Mamici din Japonia (5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns akemi spune:

Bits,da sunt o gramada de feluri de branza si au si cascacal,dar cred ca au si la si au si cascacal,dar cred ca au si la super marketasa cum zice ca au si la super marketasa cum zice ZINA.Mai sunt produse de import si la CAREFULL daca aveti pe langa voi incercati SI acolo,se gasecs o gramada de produse din europa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shian spune:

Buna mamici!
Adina ,multumesc,am nascut pe data de 16.08.2006 o fetita pe care o cheama Anika(initial am vrut sa folosim c-ul nostru ,dar sti care-i treaba cu c-ul,asa ca am ramas la k).A fost o nastere mai scurta decat la Shion,dar mai grea din alte puncte de vedere...am sa revin cu o poveste...Am pus in graba si cateva poze...
Gina,multumesc,iti doresc si tie sa fi fericita si poate mai faci si tu un bebe?
Pupici si celorlalte mamici,am preluat si eu informatia despre cascaval si pate...!
Noi abia astazi am venit de la spital,sunt cam obosita,asa ca va las deocamdata,pupici si la buna reauzire!
Va rog frumos,nu luati in seama semnatura,am uitat sa modific...

Anca36+ &Shion(21.05.2004)
Poze cu noi
Pozne si mai noi

Mergi la inceput

Am modificat si semnatura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Anca felicitari!Ai o fetita superba!Sa va traiasca si sa fiti fericiti!

japonia prin ochii unui amator,www.danasoft.com/sig/devylla.jpg" target="_blank">despre tine

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Anca felicitari si sa va traiasca bebelina!e scumpa foc!.cum a reactionat Shion la"marea intalnire"?

18,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Multumesc Sabina,iti doresc si tie sa fi fericita si poate ca anul acesta ne vei da vreo veste...?Asteptam...!Glumeam,nu te supara pe mine,important este sa faci un copil atunci cand iti doresti acest lucru si cand esti pregatita pentru pasul ce va urma.
Ai fost o miresica frumoasa foc!!!
Multumesc Octavia si eu sunt fericita ca in sfarsit am o fetita!Mi-am dorit sa am o fetita si un baiat si iata ca dorintele mi s-au indeplinit.Tu ce vei avea?
Intalnirea cu Shion a decurs binisor,la inceput monstrulica mai retras,insa incet -incet a vrut sa o ia in brate,s-o pupe,iar cand se apropia cineva devenea "coca yada".Dupa ce si-a primit jucaria din partea Anikai ,a inceput s-o iubeasca(zice el),asta pana la urmatoarea atentie acordata bblinei si nu lui.Ieri a stat calare pe ea(bineanteles ca a mai primit o jucarie de bun venit acasa) in patut,abia puteam sa-l tin sa n-o striveasca.M-a ajutat sa schimb pemparsul mimand un "kushiai"(kusai),m-a "ajutat" s-o alaptez distagandu-i atentia,adica bagandu-i degetele in urechi,in nas ,in ochi,ca in final sa se plictiseasca si sa se intoarca la ultramanii lui.
Deocamdata merge la hoikuen pana la 17:00,iar luna aceasta va sta mai mult la parintii sotului...Ce voi face de luna viitoare nu stiu si nici nu vreau sa ma gandesc...,poate mamicile cu doi copilasi imi vor da vreo idee...!?
Pupici tuturor si ne reauzim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zina23 spune:

Anca FELICITARI, e frumusica foc, sa-ti traiasca de fapt amandoi sa-ti traiasca si fata si baiatu....sanatate, sa va bucurati de ei, si tie insanatosire grabnica, rabdare, si putere...
M-ai intrebat daca nu mai vreau un copil...as mai vrea, numai ca nu acum...mai astept putin, poate peste vre-o 2 ani asa...ce-i drept vreau si eu o fetita...
Sabina Casa de piatra!!! unde-s pozele...vreau sa vada si ochiu meu poze..pliss
Mamici ce mai face-ti? Ce va fac puiutii? Cum ati petrecut nastu iasumi?
V-am pupat...m-am carat sa-l culc pe fimiu ca s-a bagat in sufletu meu...nu ma mai lasa sa scriu...Noapte buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

ANCA dragaFELICITARIam vazut bebelinaeste kawai rausa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucuri
si tu sa te refaci repejor si sa vii sa ne mai povestesti
va pup pe toate mamicile de samurici si va astept la barfa
o seara buna tuturor

pozici MALAYSIA
malaysia2006

irina &emilica2005.01.06
POZICI NOIEMILY zana noastra poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Anca, inca o data felicitari, multa sanatate, rabdare si cat mai mult timp liber pt odihna! Anika e o scumpete, sa va traiasca frumoasa, sanatoasa si foarte mancacioasa!! Mai asteptam noi pozici si povesti.

P.S. Am reusit sa vad pozele,merci.

Adina & Luka (4 ani pe 15 mai)
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Buna fetele!
Uite ca de cind am plecat din Japonia n-am mai intrat pe la voi si-mi cer scuze....da cred ca ma intelegeti...la casa noua sunt multe de facut...
ANCA...felicitari si sa-ti traiasca frumusetea de fata...(nu ca Shion n-ar fi kakoii...)Sa fie sanatoasa si cumintica si sa doarma cit mai mult noaptea.Tie refacere usoara si odihna cit mai multa!
Adina...tu ce mai faci mama???Ce face Luka?Pe unde mai sunteti acum?Din cite am inteles v-ati mutat...nu?N-am mai vb de mult...
Eli...ce mai faci?Banuiesc ca inca lucrezi...nu?Cum merge treaba?Ce face Stefu`?L-am vazut in poze...mare s-a mai facut!S-ati traiasca!Ce face Koji?Transmite-i yoroshiku din partea noastra!
Hai ca va pup pe toate si promit ca mai trec pe aici pe la voi....ma primiti?
Celorlalte fete multa bafta si sa fi-ti iubite!

Pozici noi cu strumfii mei...
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=7texqfb3.3ujyojzj&x=0&y=n9u7tc

Mergi la inceput