Mamici din Japonia (5)
Raspunsuri - Pagina 12
hanako2004 spune:
zana23 imi cer scuze ...dar sincer arata ca o papusa ...
sa-ti traiasca si sa va aduca numai bucuri
yashy si al tau flacau e dulce rau
la semnatura ..am sa pun din oficiuhihihiglumeam...acum e cam muri insa din octobrie o sa am grija sa fiu cuminte ca bebe sa poata veni
va pup pe toate si va doresc un weekend placut
aa defapt e NATSU YASUMI ..va doresc distractie placuta si sa tina vremea cu noi
pozici MALAYSIA
malaysia2006
irina &emilica2005.01.06
POZICI NOIEMILY zana noastra poze
zina23 spune:
Buna ziua mamici cu samurici....ce face-ti petrece-ti?
Irina nu-ti face probleme, oricum esti o draguta , si tie sa-ti traiasca printesa, sa creasca mare, sa va bucurati de realizarile ei...
Iata ca suntem in Natsu Iasumi si vad ca nu mai dati pe aici ... Foarte bine asa-i frumos, distractie placuta va doresc...
Ne auzim curand, v-am pupat si pe voi mamici dar si pe pitici
http://photos.yahoo.com/zina_georgy2005
Georgy & Roberto-Akira
nanami spune:
hellooooo....mai dar ce activitate aici la voi...
ma bucur ca sunteti bine si samuricii la fel si gravidutele , sunt gravidute? sa va traiasca copilasii si multa sanatate ,
noi am fost bolnavi chiar nu fusesem de mult pe d-nadoftor , si mi-era dor de ea
mamici dragi am si eu o intrebare la voi, ca pe alte sub. pe japonici nu le mai gasesc
vreau si eu 1-2 cate or fi , magazine cu marfa din import unde as putea gasi pate, muraturi ca la noi si altele, dar cel mai mult ma intereseaza pateul, ca am o pofta ....de mor
multumesc mult si va
G.K.R
poze noi
nanami spune:
aaaa....
acusi e ziua lui hiro (11 sept) si nu stiu ce cadou sa-i iau
vreau sfaturi , face 5 ani si-i place mult oratariile alea care la urma au toti RANGER (kamen raida , boukenger etc...) ca nu le mai stiu de capat
G.K.R
poze noi
hanako2004 spune:
hihihi buna japonici
nanami de ce nu-ti faci pate de casa?
sau nai prin zona magazin iranian?au si ei pate ca la noi
branzica si halva..yamiyami ..daca nai zimi si iti trimit eu
hai ca va las ca emi e deja calare pe mine
va pupsi pe samurici cei mici
o zi buna
pozici MALAYSIA
malaysia2006
irina &emilica2005.01.06
POZICI NOIEMILY zana noastra poze
akemi spune:
Nanami am vazut ca esti interesa ta de magazine cu marfa de import.La tine in profil nu scrie de unde esti ,asa ca sar putea sa fie departe de tine,dar iti recomand <national marchet>care este in Ropongi,sau mai bine zis langa Ropongi in Nishi Azabu .Este foarte aproape de ambasada Rom din RopongiAcolo au de toate ,de la salamuri,la branzeturi ,pateuri si muraturi ca la noi in r
Romania si preturile sunt destul de adecvate
zina23 spune:
Bits eu am gasit casaval la un super marcket OK ii zice e 300 de yeni o bucata in vid...
Akemi multumim pentu point, o sa trag si eu o fug intr-o zi
Irina cum faci tu fetita pate de casa Din ce sunt total pe dinafar
Ce face-ti mamici de samurici?
Pupici, m-am carat ca urla fimiu, s-a trezit
bits spune:
Zina merci am sa ma uit chiar astazi caci am un mag OK chiar langa casa!
18,KEN(1nov 2004)
nanami spune:
akemi sarutmana , multumesc mult , eu stau cam departe de tokyo , dar tre sa merg iar la ambasada , dupa ce-mi vine pasaportul nou , si o sa-l caut (mag. respectiv)
multumesc fetelor si de super marketul OK , eu nu am auzit de el pana acu, o fi numai prin tokyo , yakohama ? la mine in orezarie nimic de genul asta
G.K.R
poze noi