Sezatoarea canadiana (45)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Uite aici sunt de date de contact, inclusiv nr de tel, inclusiv de la Buffalo:
http://www.dfait-maeci.gc.ca/can-am/buffalo/offices/default-en.asp

:-( acum nu mai poti verifica daca plicul a ajuns (sau asa cred); cand trimiti, ceri sa poti verifica cand/unde ajunge plicul (aici e vreo 2 dolari, iti lipeste pe plic o eticheta mica cu nr si cod de bare si cu codul ala verifici pe net plicul tau). Eu nu prea cred in posta asta care pierde acte, desi se poate intampla (o singura data, dar mi s-a intamplat).
Informeaza-te si tu ca sa stii exact ce anume ai de facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Ana Maria, poti verifica "drumul " actelor trimise pe internet, adresa www.postcanada.ca cand s-au depus actele,tatal tau a primit un bonulet unde este un numar (cod) cu ajutorul caruia poti verifica on line.Se pot trimite si cu confirmare de primire, noi numai asa am trimis pana acum (atat in Ca cat si in Ro), insa platesti un picut mai mult.
Noi de Pasti vom merge in noaptea de inviere la biserica, cred ca in jur de 23.00h, sper ca Mihnea sa nu adoarma si sa fim nevoiti sa renuntam.

Donia, si noi am terminat cu taxele, am trimis acum o luna aprox, insa nu am primit banii, inca.

Fetelor, o primavara frumoasa va urez, afara este asa o vreme frumoasa.
Numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Si noi am facut taxele, primit banii. Bebitzu, poate nu ai bifat sa primesti banii in doua saptamani in cazul in care esti admisibil, si atunci mai dureaza putin.
Eu ma incapatanez sa fac cozonaci de vreo 3 ani si pana acum nu mi-au iesit , da nu ma lasss. Care aveti vre-o reteta usoara, trimiteti-mi si mie ca poate devin si eu experta. Eu am una care mi-a iesit in sfarsit, dar de care nu sunt f incantata, insa nici rea nu este. Fac si eu ce pot si ma gandesc la cozonancii mamei care sunt extraordinari . Dar cum am mai zis, nu ma las, trebuie sa-mi iasa; desi anul asta cu monti nu cred ca mananc mai mult de o felie. Si am sa fac si tortul dupa retata trimisa de Dana, dar si ala ptr mine f putin, ca suntem care pe care -eu sau kg astea care nu se mai dau plecate. Ia mai zi odata Ira care era reteta ?

Propriile fapte te fac sa fii insemnat sau neinsemnat.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Ica, nu stiu unde trebuia sa bifez, actele au fost facute de un prieten de familie si nu ne-a pus sa bifam ceva (de fapt pe sotul meu, eu nu am lucrat pana acum, sunt inca etudianta ).Eu inca mai astept, nu-i bai.Multumesc mult de lamuriri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

fetelor,

pentru ca nici eu nu m-am descurcat prea grozav cu cozonacul, am trecut pe brinzoaice: din aluat obisnuit de cozonac (am sa caut reteta) fac brinzoaice pe care le umplu cu brinza de vaci amestecata cu ou, stafide , zahar; sunt excelente.
drob, cred ca ams a comand la Transilvania, pentru ca n-am masina de tocat, si miel iau de la Mourelatos.

eu mi-am facut taxele doar de doua zile, pe un site:impôt-expert, acum ramane sa sper ca sunt corecte si ca trebuie sa primesc intr-adevar banii respectivi inapoi;

este superba vremea, am stat azi toata ziua pe afara, voi v-ati scos florile pe terase, balcoane, sau e prea devreme?

we placut

Ana

http://community.webshots.com/user/montrealpoze

Mergi la inceput

In Canada care e branza de vaci? aici iau cottage cheese, seamana dar nu chiar perfect rasare:-)

Mergi la inceput

Laura, eu iau o branza de vaci cu 4%grasime facuta in Canada.Este f buna, as spune chiar identica cu cea de acasa. Daca te intereseaza cand mai cumpar iti spun exact cum se numeste.

Noi

Mergi la inceput

Michelle, parca tu ne-ai dat "reteta" pentru epilat cu ceara+lamaie. Am facut-o chiar azi insa nu mi-a iesit. Prima data a fost prea tare, a doua oare mai binisor, insa dupa un timp se intareste rau ... cred ca nu am facut eu bine...

Noi

Mergi la inceput

Ica, multumesc mult, as vrea.
Asta de aici e buna nimic de zis dar e cam moale, se inmoaie placinta. Asa la o mamaligutza la limita merge.
Sunt tipe pe aici care fac din lapte, dar eu nu am incercat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Ce harnicute sunteti cu taxele! Ba si la cheltuit banii!
Si mie tot groaza imi e, ca le facem singuri, ca si anul trecut (deh... economie) si ne prindem urechile in mambo-jumbo ala de limbaj de specialitate. Dar ma simt stimulata acum, ca vad ca sunt la coada listei, trebuie sa dau din coate sa va prind din urma.

Emilly, de mult nu ai mai dat pe aici! Ce mai faci, ii dai inainte cu franceza?

Podeanu, nu imi dai si mie reteta aia buna pentru cozonaci?

Azi am fost si noi la o plimbare minunata pana in parc (pe jos, ca ni s-a stricat masina ), am stat pana mai spre seara, a fost foarte bine. O gramada de narcise inflorite, lebada se plimba pe lac, copiii se zbenguiau care mai de care... Chiar ma gandeam ca probabil acum sunt temperaturile cele mai placute, imediat vine caldura cu umiditatea aia inabusitoare.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput