Mamici din Japonia (5)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Eu nu am dus electronice in tara de mult... Nu stiu ce sfat sa-ti dau.
Zi-mi cum e Kenutzu la gradi? Merge cu bus-ul sau il duci tu?
Si Luka a intrat de luni la gradi, dar n-a fost decat o zi... Cand s-a intors era vanat la fata de frig si la cateva ore a facut febra. Febra mare, ca Luka nu face niciodata 38... De la 39,5-6 in sus... A doua zi, marti, l-am lipsit de la gradi si pe la 1 jumate la amiaza a facut pt. prima oara convulsii Am crezut ca mor de spaima, ca a murit... in asa hal s-a innegrit la fata si era tare ca o scandura... apoi s-a inmuiat si se uita intr-un punct fix... vreo 10 minute a stat asa.... Convulsia a durat putin, vreun minut,cred... Acum e bine, da cu aspiratorul. E suparat ca nu s-a dus la gradi sapt asta, dar are timp 3 ani v-a merge la gradi.

Va pupic! Un week-end minunat!!

Panteroo, mai da si tu vreun semn de viata pe DC!! Doar ti-ai luat calculator nou!!Pupici!

Adina & Luka (4 ani pe 15 mai)
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Samurai-lady, la ce fel de aparatura electronica te gandesti?

Eu cand merg in tara cumpar ciocolata muuuulta , sa nu raman in pana daca apare vreo ruda sau cunostinta pe neasteptate, iar cand ma intorc aici, la fel. Persoanelor apropiate le iau cam ce stiu eu ca-si doresc. Chiar si cosmeticele de aici (rujuri, oje, farduri) au succes.
Aparatura si-a luat taica-meu pe saturate cand a venit in J. , si a avut probleme la vama, dar are ciocul mare si nu s-a lasat, asa ca pana la urma a trecut fara sa plateasca nimic. Logic, ca femeie si mai ales cand ai un copil mic dupa tine vrei sa iesi cat mai repede, deci e mai bine sa fii precauta.

Iti doresc Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi si sper sa prinzi vreme buna .

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dana_japan2002/album?.dir=/8cd4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zina23 spune:

URA SUNTEM SI NOI PE LISTUTA!!! Multumesc Adina. Eu nu stiu ce sa zic despre problema cu tastatura...sper doar s-o rezolivi curand.
Da Sabina kaki no tane...asa se numesc, iar acele mini tabloase nihon stail - kakegiku. M-am informat
Cat despre aparatura depinde cum ai noroc la vama...eu n-am dus aparatura acasa, dar cum ziceam in februarie am fost in tara ...iar la vama nici macar nu s-a uitat in pasaport sa vada de unde vin...mi-a urat bun venit...si gata...precizez ca eram singura si cu in port bebe.
Cam atat un week-end placut in continuare ave-ti grija de

http://photos.yahoo.com/zina_georgy2005

Georgy & Roberto-Akira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Multumim pentru raspunsuri.Nu o sa ma complic sa duc electronica,sa n-am surprize la vama.O sa luam din tzara cate ceva.
YASHY,cum e Luka? Ii dorim sa se faca repede bine.Si Kenta face febra
mare la raceli,a fakut si 40,dar inca nu a facut convulsii.
Kenta la gradi merge cu bicicleta mea:).E greu de dus si adus in fiecare zi,dar e gradinita la 5 minute de mers cu bici.Daca ne hotaram sa mai facem un ,o sa-l trimit cu autobuzul.
Gradi lu Ken n-are pranzul asigurat,si in fiecare zi tre io sa fac bentou.Luka mananca la gradi?

Va doresc o duminica super

Samurai-lady si bb Ken

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Buna seara!!!
Slaba activitate pe aici...iar probabil ca la ora asta dormiti!!
Noapte buna!!! si o saptamana usoara va doresc!!!
PENTRU

Georgy & Roberto-Akira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

buna mamici si japonici
noi nu prea mai avem timp sa stam la DC...ca suntem foarte
incarcate
emilica noastra e bine o sa ne facem timp sa mai punem poze si sa mai povestim despre ea
va pup si va doresc sarbatori fericite alaturi de cei dragi

sa auzim numai de bine

"cine se trezeste dimineata devreme departe ajunge"
EMYLI alinarea noastra poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saory spune:

Buna pitici si mamici.
Noi nu prea scriem dar va citim regulat.Bine ati venit noilor membri.
Sa va traiasca bebei,am vazut pozicile si sant de-a dreptul adorabili.Kaori e bine,a devenit deja o adrevarata domnisoara.
Avem deja 6 luni de cand mergem la gradi si e super fericita acolo.
La noi la gradi nu e autobuz asa ca tre sa o duc si sa o aduc eu.
Cel mai bine imi pare ca nu tre sa pregatesc bento decat foarte rar,primesc mancare de la gradi si la 10 si patru mai primesc cate o gustarica.
E tare draguta te aproba orice zici.indiferent ce o intrbi ea iti raspunde cu da.Mai nou incepe sa vorbeasca iar daca cade si se loveste vine la noi si ne arata ca koko tai(koko itai).
Noi de pampers nu am scapat inca il mai folosim doar pt pipi ca kk
facem la toaleta.
Va pupam pe toate si promitem sa intram si noi mai des. o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pantera28jp spune:

ZINA23 ....bine ai venit printre noi ! Am reusit si eu in sfarsit sa m-ai intru pe site si cu ocazia asta salut toate fetele noi si pe cele vechi bineinteles ,ca sa nu se supere nimeni pe mine!!!!
Rony al meu , a inceput in sfarsit de azi program normal la gradinita, asa ca ma pot duce si eu linistita la servici ca de ,acasa pierd timpul degeaba !
ZINA23 ,felicitari pentru dintisorul care i-a crescut si ce sa zic , ai o dulceata de baiat,sa-ti traiasca!Va mai asteptam pe la noi cand se face frumos afara.
YASHI ....sashiburiiiiiiiiii ne ...ma bucur ca Luka e ok si se duce la gradinita fara probleme .Cat despre tastatura ,yamada e solutia ce-a mai buna cred! Cand mi-am luat si alt calculator atunci nu-ti mai merge tie
In rest alte stiri senzationale nu mai am dar sper sa revin in curand cu ceva !
Pupici la toate!

Mergi la inceput

おはよ。。。mamici si japonici.
Ce mai face-ti? Noua ne-a dat al doilea dintisor...si eu am zis ca , toti copii or fi asa maraiti cand le dau dintii?
Elena multumim frumos , ramane cum am stabilit
Acum ma car ca iar e marait Akira...
Spor la treaba fetelor.

Georgy & Roberto-Akira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Hellloooo!!!Dare mo inai no???
Mai, ce liniste e la voi Mai spuneti mai samurici ceva. Mi-e dor de voi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dana_japan2002/album?.dir=/8cd4

Mergi la inceput