Mamici din Japonia (5)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

mai fetelor , care de fapt este subiectul activ acum ? ca nu mai inteleg , si cel de la "prieteni" ce e ?

G.K.R

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Bine v-am regasit mamici de japonici
Noi motivam absenta destul de lunga de la subiect cu o bebelina mica si frumoasa pe nume Naomi Patricia nascuta pe data de 12 iulie,exact acum 8 saptamani
Nici acum nu imi vine sa cred ca Dumnezeu mi-a ascultat dorintza si mi-a trimis fetitza muuuuuult asteptata.
Ce sa va spun,sunt in extaz,am un sot si doi copii minunati,viata nu poate fi mai frumoasa.
David s-a facut si el mare,intelege si romana si jap insa de vb nu inteleg inca ce spune.
O place pe Naomi,are grija sa nu planga,se joaca cu ea,ii da din mancarea lui si jucarii.
Patricia e o mancacioasa si jumatate,deocamdata alaptez,nu stiu cat o sa mai pot face fata cerintelor ei.
Ma cheama maimutzica.

Stefania,mamica de 2 ingerasi
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Salutare mamici japonici.
Anca tot ma tin de cand ai nascut sa te felicit si nu mai apuc... deci FELICITARI! Sa iti traiasca Anika, sa fie sanatoasa, frumoasa si sa aiba o viata frumosa! I-ai ales un nume deosebit. Se scrie si in kanji?
Dolphin tu nu ai aflat inca daca e fetita sau baietel?
Stefania nu-mi mai aduc aminte daca pe tine te-am felicitat sau nu, am vaga impresie ca da (sau am ramas doar cu intentia de a o face?!) oricum just in case FELICITARI, sa-ti traiasca Patricia!

Noi ne luptam cu diversificarea, Maria papa bine orice i-am dat pana acum, numai ca sunt cam in ceata cu ce anume sa-i dau si sa nu-i dau, caci in Japonia se zice intr-un fel, in Romania altfel... voi cum ati procedat?

rocsana si bebe maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolphin9913 spune:

Roxana LA MULTI ANI Mariei si un pupic dulce dulce sa creasca mare si sanatoasa
Am aflat acum 4 sapt sex-ul bebelului ESTE BAIAT din greseala am scris la capitolul vechi ( ma miram eu de ce nu mai scrie nici o mamica)
Roxana merci pt .........sti tu

va pupic si va doresc o zi buna

MAMI22+ YULIA ( 2002)si BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

http://community.webshots.com/user/sutikun20/albums/most-recent
http://family.webshots.com/album/553992955YopaFC

Roxana, eu am mers la diversificare pe varianta americana, cu mici modificari rom-japoneza. M-am ghidat dupa cartea dr. Sears. http://www.askdrsears.com/html/3/T030100.asp
Am diversificat la 5 luni jumatate, cu supe de legume, pireuri, cate 1 aliment nou introdus in fiecare sapt (parca). Dupa ce ii introdusesem 2 legume, le-am combinat. Apoi a 3-a leguma simpla si apoi combinatii cu primele 2.
Fata de diversificarea rom eu i-am introdus carnea mult mai tarziu. Albusul dupa 1 an.
O sapt mai buna va dorim!

_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei Alte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

lOmule grabit pe drumul acestei vieti , poposeste o secunda si apleacati privirea asupra
Mirelei (Brabye)…o fata al carei nume canta…si ascultai cantul trist... mult prea trist pentru frumusetea si tineretea unui suflet al carui zbor e frint.POZE
O secunda rupta dintr-o imensitate de clipe a fost neagra pentru Mirela (Barbye), atunci cind soseaua a mai cerut un tribut.Un accident cumplit a imobilizat-o intr-un pat de spital...
E frumoasa si tinara.Si viata a fost cruda pentru ea…avea un vis frumos…sa stringa in brate un pui de om. Acum lupta - cum numai cine iubeste viata poate - lupta sa invinga haosul in care a aruncat-o acel moment rupt din infern. Respira speranta prin toti porii deschisi catre Cer.
Plinge si ride in acelasi timp! Rade pentru ca traieste, e inconjurata de prieteni pe care nici nu stia ca-i are! Si totusi, in spatele ochilor luminosi se vad lacrimi – prea multe lacrimi pentru cei 29 de ani ai ei - e tintuita de pat, are nevoie de ajutor sa se intoarca, sa se spele, pentru ca impactul puternic i-a fracturat coloana vertebrala!....Povestea fara sfarsit

Despre copii a deschis un cont special pentru Mirela (Barbye)… daca vrei sa ajuti…

Pernes Marius
CNP 1671203054691
Banca Transilvania - Oradea
cont RON: RO87BTRL 0050 1201 783864XX
cont EURO: RO36BTRL 0050 4201 783864XX
cont USD: RO70BTRL 0050 2201 783864XX
cod swift BTRLRO22BHA pentru cei din diaspora...
Conturi paypal: ovidiu_m_b@yahoo.com si hippodancer@gmail.com

3 euro (sau 100.000 lei vechi) mi se pare o suma minima care e la indemana oricui, din Romania sau diaspora.
Ce conteaza mai mult este, asa cum stiti - actiunea si implicarea.
Toate picaturile formeaza un ocean.
Va multumim anticipat si nu uitati ca ea, Barbye, este una dintre noi...si daca nu facem NOI ceva pentru ea, atunci, cine?????...

Haideti sa-I redam speranta, haideti sa-I spunem ca visul se poate implini. Haideti sa-I aducem din nou veselia in cintecul numelui!

Va rog frumos confirmati primirea acestui mesaj si da-ti un raspuns, indiferent de decizia pe care o veti lua.

Va multumesc din suflet anticipat.

Dumnezeu sa va binecuvanteze !

Cu stima,
ana_maria222

Conturi paypal: ovidiu_m_b@yahoo.com si hippodancer@gmail.com

Pliculet Romania:

Ana-Maria Misu : Str. Mohorului, nr.1, bl.139, sc.B, et.1, ap.50, sector 6, Bucuresti (ana_maria222) si

Dimieru Gabriela
str.Nicolae Balcescu,nr.31
loc.Craiova,jud.Dolj,cod 1100
cod postal 200676 (Liana30)

VA MULTUMIM!!!

"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

M-am uitat si eu un pic la subiectul cu mamici(4) de la prieteni... oare de ce nu-l inchide nimeni?...

Nanami si Mamaluidavid, velcom tu za lista!!pupi

Dandush, tu erai deja pe listuta cu amandoi pruncii, iubita!

Mai sunt cupilasi nelistati??

Adina & Luka (4 ani pe 15 mai)
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Am citit acum despre Mirela (Barbye), poate o putem ajuta si noi cumva... ma gandesc ca 1.000-2.000\ nu e o mare gaura in buget... Ce ziceti?

obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shian spune:

Rocsana,multumim tare mult pentru urari!Numele Anikai(a fost numele mamei mele), se poate scrie si in kanji(am lasat expertul sa aleaga caci eu eram pe dinafara)...–¾“ø‰Ô...Cam lung,sper ca atunci cand va creste sa nu-i fie greu sa-l scrie,caci mie-mi este.
Ne bucuram sa auzim ca Maria papa bine,ii dorim la randu-ne sa creasca mare ,sanatoasa,voioasa si sa-i aduca mamei ei numai bucurii.
Cat despre diversificare,noi ne-am ghidat dupa metoda japoneza,atat cu cartulici cat si cu sfaturile date de cei de la hirobakan sau hokenjo(sper sa fi scris bine).Din revista "Hioko club ",am luat niste pliante cu ce au voie si ce nu ,(in functie de varsta),de cand se introduce carnea sau etc...Am sa le caut(pliantele) si iti voi trimite un pm cu ce si cum...Pupicei

Stefania,felicitari ,sa-ti traiasca fetita si sa-ti aduca numai bucurii!Am vazut si pozicile,ai o minunatie de fetita!

Dolphin,felicitari,cred ca esti in al noualea cer acum cand sti ca o sa ai baiat!Sarcina usoara in continuare!

Adina,sunt de acord sa o ajutam pe Mirela(Barbye).Preiei tu initiativa de a strange banii,sau cum procedam?Da-ne de stire...!

Pupici tuturor,zile bune si senine va doresc( fetele din Tokyo,nu v-ati saturat de ploaie?) si sa ne-auzim cu bine!

Mergi la inceput

Anca, sincer... nu stiu cum s-a procedat pana acum... Poate se ofera vreo fata din cele care s-au implicat datile trecute. Tre sa mai fie multe din fetele alea saritoare.

Astepam saritori si multe sugestii!!

obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput