Mamici din Japonia (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Buna,

Si noi am fost in tara in aprilie,din 23 pana saptamana trecuta.
Am prins bilete ieftine,zic eu cu Austrian Airlines.
Am platit 130000 yeni de persoana tot biletul.
Noi am luat biletele prin HIS(sper sa nu ma bata cineva ca le fac reclama:)))))

Drum bun akasa si sa prindeti vreme faina

Samurai-lady si bb Ken

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

BUNA JAPONICI am intrat sa va spun ptr maine !!!
LA MULTI ANI ,MULTA FERICIRE SI MULTE BUCURI ALATURI DE FAM VOASTRE!LA MULTI ANI TUTUROR MAMICILOR SI VIITOARELOR MAMICI!
MII DE SI TOATE DIN LUME

Roxy si Viki

http://community.webshots.com/user/viki200406

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariucha spune:

Salut pe toate mamicile din japonia .Eu va urmaresc de vreo 3ani dar abia acum mi_am facut curaj sa va scriu.... Va multumesc ca existati ,de la voi am invatat multe despre japonia.Eu sunt aici de 4ani,sotul meu e japonez si avem impreuna o fetita de 2ani si 8luni.Nu am cunoscut personal nici o romanca de cind sunt aici,asta la inceput nu a fost o problema ,insa acum tare mi_e dor sa mai vorbesc in limba mea..... Numai bine la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

La multi ani !pt toate mamicile si viitoarele mamici din Japonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna!

Hiroral, eu cand l-am intarcat pe Stefan, singura metoda care a dat rezultate a fost sa ma ung pe mamelon cu mustar, acopeream cu un servetel pt a nu pata sutienul. Cand vroia sa suga ii dadeam sanul, dar nu vroia, numai mirosul si culoarea il faceau sa renunte. El se trezea si noaptea sa suga, l-am lasat sa planga, prima noapte si a treia a plans mai mult, apoi din ce in ce mai putin dar trebuia sa il las sa stea cu mana pe sanul meu sa readoarma. Acum (dupa 3 luni) nu se mai trezete noaptea.

Dariucha, bine ai venit pe DC! Fete in Yokohama sunt pe acest forum, vezi pe prima pagina lista membrilor si locatia la sub cu Japonia de la Calatoriile sufletului si poate iei legatura cu ele.

_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei Alte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shian spune:

Buna mamici!Va mai amintiti de noi?
Cam slaba miscarea in zona,de obicei va cautam pe la pagina 5,astazi insa am ajuns la pagina 7...
Ce va mai fac copilutii?Al meu l-a invatat pe YADA YOO...si va dati seama ce raspunsuri imi da...
Eli,de ani buni merg doar cu Air France si am fost multumita.Tranzitul si la dus si la venit e doar de o ora(depinde si de cursa),n-ai timp nici sa cumperi cate ceva din magazine...In rest zbori de-ti vine rau,iar daca mai esti si cu copilasul si e marait,e o adevarata placere...
Nu stiu ce sa va mai spun,asa ca deocamdata pupici la mamici,pici si pice si ne reauzim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pengunica spune:

Buna tuturor!
V-am urmarit cam tot timpul dar sunt o mare lenesa din fire astfel incat m-am multumit doar sa va citesc mesajele din cand in cand....nu pot spune ca mai sunt fidela calculatorului.
Desi unele dintre voi cred ca ma cunosc...am sa incerc totusi sa ma prezint pe scurt.
Sunt Andra ,locuiesc in Gifu si am un baietel pe nume Ben....are 11 luni si este un mare poznas.
Este un baiat sanatos,voios si rapid in toate cele...iau iesit primii dinti la 5 luni,a mers in patru la 7 luni si in picioare la 10luni.
Ne petrecem toata ziua cu tati mergem deseori in parc si cate o data pe saptamana la innot .
de la noi tuturor !
Ce le pregatiti poznasilor vostri de papa? ....Ma-ar interesa mancaruri japoneze pt copii.Inca o data pupici de la noi tuturor!

ANDRA si BEN STEFAN 15.06.2005
http://community.webshots.com/user/pengunica100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

yoiii pe pagina 4 ce rusinica
BUNA japonici si samurici
ce mai faceti??
pengunica BINE AI VENITsau mai bine zis bine te-am regasit
ben este foarte dragalasmulta sanatate si sa ai numai bucuri din partea lui

acum sa ne laudam si noi putin
noi suntem bine ...si sanatosi
emilica a inceput sa vorbeasca si sa pronunte cuvintele din ce in ce mai bine..este foarte iubitoare,cuminte si ascultatoare(sper sa nu se schimbe niciodata)
dupa papa este lesinata ...abea reuseste omul sa se duca la shigoto
...
dimineata cand se trezeste mai intai de toate isi cauta olita ca sa-si faca treburile..apoi isi alege singurica hainutele (preferate)cu care sa se imbrace..apoi imi da clamele de par sa il le prind
este un copil minune si suntem foarte incantati de ea
dimineata are emisiunea ei la tv ..se pune pe scaunel si timp de o ora nu scoate un sunet sta cuminte si se uita ...
la masa...papaa doar singurica nu ne lasa sub nici o forma sa o ajutam...
...avem multe de spus insa nu avem destul timp sa le scriem pe toate
va las si pe voi sa ne mai povestiti....
acum ne pregatim sa mergem afara ca sa incaltat si ma trage de manuta
va pupsi va doresc o zi frumoasa
sa auzim numai de bine

aaa am pus pozici noi

"cine se trezeste dimineata devreme departe ajunge"
EMILY comoara noastra poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shian spune:

LA MULTI ANI tuturor copilasilor,sa va dea bunul Dumnezeu o viata plina de reusite!

Anca26+ &Shion(21.05.2004)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristas spune:

dariucha,
exista romani in yokohama, si chiar cu copii mici
ia legatura cu "soma".

Mergi la inceput