Mamici din Japonia (5)
Raspunsuri - Pagina 22
hanako2004 spune:
buna japonici si samurici
nici noi nu am mai intrat de ceva vreme
am vazut ca venira multe fete noile urez bun venit si sedere placuta
va doresc o zi buna
o sa mai revenim cu pozici noi si mai multe informati
POZE malaysia
malaysia2006
irinaEMILY2005.01.06
POZICI NOIEMILY sufletelul nostru poze
cine se trezeste de dimineata departe ajunge
timi_melinda spune:
buna pt toata lumea si pt tine Hanako, bine ai revenit , sincer m-am cam uitat dupa tine , dar nu ai mai intrat demult ....
Va citesc demult dar tu mi-ai atras in special atentia fiind din Nagoya de multe ori aveam nevoie de cate un sfat nefiind de mult timp in orasul asta , ma gandeam sa te intreb pe tine , dar nu mai erai....
Inca odata bine ai revenit si sper sa ne mai auzim ....
Pupici si o zi buna tuturor
mamaluidavid spune:
Buna mamici de japonici
Nu am mai intrat de ceva vreme,Yashy multumesc ca ai trecut-o pe maimutica pe lista
Noi suntem bine,crestem,bebelina e tot mai prezenta,rade cu voce cand ii vede pe David si sotul cum se joaca si e dulce foc.
David nu vorbeste inca,parca incep sa imi fac griji,intelege tot ce ii spunem,japoneza sau romaneste dar el pe limba lui o tine toata ziua.
Sotul spune ca e din cauza ca e expus la mai multe limbi,eu vorbesc romaneste,sotul japoneza iar televizorul engleza.
Copilasii vostri cand au inceput sa vorbeasca?
Cateodata mi se pare ca inteleg ce spune,de ex. acum 2 zile era in masina a spus atsui,kutsu si incerca sa isi dea pantofii jos.
Stefania,mami de David si Patricia
jojo spune:
Care dintre voi ii vorbiti copiilor in 2,3 limbi??Al meu vorbeste romana,japoneza(cit pot sa zic ca vorbeste la 2 ani si 10 luni) mai rupe ceva engleza,dar le mixeaza uneori de-ti vine sa mori de risDe exemplu a vazut ieri in parc un gindac mare si negru la care a tipat in gura mare"mama mite,kitanai buburuza!!"am ris mult la faza aceasta...
bibos spune:
Buna fetelor, am si eu o intrebare...a auzit cineva in Japonia de test de ovulatie si cum se numeste ....eu ma chinui de un an sa am un bebe si nimic....cred ca trebuie sa ma duc la doctor dar inainte de asta as prefera un test acasa.....cu doctorii aici si cu japoneza mea nu stiu cat o sa ne intelegem
dolphin9913 spune:
Bibos, eu am folosit DOTEST.Intr-o cutie sant 7 buc.
BAFTA si sa vi cu vesti bune
MAMI33+ YULIA ( 2002)si BEBE
elyia spune:
Buna ,mamici japonici!pot sa ma alatur voua?Sunt mamica dede patru luni si doua zile.Ma primiti?
kawaichan spune:
quote:
Originally posted by bibos
Buna fetelor, am si eu o intrebare...a auzit cineva in Japonia de test de ovulatie si cum se numeste ....eu ma chinui de un an sa am un bebe si nimic....cred ca trebuie sa ma duc la doctor dar inainte de asta as prefera un test acasa.....cu doctorii aici si cu japoneza mea nu stiu cat o sa ne intelegem
Testele se gaseau la HAC Drug inainte dar le-au scos din vanzare de la o vreme.Eu am gasit la Espot, nu stiu daca ai in zona.In orice caz, se numesc hailan kensayaku Bafta !
ocris spune:
Buna Bibos,gasesti la orice farmacie, intreaba de HAIRAN (ovolatie) BI (zi) KENSA (test) YAKU (medicament), HAIRANBIKENSAYAKU si iti va arata vanzatoarea unde le poti gasi.
Bine ai venit, Elyia.
Cristina, mamica lui Mayo (11.06.2002) si Riyo (27.05.2004)