Mamici din Japonia (5)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

DEVYLLA multa sanatate bunicului si sa iasa cu bine din operatie si nu uita ca suntem alaturi de tine
NAOMI da e cam departe dar cine stie poate intr-o zi,ce mai face printesa ta?a inceput sa vb ?ce limba?a mea le vb pe toate 3,jp,romana si portugheza si e tare haioasa!la printesica!
DANDUS CU TINE CE MAI SUNTEM LA CURENT CU SE SE INTAMPLA e bine ca ai timp iubita!ce mai fac copilasii sper ca sunt binela toti 3
va tuk si ne mai auzim in curand!!!!!
ROXY SI VIKI

http://br.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

buna mamici si samurici
ce mai faceti?
ce mai fac samurasi cei@mici?
noi suntem bine ..emi pe zi ce trece scoate din ce in ce mai multe cuvinte noie dragalasa rau
iubeste foarte mult papusile nu se culca pana nu o aduce si pe veronica in pat cu ea(veronica fiind papusa ei preferata)
inainte sa adoarma ea ..o leagana pe veronica (sa adoarma)apoi se culca si ea acum va las sa ne mai spuneti si voi una alta
azi este vremea super de frumoasa trebuie profitat la maxim
va dorim o zi frumoasa

am pus pozici noi

"cine se trezeste dimineata devreme departe ajunge"
EMYLI alinarea noastra poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Multumesc tuturor.
Acum v-am vazut mesajele de sustinere.Sunteti dragutze.Va pup
Bunicul se simte mai bine...a reusit operatia...a fost bine..acum e la reanimare...e lucid,vorbeste...deja cancerul urcase pe uretre si mergea la rinichi...insa a fost operat la timp...
Multumesc inca o data!
Sa fiti sanatoase si voi si copii si familiile voastre si sa va fereasca Dumnezeu de astfel de necazuri

japonia prin ochii unui amator-new

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saory spune:

Eli mersi mult de saituri.Am reusit sa-mi gasesc bilet pana la Cluj.
Devylla multa sanatate si recuperare grabnica bunicului.
Picasso ti-am trimis un mail dar probabil ca nu l-ai vazut.De unde esti din Gifu?

Ce face fetelor? pe unde umblati? Chiar nu mai aveti nimic de spus?
Kaori a invatat sa spuna IADA si acum orice ii spun ea imi raspunde cu IADA.De vb romaneste nici gand dar ma alin cu gandul ca plecam acasa si sper ca o sa inceapa sa vb macar putin.
pupicisi asteptam sa mai scrieti si voi.

Mergi la inceput

Buna japonicilor ce faceti sunteti in concediu?
Eu nu am sanse sa ma distrez in concediu de nici o forma ,viki e racita iar ,si sotul lucreaza asa ca adio concediu!!!!!!!nu mai pot sa scriu ca e Viki in crize de nervi!!!!! Va tuk dulce!!!

Roxy si Viki
http://br.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

salutare la toata lumea
noi ne-am distrat de minune am fost la padure doua zile
si am inoptat acolo am asteptat sa vina mos martin insa din pacate nu a venit hihihia fost foarte frumos si ne-am distrat la maxim
am fost cu mai multe grupuri din prieteni nostri si am inoptat cu toti ne-a cam mancat putin tintari insa ne-a trecut
cu emilica a fost usor ma gandeam ca va fi greu insa ne-a fost chiar foarte bine
sunt putin obosita ca nu am putut dormi deloc si din vina mea la-m tinut si pe samurai treaz..imi place foarte mult munti si padurile insa seara sunt ingrozitor de urate
cam atat pentru ziua de azi o sa mai intru sa va mai povestesc

distractie placuta in continuare tuturor

"cine se trezeste dimineata devreme departe ajunge"
EMYLI alinarea noastra poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Mai fetelor, dar chiar asa?????Am ajuns de rasul lumii Hai sa incercam sa stam pe prima pagina nu pe a cincea. Am observat ca noi, japonezutele , ne lafaim in trei parti.( "Mamici din Japonia=Prieteni dintotdeauna", " Fazan in Nihon go= Un ochi rade ,unul e vanat" si " Viata in Japonia = Calatoriile sufletului". E cam mendokusai sa cauti mesaje pe toate 3 paginile , nu credeti?? Hai sa ne restrangem cumva sa ne fie mai usor.

O zi buna!

D.K.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hiroral spune:

Buna mamici!!
Nu am mai scris de ceva vreme...,dar timp prea mult nu avem cu a nostra fata alintata!
Am vazut pozici frumoase cu copialasi mari si frumosi!Sa va traiasca tuturor ,sa cresca mari si sanatosi!
Vreau sa ma ajutati cu un sfat ,ceva(mamicile ce au alaptat)Cum ati reusit sa-i intarcati?Ca a mea comoara ,cu toate ca mananca de trei ori pe zi,plus acele mici gustari...cand e vorba de somn,daca nu-i tzatzi nu se poate,iar sticluta cu lapte o arunca cat colo!Help!!!
Dandush,imi cer scuze ca nu am reusit sa-ti multumesc pana la ora actula pt detaliile legate de engleza!
tuturor copilasilor si mamicilor!

Mergi la inceput

Buna japonici!!!!!!
DANDUSH iubita ai dreptate cu paginile,dar poate multe dintre fete nu au timp sa postezedin diverse motive,eu una am timp dar nu mereu ,si la fazan in nihon nu ma bag ca nu le am ff bine cu jp! tie si la copilasi!!!
Hanako ma bucur mult ptr tine ca te-ai distrat si sa mai intrii sa povestesti !!!la fata si tie!
HIRORAL iubita sunt copii care papa titi si pana la 3 anisori ,eu zic s-o mai lasi un pic si incet incet reusesti tu s-o intarci,exista multe metode,cum ar fii,vezi ce nui place ei si ungete pe mamelon si vezi daca refuza ,in general megre cu un ceai mai amar!acum faci si tu cum crezi dar ai grija !!!! la comoara ta si tie!!!
pe toate si bebeii!!!!!!!

Roxy si Viki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tokyotokyo spune:

Ce mai faceti?Nu am intrat de mult timp pe site.Luna viitoare voi plca in tara ,cu fiica mea Yurika .Biletele de avion sunt scumpe in comparatie cu anul trecut.Ptr ca benzina s a scumpit f mult trabuie sa platim intre 20.000 si 30.000 \ in plus in engleza FUEL SURCHARGE,mi se pare foarte mult,voi ce credeti?Va doresc multa sanatate PA

Mergi la inceput