Mamici din Japonia (5)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Teste de ovulatie se gasesc si la Create SD,unde sunt si teste de sarcina
Succes!
Elyia Bine ai venit!Eu am o fetita de 4 luni jumate!

Stefania,mami de David si Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyia spune:

Ohayou la toate japonicile!multumesc pentru primire . Mamaluidavid pe al meutot David il cheama.
Tuturor sa va traiasca !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibos spune:

Buna fetelor ...mersi de raspunsuri...inca nu am avut timp sa ma duc sa cumpar maine ma duc la Matsukiyoshi, sper ca n-am scris gresit, asta e singura farmacie mare in zona ...sper sa aibe ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Elyia , bun venit in . Acomodare placuta si te asteptam la "taclale".

Dolphinash, cum mai esti? Ce face burtica?? Dar frumusica cea mica?? Pupici pt. pitici

*grupul fetelor fantastice *
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolphin9913 spune:

DANA ,burtica a crescut, mai am cateva sapt si imi vad bebelu, abia astept "MULT A FOST PUTIN A RAMAS"
Yulia e bine,ii place la gradi f mult , daca sa-r putea sa stea acolo 24/24ore.Voi ce mai faceti? am auzit ca ti-a fost cam rau in ultimul timp, te simti mai bine?
Cum e timpul la voi? a nins?
Am fugit sa pap ceva ( ma boxseaza daca nu-i fac pe plac)

MAMI33+ YULIA ( 2002)si BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tokyotokyo spune:

Buna Fetelor ,nici eu nu am mai intrat de mult pe forum.Ce mai faceti?Au auzit la stiri ce mult sinucideri sunt in randul copiilor la scoala ?O mare parte din vina o au profesorii care sunt prea buni si nu i invata pe copii cat e de urat sa batjocuri pe cineva .Ei se fac ca nu vad ,sunt asa de nepasatori ca imi vine sa i bat.De la anu fetita mea va merge la scoala ,daca cineva incearca sa si bata joc de ea va avea probleme cu mine si ma voi duce direct la directorul scolii daca si el nu face nimic atunci platesc pe cineva sa l bata pe copilul respectiv.Ce parere aveti,voi ce ati face?
Va doresc sa aveti parte de multe bucurii PA

Mergi la inceput

Yashy,vrem si noi pe listuta...please!david kaname s-a nascut pe data de 24 iulie 2006.Arigatou

mama de ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolphin9913 spune:

VAI VAI se pare ca esti mai rea ca profesorul.
Cum sa platesc pe cineva sa bata un copil, eu cred ca nu gandesti ce vb......in primul rand as sta de vb cu mama respectivului si cred ca s-ar reglementa lucrurile.
Daca ar face toata lumea ca tine inseamna ca vin acasa toti copii umflati la ochi nu?
Normal ca nici nu mi-ar placea sa vina acasa plangand dar nici sa isi bata joc de alti.
Parerea mea, sant copii se bat , se cearta si iar se impaca si parinti trag dupa urma lor.

MAMI33+ YULIA ( 2002)si BEBE

Mergi la inceput

Si eu cred ca tine de competenta cadrelor didactice rezolvarea problemelor dintre elevi.Bataia nu este solutia...mai ales in cazul copiilor.Nimanui nu i-ar conveni,cred,ca altcineva sa ii bata copilul

mama de ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

buna la toate mamicile
bine ati venit fetele noisi sedere placuta
si mai lunga
dolphinas mama ma bucur ca esti bine si sincer abea astept sa-ti vad bebelul
(bibos)eu am avut test de ovulatie de la clinica unde mergem la controale..iam zis la nea doctor si le-am cumparat de la el din clinica..insa sincer la inceput ma tineam de ele si vedeam ca nika nici un rezultat,,,am renuntat
vine cand nici nu te asteptimulta bafta
va pup pe toate japonicile si va urez o zi buna
fug la treburi acum cat am loc

POZE malaysia
malaysia2006

irinaEMILY2005.01.06
POZICI NOIEMILY sufletelul nostru poze
cine se trezeste de dimineata departe ajunge

Mergi la inceput