Mamici din Japonia (5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Nina, ce cauti in Belgia??Nu stiam ca ai plecat... La _Multi,Multi Ani!! pt. printesica ta! Are deja un an! Cat de repede mai trece timpul!!
Noi suntem bine, sanatosi, voiiosi!! Luka e si el baiat mare, cu fumuri de baiat mare, cu toti rengerii in cap... Noi ne-am mutat de anul trecut.
Multa sanatate si multi pupici pt. toti ai tai!

Adina & Luka (4 ani pe 15 mai)
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Nina, te-am trecut pe listuta cu amandoi pruncii

Eli, acum cand am editat lista am vazut ca am uitat de ziua lui Stef!! La Multi Ani!!! sa fie sanatos si sa va bucurati de nazbatiile lui cat mai mult!! Pupici!! Imi cer scuze!!

Adina & Luka (4 ani pe 15 mai)
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna!
Bine v-am regasit. Noi abia ne-am intors din Romania, parca as fi lipsit cativa ani, nu 2 luni. Ne-a fost dor de Jp. Stef e derutat , a mai uitat din Jp (si eu). Ne obisnuim noi.
Anca felicitari!
Nina, La multi ani Reinei! Cum e in Belgia? Ce limbi mai vb Alex? O sa ii transmit lui Koji.
Adina, multumesc!

Revin cand am mai mult timp la dispozitie, va pupacim! Niste pozici http://www.dropshots.com/flakeherald

_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei Alte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shian spune:

Gina,Hanako,Eli,multumesc!
Adina,multumesc mult,bblina e deja o mancacioasa,sper sa-mi ajute Dumnezeu sa am lapte si in continuare.
Multumim si pentru ca ne-ai trecut pe listuta!
Nina,multumesc din suflet!Toate cele bune va doresc si voua!Si tu ai doi copilasi frumosi si ochiosi foc!Sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii!
La Multi Ani pentru Reina,nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul,parca ieri erai cu burtica...!

Pupici,aveti grija de voi si ne mai auzim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_mea spune:

Shian Omedetou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Poze party 2 ani http://community.webshots.com/album/553551687wbrXcX

Ce lb vb cu copii vostri? Cat am fost in Romania, imi era usor, romaneste cu toata lumea. Aici, rom cu Stef, jap cu tati.
Afara, la medic, la cumparaturi nu prea stiu cum sa procedez. Nu face inca diferenta intre limbi si daca ii zic sa spuna pa, el zice pa, nu bye-bye sau sayonara, celor care ii vb in engl/jap.
Daca ii vb, doar afara, in Jap, cred ca va deveni confuz si nici nu-si va mai insusi rom bine.
Eu vreau sa vb bine si romana.

Voi cum procedati, ati procedat?

_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei Alte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Eli......La Multi Ani pt Stef...cu intirziere,scuze.
Am vazut pozele...super!S-a facut flacau mare...Sa-ti traiasca!
Adina,noi avem deja 3 luni de cind suntem p-aici prin Belgia...e altfel decit Jap, cu bune dar si cu rele...Aici ploua mult...m-am saturat de atita ploaie...Al meu sot a fost mutat cu serviciul si asa am aterizat p-aici...Alex merge la gradi de sapt viitoare si sper sa prinda ceva franceza ca suntem toti in pom...Eu mai inteleg ceva dar tot degeaba...tre sa invatam toti limba...
Hai ca va las acum si mai vb...
Va pupic pe toate!

paze din vacanta...
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=553470453&ran=26395
Pozici noi cu strumfii mei...
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=7texqfb3.3ujyojzj&x=0&y=n9u7tc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shian spune:

Multumesc Paula,esti o draguta.

Eli,vazut pozicile.Trebuie sa fi fost tare frumos totul in aer liber,inconjurat de atata verdeata...Frumoase poze,frumosi si voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

bre dar cat am mai cautat capitolul astamereu scriam la cel vechii
ce nebuneala mare
va pup si revin
o zi buna

[red][b]POZE MALAYSIA[b][red]
malaysia2006

[red][b]IRINA[b][red][blue][b]EMILY[b][blue]
POZICI NOI[red][b]EMILY sufletelul nostru poze
[red][b]cine se trezeste de dimineata departe ajunge[b][red]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiko2004 spune:

aa deci defapt aici este un nou subiect...
hanako,dolphin sunteti niste dulci
dolphin si eu asi vrea sa pot sa fiu din nou cu elinsa acum imi este putin frica ma gandesc ca daca ii dau prea multa atentie o va face din noumai asteptam putin sa vedem cum se comporta in continuare
de ce nu sor vedea pozicile cu bubunei mei?eu le vad
eu sunt cam in plop cu pc
va pupsi va doressc numai bine si multa sanatate copilasilor

Mergi la inceput