Mamici din Japonia (5)

Mamici din Japonia (5) | Autor: yashy

Link direct la acest mesaj

Salutare! Scuze pentru intarziere.

Mamici din Japonia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45850&whichpage=1" target="_blank">(1) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47573&whichpage=1" target="_blank">(2)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49923&whichpage=1" target="_blank">(3) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66501&whichpage=1" target="_blank">(4)

Copilasi din Japonia

6 ianuarie 2005....Emily(Ionela)....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=12218" target="_blank">hanako2004

11 ianuarie 2002....Edward-Yoshikazu....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=8548" target="_blank">Lovely

26 ianuarie 2001....Rony....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=16552" target="_blank">Pantera28jp....web

7 februarie 2005....Rion....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=10908" target="_blank">RIARA

3 martie 2006....Maria....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=12279" target="_blank">nshiro

4 martie 2004....Amon....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=11550" target="_blank">knicoleta

30 martie 2005.....Karen....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=12332" target="_blank">hiroral....www.wainet.ne.jp/~h-fuji/index.html" target="_blank">web

16 aprilie 2003.....Akemi.....akemi

18 aprilie 2000....Kein....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=26835" target="_blank">Dandush

29 aprilie 2004.....Lidia Nicol....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=16135" target="_blank">hosen

4 mai 1996....Stefania....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=10908" target="_blank">RIARA

15 mai 2002.....Luka ....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=7844" target="_blank">yashy....web

21 mai 2004.....Shion....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=16458" target="_blank">shian.... web

22 mai 2004.....George ....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=10389" target="_blank">sandra20....web

23 mai 1998....Erika....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=26835" target="_blank">Dandush

25 mai 2004.....Riyo.....ocris

03 iunie 2004.....Ayumi .....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=4675" target="_blank">Eryka

11 iunie 2002....Mayo....ocris

16 iunie 2005....Ben Stefan....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=5744" target="_blank">pengunica

25 iunie 2005....Naomi.... www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=23918" target="_blank">ella@

5 iulie 2006....Aina....pika-pika

12 iulie 2006....Naomi Patricia....mamaluidavid

22 iulie 2004....Naomi Ioana.....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=11394" target="_blank">naomi_ioana.....web

24 iulie 2006....David Kaname.....elyia

26 iulie 2002....Yulia....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=8062" target="_blank">dolphin9913

16 august 2004.....Stefan Takeshi.....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=2236" target="_blank">eli

16 august 2006....Anika.....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=16458" target="_blank">shian

18 august 2005....Reina....ninaM

02 septembrie2001.....Melany Aiko.....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=2393" target="_blank">bubu......web

11 septembrie 2001....Hiro...nanami

03 octombrie 2003.....Alin Cristian.....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=12461" target="_blank">lory_k

03 octombrie 2004......Kaori Ilinca......www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=7631" target="_blank">saory.....web

03 octombrie 2005....Roberto-Akira....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=26937" target="_blank">zina23

31 octombrie 2003.....Brian Akio.....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=2393" target="_blank">bubu

01 noiembrie 2004.....Kenzo Andreas.....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=8154" target="_blank">bits.....web

22 decembrie 2002....Alex....ninaM

23 decembrie2002.....Kenta.....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=40" target="_blank">samurai_lady.....web

24 decembrie 2000......Larisa.....matusica www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=16568" target="_blank">devylla....web

24 decembrie 2004.....Leon......matusica www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=16568" target="_blank">devylla....web

24 decembrie 2004......David.....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=14900" target="_blank">mamaluidavid

Astept cate un semn de la voi pentru samurasii care nu-s pe lista. Daca deja mi-ati spus datale.... imi cer scuze, dar le mai scrieti o data, va rog frumos.

Adina & Luka (4 ani pe 15 mai)
obraznicatura lu' mami

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Si noi si noi !!

Dandush (21.11.1977) mamica de Erika(23.05.1998) si Kein (18 .04. 2000).

O zi buna [flo}

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dana_japan2002/album?.dir=/8cd4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Hop si noi la partea a 5-a.
Mai putin si plekam akasa,peste o saptamana.
Doresc idei pentru cadouri.Ce ati cumparat voi si le-a plakut mult
celor de akasa?

Va multumim.

Samurai-lady si bb Ken

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zina23 spune:

Georgiana alias Zina lui Roberto-Akira (03.10.2005)

Eu personal am luat nu stiu cum se numesc...chestiile alea care se atarna de pereti, traditionale...
Si am luat ce nu se gaseste in tara si se bea cu bere...okashiile alea cu alune...picante... iar nu stiu cum se numesc..cand vine sotu de la munca ma lamureste el ...si mai scriu o data.

http://photos.yahoo.com/zina_georgy2005

Georgy & Roberto-Akira

Mergi la inceput

Se mananca cu bere...am vrut sa zic....
ばか da...わたし。 

Georgy & Roberto-Akira

Mergi la inceput

Mamici si japonici un week-end placut va doresc...
Uitam ce-i mai important Roberto-Akira are deja un dintisor mic jos...azi l-am descoperit si tot azi a zis MA-MA. sunt in al .
Sotu n-a venit de la munci...dar o sa il intreb si o sa scriu...,maine sau luni

Georgy & Roberto-Akira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Dandush si Zina, felicitari! Sunteti pe listuta!! Fara gluma acum, am o pb cu o tasta si sta cateodata apasata ca nebuna (tasta), si nu ma lasa sa fac nik! Ma bucur ca azi am prins-o intr-o pasa buna si nu m-a suparat prea mult.../////////// V-am lasat doar cateva din miiiiiiile care le sterg mereu.... Nici nu stiu ce sa /fac, unde sa ma duc sa repar... Daca ma duc la Yamada, de ex, ce le explic... oare inteleg....

obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Yashy, daca ai probleme cu tastatura, e mai rapid si mai ieftin sa cumperi una noua(in jur de 1ooo yeni).

A! merci ca m-ai trecut pe lista. Iti raman datoare (GLUMESC).

Mergi la inceput

Yashy, tot eu!!!

Ti-am vazut pozele; sunteti tare draguti. Heheee...ati venit in Nagano si pe la mine n-ati trecut!!!. Unde locuiesti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

quote:
Originally posted by yashy

Dandush si Zina, felicitari! Sunteti pe listuta!! Fara gluma acum, am o pb cu o tasta si sta cateodata apasata ca nebuna (tasta), si nu ma lasa sa fac nik! Ma bucur ca azi am prins-o intr-o pasa buna si nu m-a suparat prea mult.../////////// V-am lasat doar cateva din miiiiiiile care le sterg mereu.... Nici nu stiu ce sa /fac, unde sa ma duc sa repar... Daca ma duc la Yamada, de ex, ce le explic... oare inteleg....

obraznicatura lu' mami

Poti sa mergi la Yamada,si ti-o repara...insa cum zice si Dandush e mai simplu sa cumperi una noua...tot de la Yamada Denki

Zina23 chestiile alea picante cu alune nu sunt cumva kaki?Yo le-am retinut ca imi plac.
Samurai-lady cand am fost acu' in feb acasa...au avut mare efect okashii deale lor...cum sa iti explic...sunt un fel de cipsuri numa' ca mai groase facute din orez in pachete lungi...si cu diferite gusturi....si ce mai au ei okashii din orez.Au au succes.Apoi eu le-am cumparat hashi-uri in set,papusi traditionale...si apoi pt familie diferite chestii necesare de la 100 yen
Bye fetele....va pup bebeiii.....scuze ca m-am bagat si yo!

www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">japonia prin ochii unui amator

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Multumesc mult fetele !
Eu ma gandesc si la ceva electronica sa duc,dar imi e ca ma usuka de bani la vama.
Voi ati introdus electronice in tara ?

O zi buna.

Samurai-lady si bb Ken

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput