Mamici din Japonia (5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shian spune:

A trecut o luna si nimeni n-a mai intrat pe la mamici...
Am cautat subiectul de mi-a venit rau,insa pana la urma l-am gasit.
Ce mai faceti mamici?Ce va mai fac puiutii?
Noi ne-am facut mari(si copilul si mama),Shion deja viseaza la Ultraman,pistoale si trenulete,vorbeste de ma doare capul si ii plac intrebarile:"mama nani core?"sau"nande?",pe care le repeta la infinit.
Burtica,adica burtoiul creste vazand cu ochii,eu prind niste proportii uriase si inca mai am pana voi naste...
La eco mi-au spus ca pare a fi fetita si sunt tare mandra pentru ca mi-am dorit o printesica...
Deocamdata pupici ,sper sa mai apara si alte mamici prin zona.

Anca35+ &Shion(21.05.2004)
Poze cu noi
Pozne si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

buna japonici si samurici
ce mai faceti?ce mai fac samurici cei mici si dragalasi?
noi suntem bine si crestem vazand cu ochiiemilica
deja are un anisor si sapte lunieste tare dragalasa si iubitoare
avem o papusica ce o iubeste foarte mult ..toata ziulica e numai cu
coca eiare treaba mare cu ea ..o spala ..o schimba..o da huta huta la leagan...o adoarme leganata pe picioare..ii da sa pape..si vb cu ea non stop.
acum de ceva timp e calare pe mine la bucatarie..vrea si ea sa faca de mancare si sa ma ajute la treburi
stie sa numere pana la 5 e tare dragalasa cand o aud numarand....
o avem cu multe sa ne laudam insa tre sa las loc si pt voi
aaa...din luna octombrie dupa ce vom termina cu nunta vrem sa-i facem la emilica un fratior (surioara)...ne dorim mult si bebe 2 ...
-SHIAN sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos
va pup si va asteptam aici cu povesti noi despre samurici cei mici

pozici MALAYSIA
malaysia2006

irina &emilica2005.01.06
POZICI NOIEMILY zana noastra poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zina23 spune:

Osashiburii in sfarsit v-am gasit.....nici nu va da-ti seama ce bine imi pare... nu ati scapat de mine .
Shian sanatate si tie si bebelusului sa ai o nastere usoara... si sa fi fericita alaturi de pitici tai.
Fetelor ce mai face-ti? Ce va fac pitici?
Noi am crescut de cand n-am mai gasit pagina de pe forum, am inceput sa mergem, dar obosim destul de repede si cadem in fund dar o luam de la capat, avem 6 dinti iar al 7-lea e pe drum mai are putin sa sparga gingia, suntem foarte cumite, papam tot, ce sa mai are mama un baiat de nota 20
Docamdata ata...v-am pupat si pe mamici si pe samurici, NOAPTE BUNA!!!

http://photos.yahoo.com/zina_georgy2005

Georgy & Roberto-Akira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akemi spune:

Buna mamicutelor ,sunt noua dar sper sa ma primiti si pe mine in clubul mamicutelor.Si eu am o fetita pe care o cheama Akemi si are 3 ani si 4 luni.Urmatorul este in proiect dar se cam lasa asteptatMa bucur ca am reusit in sfarsit sa dau de voi,acum este doua noaptea si neavand somn am reusit sa va gasesc (16 aprilie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

-akemi si zana23 BINE ATI VENITsi sedere placuta
aici alaturi de noi
zana23 am vazut pozicile cu voi si sunteti frumusele focsa ne povestesti mai multe despre zana ta micutaeste valabil si pt
AKEMIsi asteptam pozici cu tine si samurica cea micuta
va pup si speram ca veti mai trece pe aici

pozici MALAYSIA
malaysia2006

irina &emilica2005.01.06
POZICI NOIEMILY zana noastra poze

Mergi la inceput

Multam Irinaesti o draguta numai ca eu am un printisor il chiama Roberto-Akira, ideea e ca aduce a fetita, toata lumea ma opreste pe strada si ma intreaba daca-i fata...dar el mititelu e baiat Ce sa-i fac daca seamna cu mine
Claudia bine ai venit in gasca si asa cum a zis si Irina asteptam poze cu printesa ta.
Mamici ce activitati ave-ti voi in week-end cand afara ploua? La mine ploua si e asa de urat...as fi vrut sa profitam ca-i liber sotu sa merge si noi la plimbarica dar se pare ca vremea n-a tinut cu noi...dar mai e si maine o zi.
Si in concediu sotului NATU IASUMI se face-ti?
Week-end placut va doresc, ave-ti grija de micuti samurai v-am pupacit si pe mamici si pe pitici

Georgy & Roberto-Akira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Bine v-am regasit!!

Anca, se apropie incet-incet ziua cea mare Multa bafta si o nastere cu cel putin 24 de ore mai scurta ca la Shian. Pupici multi la toti ai tai!!

Zina23, felicitari pentru noile realizari ale lui Akira Sanatate multa! v-a tracut raceala?

Akemi, bine ai venit la noi, asteptam pozici si mai multe despre voi. In listuta trec data de 16 aprilie 2003?

Hanako, sa-ti traiasca printesa si abia astept sa vad la semnatura ta asta

Luka, se cam plictiseste acum cat e in vacanta... ma intreaba de cel putin zece ori pe zi de gradi

Adina & Luka (4 ani pe 15 mai)
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Ehe......ce mai faci Adina? Slava domnului in sfarsit suntem bine...ii mai curge putin nasu dar zic eu ca o sa-i treaca in curand...acum profit ca doarme adica dorm si Akira si tasu si eu ma cinstesc cu un Campari ca de ce sa fac si eu de plictiseala
Luca e bine sanatos? Tu esti bine?
Daca esti on-line acum baga-ma in mess asta e adresa: zina_georgy2005
Te-am pupat si pe tine si pe Luca

Georgy & Roberto-Akira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akemi spune:

Buna mamicutelor si samurasilor,va multumesc pentru urarile de bun venit .Yashi iti multumesc si tie de primire si da o pati trece pe lista pe printesa mea la 16 aprilie 2003 te rog.Cat despre poze cred ca mai aveti ceva dde asteptat ,eu una nu ma prea descurc sa le introduc asa ca va mai dura ceva timp dar ma straduiesc sa invat .Trebuie neaparat sa-mi fac yahoo photos?
please help

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Akemi, te-am trecut pe listuta.

Daca vreti pe listuta, astept semn de la voi...
Pupici! O seara placuta!!

Adina & Luka (4 ani pe 15 mai)
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput