nimic,makar sa-ti rupa membranele,ceva.La un moment voia tata-care e medic-sa mi le rupa :)))).La a doua sarcina am gasit deja un spital care-mi face cezariana,ca io natural nu mai am curaju.
Cine a nascut cu cezariana aici si cum a fost?
Sa stiu sa ma apuc de bb2 sau nu :))

Mercik muuuult.

Samurai-lady si bb Ken

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

eu am nascut prin cezariana , dar in rom.(scuze) , dar am auzit ca e misto , doar ca va trebui sa stai mult in spital. 2 sapt. cica. eu am iesit la 5 zile la cerere , dar japonezii nu cred ca accepta asa ceva. si la ei depinde de spital , mai sunt si acu doctori care te taie de sus in jos, pe mine asa m-a taiat. dar sunt si care te taie jos de tot pe lateral. e misto asa ca nu se vede la bikini. si eu daca va fi sa mai fac unul cred ca o sa nasc aici si tare-s curioasa cum va fi , daca sunt fete cu cez. nascute la ei spuneti-ne si noua cum a fost?

mamica de terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

quote:
Originally posted by Samurai-lady

Buna fetele,

Lia,tu ai naskut natural pe Andy ?
Si pe mine m-au lasat sa ma chinui mult si bine,si erau si ai mei cu mine si tot imi spuneau ..mei da astia nu te ajuta cu nimic,makar sa-ti rupa membranele,ceva.La un moment voia tata-care e medic-sa mi le rupa :)))).La a doua sarcina am gasit deja un spital care-mi face cezariana,ca io natural nu mai am curaju.
Cine a nascut cu cezariana aici si cum a fost?
Sa stiu sa ma apuc de bb2 sau nu :))

Mercik muuuult.

Samurai-lady si bb Ken

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

nasterea a fost provocata,ca n-am avut deloc contractii si aveam deja 41 de saptamani de sarcina...a fost un cosmar,au trecut 5 ani si jumatate si am niste amintiri proaspete de parca s-ar fi intamplat ieri...
In afara de perfuzia cu substanta care a provocat contractiile(eu as propune kestia asta ca metoda de tortura),am nascut foarte natural..
contractiile provocate de porcaria aia au fost teribile,dupa ce au scos cateterul(eram deja in faza in care eram hotarata sa-l scot singura) n-am mai simtit nimic pana inainte sa nasc,desi in mod logic atunci contractiile trebuiau sa fie mai dureroase...
n-au administrat nici un fel de dilatatoare,dilatatia era mica,eu am bazinul ingust...la un moment dat imi povesteau ca trebuie sa respir,dar nici sa respir nu mai eram capabila...mi-a trecut prin creieras ideea ca vom muri si eu si Andy...i-am uimit pe toti,ca in 45 de minute dupa ce m-au dus in sala de nasteri cu dilatatie 7 am nascut...a doua zi am constatat cu "satisfactie" ca toate capilarele de pe fata erau rupte,aveam o fata ca o harta...Andy s-a nascut noaptea,dimineata a aparut o mamaie cu un zambet de 200W pe figura,cu un "donut cushion"(o pernuta rotunda cu gaura) si cum abia ma vazusem in oglinda si ma speriasem de ce bine aratam,i-am pus perna in brate si am trimis-o frumusel afara,dupa care m-am asezat darz pe pat fara nici o perna,desi ma durea prin toate partile...pana si medicul meu cand m-a vazut dimineata a ramas masca de ce bine aratam si mai mult decat un "kawaiso" n-a reusit sa ingaime...dupa nastere s-a spalat de pacate,am ramas amici:).Atata l-a ajutat pe el ganditoru' la ora aia,intentiile au fost mai mult decat pozitive...
Slava Domnului ca s-a terminat cu bine si Andy e un copil sanatos,mie sincer nu-mi mai trebuie o a doua experienta de felul asta.

Mergi la inceput

vai .... lia dar ai tras-o si tu se spune ca durerile de nastere se uita , eu cred ca nu am sa le uit nicioata
mie mi s-a intamplat si mai misto , nici eu nu am avut dilatatie deloc si nu mi-au facut nimic, probabil ca doctorul stia deja ca-s de operatie , dar,,,,,, am stat de la 8jumate dim. pana la 4 dupa amiaza in dureri groaznice , la fel m-am gandit si eu ca asta mi-e moartea . iar dupa cateva zile am aflat de la o prietena care e asistenta la sp. mare, ca anestezistul de la ei a fost chemat la maternitate pt. operatie. cazul resp. fiind eu. deci va dati seama ca nu mi-au putut face nimic din cauza ca nu era anestezist in maternitate am facut o criza pe masa si nu0mi mai amintesc aproape nimic .
erau multe fete tinere ( mai tinere si ca mine) care au fost pt. cezariana. chiar ma intrebam de ce in ziua de azi sunt asa multe tinere cu prob. la nastere.
la toate gravidutele le doresc o nastere ffffffffff usoara.

mamica de terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Saraka de tine,Lia,dar te-au chinuit,nu gluma.
Eu am ramas maska pe masa de nasteri cand doctorul se mira ca am bazinu mic.Si zicea ca de ce nu mi-a fakut medicul meu radiografia de bazin(ca sa fie si mai funny,am naskut cu medicul de garda,foarte adormit la ora aia si care mi s-a prezentat cu "hajimemashite").Medicul meu credea ca daca am fesele mai mari:))) e automat si bazinul mare.Hahahaha,s-a inselat si abia a iesit Kenutzu,impins de asistente,ce mai se urcase pe mine o asistenta.Halal nastere naturala:(.Si eu cand imi amintesc ma apuca durerile din senin.

La2,care e in curs de proiectarei-am zis lu nenea doctoru ca-mi fac singura cezariana:).

Sa auzim numai de bine si numai de nasteri ushore-io una-s pentru cezariana.Ca m-am kinuit cu Kenta 15 ore.

Samurai-lady si bb Ken

Web-poze Kenutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Sa va povestesc despre cum l-am nascut pe Luka prin cezariana. Nu-mi mai amintesc prea multe, spunea cineva mai sus ca durerile de la nastere se uita... eu chiar am uitat.
Pana in saptamana 36+ sarcina a decurs normal,fara nimic deosebit.Nici greturi nu am avut deloc, doar o burta maaaaaare de ma miscam mai greu ca un elefant. Cand am fost la control, cred ca intrasem deja in sapt. 37, mi-a zis dr. ca e intors fatul si ca tre sa fac nu-s ce exercitii(ceva de genul:stai in genunchi cu sus pana nu mai poti) care au menirea de a intoarce bb-ul la pozitia de iesire. Dupa o saptamana, nu se intorsese si nici nu mai avea loc ca era deja maaaaaaaaare ziceau ei(3200g). Atunci mi s-a spus verdictul:CEZARIANA!! Eu nu am vrut deloc, dar mi-a explicat care-i treaba,care-s riscurile... si mi-am spus ca n-am de ales. Nici nu stiam sa vorbesc jp. bine, nu aveam cu cine sa ma cert... S-a programat operatia la o saptamana dupa.
Nu-mi aduc aminte prea multe din cursul operatiei... Stiu doar ca m-au legat atat de tare de masa de operatie, ca si acum, dupa 4 ani, am dureri la umeri. Aaa, inainte de a ma lega mi-au facut anestezia in coloana... au dat gres de vreo 4-5 ori... credeam ca mor de durere Dar am uitat de tot cand l-am auzit pe Luka urland cat il tin plamanii.
Abia dupa cateva ore de la operatie am inceput sa simt dureri... din ce in ce mai mari... simteam ca mi se usuca gatul, dar nu aveam voie sa beau nimic-nimic. In noaptea de dupa cezariana a dormit al meu cu mine in camera si mi-a mai dat pe furis sa beau apa... Mi-au zis ca am voie la 2 injectii de calmarea durerii. Pe prima am facut-o preventiv inainte de durerile mari (am fost prevenita din timp de ce va urma) pe-a doua a cerut-o sotul ca nu suporta sa ma vada in durerile in care eram...
Durerile au durat vreo 24h. Dupa 3 zile am putut si eu manca si bea ca un om normal, am putut sa ma ridic din pat. Sincer... nu-mi aduc aminte prea bine de dureri, dar e barbat-miu cu memoria buna. Cica nu mai vrea sa ma vada niciodata asa... O fi asta un motiv pt. care se eschiveaza acum cand ii zic ca vreau sa facem pe bb2 Dar daca mai fac un copil vreau din toata inima sa nasc normal,daca se poate.

Am scris o multime... sper sa nu fi speriat pe nici o graviduta. Samuray-lady, multa bafta la bb2! E alegerea ta si nu lasa pe nimeni(poate in afara de dr.) sa ti-o schimbe.

Adina & Luka (4 ani pe 15 mai)
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shian spune:

In cazul meu, chestia cu uitatul durerilor se potriveste,caci sunt pe cale sa-l fac si pe-al doilea.Pana acum nu mi-a fost frica,am fost "barbata"cica,abia de-acum incolo incep sa ma gandesc la trecut...
L-am nascut pe Shion dupa 33 de ore,asta fiind doar timpul de la spital,caci pe mine ma luasera durerile cu mult inainte.Mi se spunea ca nu sunt durerile propice nasterii ,iar eu incepusem sa ma enervez ca deja ma plictisisem in sala de travaliu...Nu ma dilatam,de durut ma durea de ziceai ca-mi face plodul tumbe-n burta,asa ca mi s-a pus o perfuzica,iar dupa vreo doua ceasuri am inteles ce inseamna durere......Am nascut insa,timpul a trecut si am cam uitat...
Ce voi face si de asta data nu stiu,insa mi-e o frica...

Anca29+ &Shion(21.05.2004)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolphin9913 spune:

SHIANiti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos , sa de-a Domnul sa nasti cat mai usor
Eu una am nascut in 2ore jumate asa ca nu-mi mai aduc aminte mare lucru, sper la al-2lea sa fie tot asa ca la primul.
Cred ca sant printre primele care a nascut asa repede , aa sarcina a decurs normal fara cezariana si nici nu-mi doresc. chu

POZICI www.snugglepie.com/ezb/368410.png" target="_blank">YULIA 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

moaaaa cine m-a pus sa intru si sa citesc cand vorbiti tocmai de nastere.Am prins o fricaaa...din cate am citit ca am zis ca nu mai citesc despre nasteri.Offf sa vedeti cu ce frica o sa stau eu pan' oi naste prima oara.

Gravidutze va doresc sarcina usoara in continuare si bb sanatos si mancacios.

japonia prin ochii unui amator

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput