Sezatoarea canadiana (45)
Raspunsuri - Pagina 4
clau07 spune:
Simona unde ai facut comanda de drob , ca si eu vreau daca e asa de bun
Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)
--------------------------------------------
Poate ca, pentru lume, tu esti o persoana
Dar pentru anumite persoane tu esti toata lumea.
clau07 spune:
Ira, tu faci comanda la magazinul polonez de pe Thimens? Sau unde?
Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)
--------------------------------------------
Poate ca, pentru lume, tu esti o persoana
Dar pentru anumite persoane tu esti toata lumea.
Ira spune:
De pe Cote des Neiges, adica e intersectia aia cu Queen Mary si e un pic mai sus de intersectie, nu stiu daca explic bine.
Dar drob nu stiu daca pot face, insa la sarmale se pricep.
Pofta mare de paste.
Relax and do it :)
Donia spune:
Eu sunt fericita ca am cumparat organe de miel, le-am pus la congelat si cand vine vremea ma apuc de treaba. Voi ce tot dati de zor cu sarmalele, nu mancati miel de Paste?
Laurajr, mergeti la slujba de inviere? Stiti cumva la ce ora incepe? Ca parca tare as vrea sa ajungem anul asta, ca de cand am venit in Canada n-am mai fost.
Sper sa nu va stric cheful (asa cum e al meu cand vine vorba de subiectul asta) dar voi v-ati facut taxele? Ce groaza imi e!!!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Ana-Maria21 spune:
Buna fetelor.In primul rand vreau sa o felicit pe Laurajr pentru bebe,sanatate multa si sarcina usoara,aaaaa si eu tot la Chritopher Columb la biserica ma duc parca am vazut ca si Bebitzu tot acolo se duce,poate ne intalnim.
Si daca nu va suparati pe mine ca eu tot timpul vin cu intrebari dar sunt si eu mica si venita nu de prea mult timp in Canada:Cand trimiti plic in Canada cu confirmare de primire sau in afara Canadei(in special in afara)nu primesti confirmarea de primire?noi asa am auzit ca nu o primesti si de fapt am si patit-o pe pielea noastra.Acum inainte de sarbatori am vesti proaste.Nu stiu daca mai tineti minte dar v-am spus ca am trimis actele la Buffalo anul trecut in iunie,tatal meu nu a primit confirmare de primire si ieri a aflat avocatul ca nu au luat nici cecul cei de la Buffalo(cec care era pus in plic cu actele)Deci inseamna ca actele noastre si pe care le asteptam sa iasa de 9 luni nu au ajuns la Buffalo.Acum trebuie sa o luam de la capat cu actele sa vedem macar daca putem recupera cecul.E incredibil ,nu imi vine sa cred.Asteptam degeaba.si avocatul asta dupa mine e un incompetetn asa de incet este.....si tati nu mai zic...deabia astept sa fiu pe picioarele mele si sa nu mai depind de deciziile lui ca vad ca deabia se misca si el,e asa linistit parca nu are treaba.De 7 luni de cand am venit aici tot il intreaba mami de acte,daca a primit ceva sa se intereseze el nuuuu,zicea numai :Da ma lasi domnule in pace ca stiu eu,ma lasi pe mine sa le rezolv?Uite ce bine le rezolva el...Nu mai pot de nervi.AAAA si daca nu era mami sa-l bata la cap el nu cred ca il intreba pe pe avocat nimic.Si incompetentul asta pana acum nu putea sa dea telefon la banca sa intrebe daca a fost ridicat cecul?Nu stiu ce sa mai cred.
http://community.webshots.com/user/AnaMaria360
"Moare incet cel care nu schimba foaia atunci cand este nefericit,cel care nu risca certitudinea in favoarea incertitudinii pentru a urma un vis,moare cate un pic cel care nu-si permite macar o data in viata sa fuga de sfaturi intelepte"-Pablo Neruda
Llaura spune:
Ana-Maria, e cam SF ce spui tu, puiule.
Posta trebuie sa aiba o modalitate de expediere cu tracking number, verifici pe internet si vezi cand a ajuns plicul tau (nu stiu specific de Canada, dar aici in US institutiile statului nu prea agreeaza sa trimiti cu semnatura de primire, probabil pt ca ar sta cineva sa semneze non-stop).
Iar cecurile care au fost incasate iti apar la banca, sau iti vin inapoi acasa, cum nu ati observat ca banii nu au fost incasati/ iar daca cecul de plata la Buffalo a fost emis de avocat, atunci chiar e foarte delasator avocatul acela. Iar la imigrari se poate da si telefon.
Bafta multa si nu mai fi suparata.
Emilly spune:
Va salut fetele ca tare de mult n-am mai dat pe la voi...
Donia noi am facut de vreo luna taxele, am primit si banii si i-am si cheltuit.
De ce ti-e groaza?te duci la cineva priceput, dai 30 de lei si nu ai nici o bataie de cap, noi asa am facut si anul asta si cel trecut si totul a fost ok.
Pupici si spor la treburi si vacanta frumoasa celor ce stau pe acasa mai multe zile, asa ca mine, offf ca nici nu-mi vine sa cred ca am 4 zile libere!!! sper sa mai dau pe la voi, numai bine!
Emilly cu gaza ei
Podeanu spune:
Ce comenzi fetelor.....drobul se face asa usor,iar cozonac eu fac din placere. Am avut citeva retete, dar asta ultima de mi-o dadu mama unui prieten (ma rog de sanatatea ei) imi iese ca de revista. Cresc asa de mari de deabia au loc in cuptor. Am facut si mucenici moldovenesti (ptr prima oara) dupa ce am citit aici pe forum ca ii poti face din coca de cozonac. Si aia au iesit f buni.
fac si eu saptamina viitoare si cozonac , am si curcanul in congelator si vopsesc si oua.
Ce cald si frumos e afara si eu sunt la servici, si lucrez si miine....urasc perioada de impozite.
Dana si gemenii
Voiculestii
Ana-Maria21 spune:
Pai tocmai asta e problema Laura ca nu se poate da telefon la Buffalo pentru ca nu itit dau nici un numar de telefon.Cecul de plata a fost emis de tatal meu si pus in acelasi plic cu actele...Nu stiu sincer ce se intampla.Nu poti avea incredere in el pt. ca numai cu minciuni umbla.Imi poti spune si mie unde verifici daca a ajuns plicul?Multumesc.
"Moare incet cel care nu schimba foaia atunci cand este nefericit,cel care nu risca certitudinea in favoarea incertitudinii pentru a urma un vis,moare cate un pic cel care nu-si permite macar o data in viata sa fuga de sfaturi intelepte"-Pablo Neruda
Ana-Maria21 spune:
Da eu nu imi pot da seama ce sa intamplat cu plicul cu acte?Daca nu a ajuns la Buffalo nu trebuia sa vina inapoi?Nu stiu ce doamne iarta-ma se intampla.