Mamici din Japonia (5)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

Felicitari hanako , nastere usoara si multa sanatate tie si bebicului

mamica de terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

HANAKO

Sarcina usoara si greturi putine.

D.K.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolphin9913 spune:

HANAKO FELICITARI si te asteptam maine cu vesti mult succes

POZICI www.snugglepie.com/ezb/368410.png" target="_blank">YULIA 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

va multumesc mult pentru urari buneam emoti mari pentru ziua de mainesper ca nea doctor sa-mi dea o veste buna
-dolphinas iti urez si tie o sarcina usoara
vin maine cu vesti noi
noapte buna tuturor

irina &emilica
POZICI NOIEMILY comoara noastra poze

Mergi la inceput

buna japonici abea acum am scapat de la nea doctor am stat 3 ore si mau chinuit de am zis ca inebunesc
mi-au facut analizele si au esit pozitiv adica sunt sau am fost insarcinata.....au spus poate ca e prea devreme si nu il pot vedea ori a fost si am avut avort spontan odata cu lacul rosu venit duminica acum a ramas sa merg vineri si sa mai vada ce poate opserva acolo...ma doare rau sufletul cand ma gandesc ca lasi fi perdut...ca era dorit ...insa totusi sper ca vineri imi va da nea doctor o veste buna
va pup si mai revin

irina &emilica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Hanako... sper totusi sa revii cu vesti bune vineri. Daca nu.....fii tare macar pentru Emilica. Imi dau seama ca usor nu e, dar trebuie sa fii optimista . Incearca.

D.K.

Mergi la inceput

dandush multumesc pt incurajari
sper din suflet ca vineri sa il gaseasca nea doctor ascuns pe undeva
toata lumea spune ca este dar nul pot opserva cei de la spital fiind foarte micut sa speram ca va fi bine
va pupsi va doresc o nopate buna si pufoasa

irina &emilica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

hanako ce faci mami ? esti OK? cum se poate sa nu-l fi vazut pe micut? pai care duminica ziti ca ai avut lacul rosu? sper totusi sa fie si el pe acolo pe undeva , bafta si fii tare

mamica de terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Buna dragele mele. Am intrat si eu pe la voi dupa o perioada mai lunga... Mariuca mea e bine, creste, e cuminte, zambareata, nu plange, doarme noaptea foarte bine, nu am nici o problema cu ea. Referitor la nastere si eu am nascut prin cezariana programata la 37 de sapt si 2 zile. A fost totul ok, dureri mari nu pot spune ca am avut, doar o stare de discomfort, o zi si-o noapte dupa. Oricum, atat sarcina cat si nasterea au fost mult mai usoare decat mi-am imaginat, astfel incat as mai face inca vreo 3, 4 bebei....

V-am vazut pozele, aveti niste copii superbi!

Hanako, succes tinem pumnii sa fie asa cum iti doresti tu.

Samuray Lady succes si tie la bebe doi, sa se intample minunea cat mai repede si sa nu-ti fie frica de cezariana ca trece... la mine foamea si setea de dupa sunt amintirile cele mai neplacute.

rocsana si bebe maria (3 martie 2006)

Mergi la inceput

nanami otsukaresama desu
eu sunt bine fizic insa moral nu prea...ununun
deci mie lacul rosu imi venea mereu pe 10 si luna asta a venit cu intarziere de 8 zile a venit ...duminica dimineata 18 .06 si am avut doar in accea noapte si adoua zi eram ca noua...ma gandesc ca ma insemnateu sper sa fie bine si sa nul fi perdut
doctori de aici nu iti spun nimic pana nu este 100%
va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine
va pupacesc

irina &emilica

Mergi la inceput