Sezatoarea canadiana (45)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

quote:
Originally posted by Ica 1975

Michelle, parca tu ne-ai dat "reteta" pentru epilat cu ceara+lamaie. Am facut-o chiar azi insa nu mi-a iesit. Prima data a fost prea tare, a doua oare mai binisor, insa dupa un timp se intareste rau ... cred ca nu am facut eu bine...

Propriile fapte te fac sa fii insemnat sau neinsemnat.

Noi

ce inseamna dupa un timp? adica in timp ce te epilezi??? pai joaca-te cu ea ca si cu plastilina si se inmoaie. daca e tare rau inseamna ca trebuia sa lasi mai putin pe foc. pune inapoi in oala si adauga 1 lingurita de apa si opreste focul imediat ce s-a amestecat apa cu zaharul . culoarea spumei trebuie sa fie caramel deschis si aluatul culoarea caramelui .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Dana,chiar asa.pune si tu aici reteta de cozonaci si chiar pe cea de drop.Cozonacul poti sa-l framanti cu masina de paine?

ira,da mai la pro tv am vazut.Iti dai seama spaima pe copilul ala care era concentrat la pianul lui?!
si tot la protv este o emisiune"dansez pt. tine" unde o vedeta cu un tanar din popor danseaza pt. a indeplini visul unui apropiat de-al lui.Este tare emotionant!
E! un doctor de familie danseaza cu o prezentatoarea de la stirile pro tv pt. un copil autist
Vor sa-l duca in Anglia la tratament.Explica omul cat de cumplita este boala asta si in Ro. nu se trateaza asa cum ar trebui
Ti-am spus asta draga Ira pt. ca odata te-am intrebat de ce prietena noastra de aici nu-si duce copilul in Ro la tratament.Iti amintesti? cat de inteligenta am fost cand ti-am pus intrebarea!!! sorry.

revin,trage Robert de mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Dana, eu astept reteta sa stii. Ca daca mi-o dai, vreau sa incerc sa fac unul astazi si daca imi iese, saptamina viitoare fac mai multi. Ai si una de pasca?

Cornelia, deAgata si Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Bine fetelor, am sa va scriu reteta.Dar diseara ca acum sunt la servici. Reteta e furata, Virginica a zis ca asa iese cozonacul mai bun, furi reteta. M-am chinuit apoi sa o transcriu cit sa fie clar, ca femeia avea o viteza la mina, de abia o puteam urmari.

De pasca nu am, scuze.

Drobul il fac in general cu pui, cel cu ficat imi pare un pic amar.(dar puteti pune in loc de pui, ficatelul fiert)
Il fac din ochi, de ani de zile ,asa ca va spun ce fac eu. Fierb piepti de pui, vreo 3-4, apoi tai marunt ceapa verde (vreo 6-7) cumpar pateu de ficat (din ala afumat- trisez un pic la reteta), o cutie -doua. Tai marunt puiul, apoi amestec cu ceapa, marar ,sare, peper, delicat, pateu, si oua cit sa lege compozitia. (cam 3-4 oua). Apoi le pun in vas de iena si la cuptor vreo 35-40 minute, pina se face maroniu pe deasupra. Iese f bun, si pateul ala afumat ii da un gust adevarat.

Ange, eu nu am masina de piine, framint cu miinile, ca sa am mai mult spor ma gindesc la soacramea....Secretul cozonacului sta in: cum a crescut maiaua (daca vezi ca nu ti-a crescut-uita de cozonac) si trebuie sa-l framinti pina ti se desprinde de pe mina.
Mie imi place sa maninc si coca aia framintata,si copiii ma mostenesc.

ange nu a mai zis nimeni de intilnire. Si eu vreau sa vin, dar numai ca imi convine mai mult duminica. Copiii mei sunt mari acum, cred ca vor rupe leaganele alea din parc, dar as vrea sa vin.

Dana si gemenii
Voiculestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anneliese spune:

Sarbatori fericite tuturor! Pentru noi sunt primele aici, in Toronto..si inca le ducem dorul celor de acasa. Ma inscriu si eu in clubul celor care regreta cozonacii soacrei si drobul ei (si toate celelalte mincaruri) ...dar poate poate o convingem sa vina la anul sa-si vada nepoata!
Ma bucur ca v-am gasit, ca tot rasfoiam paginile de la "Prieteni dintotdeauna" si nu dadeam de voi. Noroc cu ange! Va tot citesc postarile de citeva zile si ma amuz cit de zglobii sunteti. Ne primiti si pe noi?
Vreau sa va intreb cum pot trimite in Romania o imputernicire. Sa ajunga repede si sa nu imi goleasca dintr-o data contul din banca. Ca nu stiu pe nimeni sa mearga acum in Ro-care ar fi fost cea mai sigura si rapida cale.
Bucurati-va de soare si de sarbatoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Hello! hello!
Cum e vremea la voi, ca m-a zapacit soarele asta ploios, ca sa nu mai spun de ploaia insorita...
Clau, comanda am facut-o la magazinul Transilvania din Laval, am comandat si anul trecut si a fost foarte bun, trebuie sa gasesti un nr. de telefon in ziarele romanesti, mereu am vazut publicitate. Daca nu, in cartea de tel, ii zice Charcuterie Transilvania si este pe. Bd. Cure Labelle, Laval. Din pacate, nu stiu nr. de telefon, eu am fost acolo ca mi-era in drum. Doar sa nu mai amini mult ca stiu ca, de la un moment dat, nu mai primesc comenzi.(Sint sigura, insa, ca poti comanda si la Bouret - cum s-o fi scriind, probabil si la Bucuresti, unde eu nu mai merge pentru ca ma enervez ingrozitor de fiecare data).
Pusi,
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Donia nuuuuu, am terminat de mult cu franceza.In ianuarie am inceput cursul de echivalare si in 2 luni intru in stagiu prin spitale, anul asta sper sa am job...
Voi cum mai sunteti?ce mai face Roxana?

mai revin ca poate posteaza Dana reteta de cozonaci si poate anul asta fac si eu, pupicei!we fain in continuare!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Annelise noi am trimis imputernicire prin posta, a ajuns intr-o saptamana.Noi intotdeauna tot ce am trimis am trimis prin posta(acte,ect)cu confirmare de primire.Dar nu in plic normal ci in plic din acela special mare pentru acte.Bine ai venit.

http://community.webshots.com/user/AnaMaria360
"Moare incet cel care nu schimba foaia atunci cand este nefericit,cel care nu risca certitudinea in favoarea incertitudinii pentru a urma un vis,moare cate un pic cel care nu-si permite macar o data in viata sa fuga de sfaturi intelepte"-Pablo Neruda

Mergi la inceput

Dana,merci pt. reteta dar eu vreau cu miel ca doar e Pastele si noi chiar mancam miel
Si cu intalnirea ramane in picioare.
Daca nu vor fetele sa ne intalnim o punem noi cele care am zis da de un gratar de mici cu o bere rece
Pana acum a semnat ira,nelia,simona,tu si eu vedem cate ne strangem si apoi stabilim unde ne vedem si cand.Daca nu suntem 100 poate ne vedem chiar la mine pe batatura daca promiteti ca veniti cu scaune si umbrelute de soare
Stai sa vina o tzara caldura.

nelia,am si eu o reteta de cozonac(se framanta cu masina de paine«) dar care nu am incercat-o.O fac maine poate si daca-mi iese o scriu aici.In schimb am facut astazi o prajitura de de cum o vezi .Se numeste "lady's fingers" si un chec "tigru".
aici tigrul meu
De va place cum arata pun reteta.

La multi ani pt. maine florilor!
care sunteti flori pe aici? hai mana sus
si eu sunt o floare

Mergi la inceput

nu merge linkul ala
incercati acum sa vedeti "tigrul" http://pg.photos.yahoo.com/ph/mami_casnice/detail?.dir=88ef&.dnm=5c63.jpg&.src=ph

Mergi la inceput